|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Draper

|
Zaslal: út březen 01, 2011 11:46 am Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | eSko napsal: |
Tak už jsem si našel odpověď, výrobce už ho má uvedený na svém webu mezi novinkami, stačí hledat . Musim uznat, že ten nový obal je slušivý a jsem zvědavý na tu chuť, pyšní se jedinečnou a dokonalou chutí na trhu, tak snad to výrobek potvrdí a Drejp si hned objedná 20 kg . Mimo to, v té samé sérií se vyrábí ještě 14% gainer, ten by také mohl být chuťově zajímavý. |
Draper si ho neobjedná, nejdřív musí sežrat těch 20kg od Pharmy co má doma |
co udela Draper, nechte na Draperovi, to bude myslim nejlepsi :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út březen 01, 2011 1:51 pm Předmět: |
|
|
Tak a je tady:
https://obchod.ronnie.cz/s-3768-whey-core-100.html
Aktuálně je cena pro běžné zákazníky 999 Kč (pro stálé o kousek nižší) s tím, že jak jsem psal, ke všem
objednávkám začneme postupně (zřejmě od středy) přidávat i vzorky zdarma. Zároveň součástí
každého balení jsou další vzorky zdarma (uvnitř dózy) a to 2 vzorky jiných příchutí v každém velkém
balení a jeden vzorek jiné příchuti v každém malém balení.
Krom povedeného složení, dobré rozpustnosti a příjemné ceny by hlavní předností proteinu měla být chuť,
alespoň dle dosavadních chuťových testů a i podle toho, jak nám s Cizem chutnal tady v redakci. Tak až
vyzkoušíte i Vy, určitě dejte vědět...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bernhard
|
Zaslal: út březen 01, 2011 1:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: út březen 01, 2011 2:12 pm Předmět: |
|
|
sem rad ze krome klasiky jako coko jahoda atd je tma i neco jineho viz malina...
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út březen 01, 2011 2:38 pm Předmět: |
|
|
Nikdy jsem nenarazil na lahodnou a vynikající vanilku, vždycky to prostě nebylo ono a to co u vanilky hledám. Je to celkem oříšek udělat chuťově vynikající vanilku do vody, tak jsem zvědav, jak dopadne u lidí tenhle výrobek. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
masternay
|
Zaslal: út březen 01, 2011 3:09 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | ...cena pro běžné zákazníky 999 Kč (pro stálé o kousek nižší) ...
[ |
Hledal sem na webu, ale nikde sem nemohl najít za jakých okolností se stává běžný zákazník stálým zákazníkem a má nárok na tu menší slevu?
Jinak, co se týče proteinu...docela by mě zajímala rozpustnost u čokolády, protože u většiny bývá právě čokoláda nejhorší a vespod zůstávají namočené zbytky. Takže až někdo bude vědět, prosím napiště :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út březen 01, 2011 3:11 pm Předmět: |
|
|
| masternay napsal: | Hledal sem na webu, ale nikde sem nemohl najít za jakých okolností se stává běžný zákazník stálým zákazníkem a má nárok na tu menší slevu?
Jinak, co se týče proteinu...docela by mě zajímala rozpustnost u čokolády, protože u většiny bývá právě čokoláda nejhorší a vespod zůstávají namočené zbytky. Takže až někdo bude vědět, prosím napiště :) |
Ohledně lepších cen je info tady:
https://obchod.ronnie.cz/pm-26-slevy-pro-stale-zakazniky
A čokoládu jdu vyzkoušet a napíšu...
...edit: Dal jsem to do šejkru, studenou vodu cca 150 ml na 30 g vzorek. Předpokládám, že zcela instatní není (na míchání vidličkou), ale po zatřepání v šejkru v poho - na vršku trocha pěny, na spodku žádné usazeniny ani hrudky.
|
|
| nahoru |
|
 |
masternay
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út březen 01, 2011 3:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Fexory
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st březen 02, 2011 9:06 am Předmět: |
|
|
| Fexory napsal: | Neplánujete přídat do nabídky ještě ten novej MASS GAIN 14 ? |
V průběhu dneška tam bude.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st březen 02, 2011 6:46 pm Předmět: |
|
|
tak já ten Nutrend zkusím, ať mám zkušenosti další :D
co vím, tak čoko gainer je chutově absolutně bezkonkurenční
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt březen 03, 2011 4:33 pm Předmět: |
|
|
Na ten protein jsem fakt zvedavej, co jsem slysel od lidi, co ho uz zkouseli, tak co se chuti tyka, tak celkem chvala, ale to bude samozrejme zase 100 lidi, 100 chuti jako u vseho... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá březen 04, 2011 11:58 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Na ten protein jsem fakt zvedavej, co jsem slysel od lidi, co ho uz zkouseli, tak co se chuti tyka, tak celkem chvala, ale to bude samozrejme zase 100 lidi, 100 chuti jako u vseho... |
u Nutrendu bych se o chuť nebál, já se spíš těším na ty ostatní faktory...
jinak, ronnie, po týdenní akci bude stát ten protein zas cca 1500, nebo bude cena nějak tak, jako nyní?
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá březen 04, 2011 8:22 pm Předmět: |
|
|
Ochutnal jsem nový Whey Core 100 od Nutrendu a beze všech řečí musím napsat, že tak dobrou čokoládu jsem ještě neměl. Nazval bych to mléčná čokoláda, chutná to jak mléčná čokoláda od Orionu. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|