|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: út březen 01, 2011 7:06 pm Předmět: |
|
|
| parez napsal: | hovnival paráda, nějak mi připomínáš Evana | ze jo :) zhodit 15 kg tuku, nabrat 20 kg svalu a je to tam ... :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
agnez
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: út březen 01, 2011 7:14 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | aha takze sladke nejis,jinak si doprejes.Co ti tak chutna nejvic?Me pizza a pivo | hm ja vetsinou davam suchou rejzi a prsa si varim, protoze me neba to delat na panvicce, pak nejaky tmave pecivo, vajicka, vlocky, hovezi zadni. Proste mam pomalej metabolismus, vetsina lidi s mou stravou by byla na kost : (
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: út březen 01, 2011 7:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: út březen 01, 2011 7:29 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | agnez napsal: | aha takze sladke nejis,jinak si doprejes.Co ti tak chutna nejvic?Me pizza a pivo | hm ja vetsinou davam suchou rejzi a prsa si varim, protoze me neba to delat na panvicce, pak nejaky tmave pecivo, vajicka, vlocky, hovezi zadni. Proste mam pomalej metabolismus, vetsina lidi s mou stravou by byla na kost : ( |
buď rád, že máš takový metabolismus... já musím při mé muší váze jíst až mi je blbě, aby se ta váha aspon krapet pohla... k tomu dojde chřipka, a všechny ty měsíce dřiny jsou za 2 dny pryč "díky" rychlému metabolismu
|
|
| nahoru |
|
 |
NBD
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út březen 01, 2011 8:10 pm Předmět: |
|
|
| Study napsal: | | hovnival napsal: | | agnez napsal: | aha takze sladke nejis,jinak si doprejes.Co ti tak chutna nejvic?Me pizza a pivo | hm ja vetsinou davam suchou rejzi a prsa si varim, protoze me neba to delat na panvicce, pak nejaky tmave pecivo, vajicka, vlocky, hovezi zadni. Proste mam pomalej metabolismus, vetsina lidi s mou stravou by byla na kost : ( |
buď rád, že máš takový metabolismus... já musím při mé muší váze jíst až mi je blbě, aby se ta váha aspon krapet pohla... k tomu dojde chřipka, a všechny ty měsíce dřiny jsou za 2 dny pryč "díky" rychlému metabolismu |
co to tady meleš? měsíce dřiny, to si vybudoval tak akorát hovno, když jsi schopen to za 2 dny ztratit a stojím si za tím... _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: út březen 01, 2011 8:28 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | | Study napsal: | | hovnival napsal: | | agnez napsal: | aha takze sladke nejis,jinak si doprejes.Co ti tak chutna nejvic?Me pizza a pivo | hm ja vetsinou davam suchou rejzi a prsa si varim, protoze me neba to delat na panvicce, pak nejaky tmave pecivo, vajicka, vlocky, hovezi zadni. Proste mam pomalej metabolismus, vetsina lidi s mou stravou by byla na kost : ( |
buď rád, že máš takový metabolismus... já musím při mé muší váze jíst až mi je blbě, aby se ta váha aspon krapet pohla... k tomu dojde chřipka, a všechny ty měsíce dřiny jsou za 2 dny pryč "díky" rychlému metabolismu |
co to tady meleš? měsíce dřiny, to si vybudoval tak akorát hovno, když jsi schopen to za 2 dny ztratit a stojím si za tím... |
dobře přeháním, ale za 2 dny chřipky jsem byl o 2 kila lehčí, což jsou 2 měsíce práce v posilovně... v mém případě,
... pokud si endomorf, tak se nedivím tvému výsměchu
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út březen 01, 2011 8:32 pm Předmět: |
|
|
wow ty za dva mesiace práce dáš hore dva klitné kilogramy, super, takže za rok 12kg hore, hmm, inak koľko cvičíš? nechce ťa vidieť za dva roky s týmto tempom, to bude riadny masaker. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: út březen 01, 2011 8:37 pm Předmět: |
|
|
| Study napsal: | | hovnival napsal: | | agnez napsal: | aha takze sladke nejis,jinak si doprejes.Co ti tak chutna nejvic?Me pizza a pivo | hm ja vetsinou davam suchou rejzi a prsa si varim, protoze me neba to delat na panvicce, pak nejaky tmave pecivo, vajicka, vlocky, hovezi zadni. Proste mam pomalej metabolismus, vetsina lidi s mou stravou by byla na kost : ( |
taky jsem si toho nevazil jako ty... ted uz sem na tom jinak... sem rad za rychlej metabolismus.. mit celorocne 4 procenta tuku a zily je fakt fajn a navic si muzu dat jako ted 400g Salka (slazeny zahusteny mleko) na noc muhehe _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Priest

|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: út březen 01, 2011 9:06 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | wow ty za dva mesiace práce dáš hore dva klitné kilogramy, super, takže za rok 12kg hore, hmm, inak koľko cvičíš? nechce ťa vidieť za dva roky s týmto tempom, to bude riadny masaker. | to jsou ještě ty začátky, kdybych 2 kilo shodil o několik let později, kdy ta váha nahoru ani nepůjde, tak by to bylo ještě horší ;)... ale to sem nepatří, sry za OT
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: út březen 01, 2011 9:44 pm Předmět: |
|
|
Mike priest: jo mohl bych, tak zitra, nebo pozitri dodam
Kubaz: ted sem se dival na lejstro od sportovniho doktora a 4,5 % tak se omlouvam za tu lez hehe ani ne da se s tim zit... odhadem bych rek, ze Cizo muze mit tak 5-6% tuku celorocne... _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: út březen 01, 2011 9:56 pm Předmět: |
|
|
| citace: | parádní forma, ruce skoro jako daniel hill |
Aneb najdi 10 rozdílů..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|