|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Marky V.

|
Zaslal: po únor 28, 2011 6:19 pm Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | No vcera jedu domu v noci, neco se mi nezdalo u kraje silnice, tak probliknu dalkama a tam neosvetlenej a nejspis ozralej kreten na kole ..
Samozrejme o neco min byt pozorny, klidne jsem ho mohl nabrat a byla by to moje vina .. hlavne ze ridici musi mit reflexni vesty i za jasnyho dne .. |
Ujišťuju, že ty neosvětlený sebevrahy pokutuju jako o závod. Ať se sami klidně zabijou, ale bohužel přitom přivedou do neštěstí někoho jinýho. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: po únor 28, 2011 6:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po únor 28, 2011 11:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Kublejz

|
Zaslal: po únor 28, 2011 11:54 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | http://www.novinky.cz/krimi/226428-bratr-tyraneho-dominika-matka-ho-drzela-a-otec-mucil.html
Takže nakonec 6 a 6,5 roku? Na to bych se s prominutím vys*** Zlámal bych jim ruce a nohy a vysadil je někde na Sibiři. |
je to s prominutím prasárna , za tohle doživotí nebo injekci , a ten soudce byl asi taky pěkněj debil , tohle mě dokáže opravdu na.rat když za ozbrojenou loupež dostane lupič 15let a za toto 6? tak kde to sakra jsme ? !
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út březen 01, 2011 12:05 am Předmět: |
|
|
| Kublejz napsal: |
je to s prominutím prasárna , za tohle doživotí nebo injekci , a ten soudce byl asi taky pěkněj debil , tohle mě dokáže opravdu na.rat když za ozbrojenou loupež dostane lupič 15let a za toto 6? tak kde to sakra jsme ? ! |
Soudce za to nemůže, pokud vím tak naopak uložil tresty v té horní výši v rámci toho, co zákon umožňuje. Problém je, že zdegenerovaný hovada co už byly v minulosti trestaný můžou mít doma bez dozoru dítě, který skoro zabijou. Otec 8 záznamů v trestním resjtříku, matka trestaná za týrání už v minulosti... co se jako od nich dá čekat? _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: út březen 01, 2011 2:34 am Předmět: |
|
|
Apple se zlobí na šmouly, může za to systém mikrotransakcí - pctuning.tyden.cz
..... Naštvaní rodiče se stále častěji obracejí na Apple a požadují po něm, aby jim navrátil peníze. Ten se tak ocitá ve složité situaci. Capcom svou strategii dlouhodobě buduje na tom, že většinu her nabízí zdarma. Hráč si nicméně může následně dokupovat za reálné peníze různé virtuální předměty. Problém je, že systém mikrotransakcí byl tentokrát implementován i do hry, která je určena primárně dětem.
Smutnou rekordmankou je v tomto ohledu osmiletá Madison, která za hrou vnucované šmoulí bobule utratila neskutečných 1 400 dolarů....
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út březen 01, 2011 10:22 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | http://www.novinky.cz/krimi/226428-bratr-tyraneho-dominika-matka-ho-drzela-a-otec-mucil.html
Takže nakonec 6 a 6,5 roku? Na to bych se s prominutím vys*** Zlámal bych jim ruce a nohy a vysadil je někde na Sibiři. |
Nejvíc mě štve, že všude ukazují fotku chudáka chlapečka, navíc nahého a fotky těch zrůd na net nedají??? _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: út březen 01, 2011 10:45 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: út březen 01, 2011 2:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: út březen 01, 2011 3:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: út březen 01, 2011 3:59 pm Předmět: |
|
|
jo podepsat smlouvu s tim samym, co osobne stoji za atentantem v Lockerbie .. to je ulet
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: út březen 01, 2011 5:11 pm Předmět: |
|
|
Taky si myslím, že nikomu není nic do toho, jestli máme doma PC nebo jak jezdím do práce. Použiju metodu a lá D-fens. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út březen 01, 2011 11:08 pm Předmět: |
|
|
http://scitani-lidu.wz.cz/
... 1984 se blíží ..... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|