|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
SimsonCZ

|
Zaslal: út březen 01, 2011 8:29 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | Ipad je fail failů.
99% ceny se platí za logo jablíčka. Ani usb to nemá, podle mě tím Jobs zkouší jak moc se dají lidi oblbnout |
Pod to bych se podepsal :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
SimsonCZ

|
Zaslal: út březen 01, 2011 8:40 pm Předmět: |
|
|
Podívej se na film "piráti ze silicon valley" :)
Naposledy upravil SimsonCZ dne út březen 01, 2011 8:41 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út březen 01, 2011 8:40 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | já mám apple rád , stejně něco vždycky udělaj a pak to od nich všichni okopírujou a nějaký dobrý firmy přidaj i něco navíc , aby pak lidi na ty ipady nadávali ale stejně si to koupí aby tam měli to stylový jablíčko |
Tak jasně, je to věc názoru. Já bych do applu prostě nešel. Jediné co se mi líbilo byl Iphone, ne kvůli jablíčku ale kvůli tomu že mi prostě sedl. Ale Iphone už je momentálně taky stará písnička.
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: so březen 12, 2011 10:28 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ikski
|
Zaslal: so březen 12, 2011 10:48 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil ikski dne so březen 12, 2011 10:51 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: so březen 12, 2011 10:49 am Předmět: |
|
|
to je dokument z wordu....problém bude v tom, že máš verzi 2003 (nebo mě oprav) a ten dokument je napsanej v novější verzi...
EDIT- ikski byl rychlejší...
Naposledy upravil grogy dne so březen 12, 2011 10:50 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: so březen 12, 2011 10:50 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: so březen 12, 2011 11:04 am Předmět: |
|
|
díky chlapci díky...zvládnul jsem to .
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: st březen 16, 2011 9:40 am Předmět: |
|
|
Chlapci nevím si rady s obrazem v RealPlayer ...nemužu pootočit obraz, jestli tam ta funkce teda vubec je..
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: st březen 16, 2011 5:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne březen 20, 2011 10:55 am Předmět: |
|
|
Takze mam takovy debilni problem
Naposledy sem svuj stolni pc natvrdo vypl a jak ho zapnu tak je takova ta nabidka
Zapnout pc normalne nebo neco s tim obnovenim a zacne tam odpocitavat tech 30sec , jelikoz je to vychozi nastaveno na zapnuti toho obnoveni , tak sem v haji protoze se moje klavesnice sepne az pote co najede windows, takze nemuzu prekliknou na tu moznost zapnout normalne pc, zkousel sem i sousedovu klavesnici a dela to to samy
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: ne březen 20, 2011 11:01 am Předmět: |
|
|
Nevím, jak to na tvojí desce funguje, ale jestli se můžeš dostat do biosu, tak tam stačí povolit klávesnici na USB portu. Jestli ne, bude dobré sehnat redukci nebo PS/2 klávesnici a přepnout to. _________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne březen 20, 2011 11:04 am Předmět: |
|
|
Vyresil sem to v biosu diky moc!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: út duben 05, 2011 4:38 pm Předmět: |
|
|
Vysral se mi domácí pc, takže musím koupit jiný. Bo tam jen chodím na net, pouštím filmy a tvořím s fotkama, tak jsem zavrhnul notebook.
Tím pádem laškuju s myšlenkou, že koupím úplně nějaký záklaďák do 10 000 kc, viděl jsem i stroje bez OS třeba za 7000kč. Jsou to opravdu hardcore šunky, nebo budou stačit?
Kamrád občas lidem něco složí, nabízí mi to taky. Myslíte, že schopen sólo složit něco v odpovídající ceně, nebo bude výše uvedený "koncernový" šunkopočítač levnější právě díky možnosti koncernu vyrábět masově? _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|