"MIX"ER pre zabavu (III.)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 58, 59, 60 ... 267, 268, 269  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - "MIX"ER pre zabavu (III.)  Úvodní stránka -> Sex a vše okolo -> "MIX"ER pre zabavu (III.)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Prinz Eugen

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

total wipeout.. to si clovek rika ze viking je husta soutez :-)

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pavel.hladik

PříspěvekZaslal: po březen 07, 2011 11:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Wasabi napsal:

- parádně sestříhané, a těch lidí a ty "džuvy" jak jsou znich hotový. To něni jak nějakej "koncert" černochu rapujicích v xxl hadrech...

btw:
Ještě tady tolik těch lidí....

AC/DC z tohodle videa me proste mrazi, ja chci na jejich koncert
MiKra

PříspěvekZaslal: po březen 07, 2011 3:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kali je borec, ten text nemá chybu a je to o realitě..
MiKra

PříspěvekZaslal: po březen 07, 2011 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne že by to nebyla většina photoshop, ale 1:13 mě fakt rosekalo..
frode

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tvl, jeci tam jak nejakej divocak a kouse jak vzteklej pes. Asi by si meli na slovensku upravit zakladni vybavu policejnich aut - pridat nejaky ten roubik, lano, kuklu nebo nejaky pytel od brambor.

jari

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 1:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MiKra napsal:

Ne že by to nebyla většina photoshop, ale 1:13 mě fakt rosekalo..

no, nevidim tam nikde photoshop, víc bych se nasmál, kdyby na konci byl třeba John...
MiKra

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
no, nevidim tam nikde photoshop, víc bych se nasmál, kdyby na konci byl třeba John...

Jo sorry Jari, je to 1:19 minuta.. má hlavu 2x větší než má většina lidí..Ale asi to není photoshop.. Je jich tam víc..Něco si myslím, že tam je realita, ale těch photoshopů je tam cca 2/3
Freimen

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 1:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MiKra napsal:
citace:

Jo sorry Jari, je to 1:19 minuta.. má hlavu 2x větší než má většina lidí..Ale asi to není photoshop.. Je jich tam víc..Něco si myslím, že tam je realita, ale těch photoshopů je tam cca 2/3

já jsem si to opravdu našel a doufal, že uvidím něco vtipného..ta hlava není photoshopem, ale tím, že je nakloněný hlavou blíže k objektivu, říká ti něco perspektiva? Mě tvůj příspěvek přijde jako když je na NDR video někoho, kdo opravdu něco umí a hned každý píše FAKE, FAKe, fake...v našich podmínkách zase photoshop, bobule, stará fotka apod...
Dzilek

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 2:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MiKra

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
MiKra napsal:
citace:

já jsem si to opravdu našel a doufal, že uvidím něco vtipného..ta hlava není photoshopem, ale tím, že je nakloněný hlavou blíže k objektivu, říká ti něco perspektiva? Mě tvůj příspěvek přijde jako když je na NDR video někoho, kdo opravdu něco umí a hned každý píše FAKE, FAKe, fake...v našich podmínkách zase photoshop, bobule, stará fotka apod...

Ok tak jinak..
To o čem ty mluvíš, neboli perspektiva, je toto:

Neboli záběr, který pořídíš z bezprostřední blízkosti..
To znamená : vysvětlím u fotky kluka..
První foto je, že mu foťák strčil skoro do nosu, z jaký fotil blízky, druhá fotka je, že kluka fotil z dálky a jen si ho objektivem přiblížil...
A teď mi vysvětli, jak může být vyfocená póza postavy, kdy člověk stojí úplně rovně ( nebo mírně pokrčený) a fotí ho z dálky a v konečné fázi má dvakrát větší hlavu? Já ti to vysvětlím, photoshop a ne perspektiva..
A je mi líto že mě přirovnáváš ke komentům z NDR..Protože to co si napsal, jsi objasnil asi jako lidi co tam píšou, tak to máš asi zmáklí..peace
Na toto už taky neodepisuji, každý ať si myslí co chce.. Nikomu to cpát nebudu..

Naposledy upravil MiKra dne út březen 08, 2011 8:43 pm, celkově upraveno 1 krát
jari

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mikra: to jste přesně vy, co máte synthol a photoshop všude
Freimen

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MiKra napsal:
Freimen napsal:
MiKra napsal:
citace:

Ok tak jinak..
To o čem ty mluvíš, neboli perspektiva, je toto:

Neboli záběr, který pořídíš z bezprostřední blízkosti..
To znamená : vysvětlím u fotky kluka..
První foto je, že mu foťák strčil skoro do nosu, z jaký fotil blízky, druhá fotka je, že kluka fotil z dálky a jen si ho objektivem přiblížil...
A teď mi vysvětli, jak může být vyfocená póza postavy, kdy člověk stojí úplně rovně ( nebo mírně pokrčený) a fotí ho z dálky a v konečné fázi má dvakrát větší hlavu? Já ti to vysvětlím, photoshop a ne perspektiva..
A je mi líto že mě přirovnáváš ke komentům z NDR..Protože to co si napsal, jsi objasnil asi jako lidi co tam píšou, tak to máš asi zmáklí..peace
Na toto už taky neodepisuji, každý ať si myslí co chce.. Nikomu to cpát nebudu..

ačkoliv nevím, jak s tím souvisí ta slečna, tak skutečně netuším, co máš na mysli...na fotce z 1:19 není naprosto nic neobvyklého a hlavu má větší i na té původní, jen na té vpravo je ještě více v předklonu, žádný photohop, synthol ani pakosta za tím není

eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MiKro, radši nám řekni, kdo je ta holka.
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mikra, nechtel sem to psat, ale kdyz uz to sem pisou vseci... Nikde neni fotosop, nikdo z nich nevypada nijak prifoukle, takova promena je u vsech realna uplne v pohode. Na tech fotkach pred maj schvalne uplne vystrcene bricho a snazej se vypadat co nejhur. Aj ty bys mohl met takovou formu uplne v pohode, staci jen 3 mesice poctive driny a tvrde diety. Vsechno shazovat nejakym podvrhem to je fakt super...
jari

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
naprosto nic neobvyklého a hlavu má větší i na té původní, jen na té vpravo je ještě více v předklonu, žádný photohop, synthol ani pakosta za tím není

dobře ty

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - "MIX"ER pre zabavu (III.) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 58, 59, 60 ... 267, 268, 269  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: