|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Bernhard
|
Zaslal: po březen 07, 2011 1:38 pm Předmět: |
|
|
160 ml vody/mléka + 30g prášku a půllitrový šejkr je plné téměř po okraj
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po březen 07, 2011 1:52 pm Předmět: |
|
|
| Bernhard napsal: | | whey core 100 malina - práší to jako promil, pění 2krát tolik,ale chuť je taková příjemná,takže spokojenost |
Dnes mi přišla vanilka, ale jelikož mě čeká ještě trénink, tak jsem ochutnal rychle vzorek maliny skrývající se uvnitř balení. Nemůžu s Tebou souhlasit, pění to tak o polovinu méně než Promil, to samé s prašností. Ale musím uznat, že co se týče prašnosti, tak se řadí Whey Core mezi ty více, jak bych to řekl, "cementové"
Chuť je velice příjemná, nic přeslazeného, na první dojem mám pocit, že tohoto proteinu by se člověk jen tak nepřepil. Chuť ve vodě je opravdu velkým překvapením, doporučený poměr ředěný je +/- tak akorát, osobně jsem dal 170 ml a nemůžu si stěžovat. Těším se, až si to dám někdy s mlékem, to bude opravdu jako shake.
Po tréninku zhodnotím i vanilku a editnu tento příspěvek. Za delší dobu zhodnotím i mojí subjektivní stravitelnost.
EDIT: Vanilka chuťově dobrá. Malinu jsem předtím shejkoval v ruce, teď jsem použil tyčový mixér a ten způsobí to, že se nápoj zdá víc chuťově plnější, jako kdyby člověk pil našlehané sladké mléko. U maliny bylo ředěný cca na 170 ml, vanilku budu muset míchat aspoň s 200 ml, jinak je více sladká a toho už bych se časem přepil. Jinak musím pochválit Nutrend, takhle dobře vyladit chuť (jak malinu, tak vanilku), aby protein chutnal s vodou, jako některé chuťově horší proteiny s mlékem, je umění. Příště určitě vyzkouším čokoládu, daymoon mi udělal chutě
První dojmy ze stravitelnosti jsou jedině kladné, malinový vzorek jsem měl cca 1 hodinu před tréninkem, a tomu ještě předcházela tuňáková bageta a i přesto všechno jsem na tréninku necítil žádnou těžkost, ani pocit nevolnosti. Naopak jsem na konci tréninku cítil již mírný hlad a těšil se domů na další dávku. Protein určitě doporučuji - za mě můžu doporučit malinu i vanilku. S vychlazeným mlékem bude protein opravdu chuťovka. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
Naposledy upravil eSko dne po březen 07, 2011 5:37 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: po březen 07, 2011 4:48 pm Předmět: |
|
|
Tak tedy čokoláda - chuť dobrá, ale napěnila mi jako kráva. Ze 200ml asi na 350ml
Jinak čokolada od VPX (sygnex) mi chutná více.
Jahoda - Taktéž dobrá, taktéž pění. Už se jen těším až ji říznu mlíkem.
Jinak 2 testovací sáčky uvnitř mi udělaly radost.
Takže abych to shrnul - až na to pěnění, které mi tak nevadí, tak bych protein doporučil. _________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
Saint-Jimmy
|
Zaslal: út březen 08, 2011 9:33 am Předmět: |
|
|
Díky za foto skvěle dokumentující míru pěnivosti  ..myslím, že tím můj zájem o tento protein vzal za své _________________ "Eating chicken makes you weak. Eggs are god for two reasons: First, they´re excellent for helping you build muscle and strenght. Second, they keep chicken from being born." -Pavel Tsatsouline-
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út březen 08, 2011 10:21 am Předmět: |
|
|
Dneska ráno jsem tento protein namíchal s mlékem a pěna minimální. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: út březen 08, 2011 10:32 am Předmět: |
|
|
btw. lidi, kolik máte doma proteinů? jde mi o to jestli někdo má day protein a night protein nebo jestli používáte jeden druh i jako potreninkovej a i na noc _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út březen 08, 2011 10:46 am Předmět: |
|
|
já mám jen jeden.... pokud do sebe ráno cpu dlouho snídani, tak dám ještě půl hodky před tréningem asi 10g proteinu a pak klasicky potréningovej (s maltou) ... na noc protein nepoužívám - ale dost lidí určitě jo
|
|
| nahoru |
|
 |
lookzoR

|
Zaslal: út březen 08, 2011 10:46 am Předmět: |
|
|
Já mám jeden na trénink - rychlý, s minimálním obsahem caseinu - ON gold whey - trochu hydra (fakt jen trochu) hlavně syrovátka....
a pak mam dymatize elite gourment to je syrovátka s kaseinem 80/20 ... a tu mám na normální kokteily - konzumní... víc bych neřešil... a to spíš přemýšlím už jen o 1 druhu, prostě koupit syrovátkový nějaký a mít to na obojí, je to přeci jen doplněk tak k čemu xy druhů, rozdíl je minimální...
|
|
| nahoru |
|
 |
Saint-Jimmy
|
Zaslal: út březen 08, 2011 11:03 am Předmět: |
|
|
2..jeden čistě syrovátkovej (dávám ráno a kolem tréninku), druhej kasein nebo vícesložkovej (dávám na noc, případně na svačinu). 2 mám ale spíš proto, abych měl různý příchutě a nechlastal 3x nebo 4x za den pořád to samý..
Většinou točim ON Whey Gold Standard + ON Cassein a Reflex Instant Whey + Reflex Peptide Fusion. _________________ "Eating chicken makes you weak. Eggs are god for two reasons: First, they´re excellent for helping you build muscle and strenght. Second, they keep chicken from being born." -Pavel Tsatsouline-
Naposledy upravil Saint-Jimmy dne út březen 08, 2011 11:06 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: út březen 08, 2011 11:05 am Předmět: |
|
|
osobně mi stačí syrovátka + na noc mix tvarohu, mlíka a trochy toho syrovátkovýho proteinu, aby to mělo chuť :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: út březen 08, 2011 11:07 am Předmět: |
|
|
| lookzoR napsal: | Já mám jeden na trénink - rychlý, s minimálním obsahem caseinu - ON gold whey - trochu hydra (fakt jen trochu) hlavně syrovátka....
a pak mam dymatize elite gourment to je syrovátka s kaseinem 80/20 ... a tu mám na normální kokteily - konzumní... víc bych neřešil... a to spíš přemýšlím už jen o 1 druhu, prostě koupit syrovátkový nějaký a mít to na obojí, je to přeci jen doplněk tak k čemu xy druhů, rozdíl je minimální... |
Já mám právě taky dva, jeden taky na trénink, banánovej Pharma Whey, a druhej dávám před spaním nebo v noci a to je Pharma Blend 6Hr bílou čokoládu, tak jsem rád, že nejsem vyjimka. Ale po měsíci mě už omrzely ty chutě :D, už se těším na jiné a to mám ještě nějaký to kilo v pytli. Po tréninku ho dávám banánovej s vanilkovym mutant massem, škoda, že jsem si nevybral jinou příchuť třeba čoko aby to k sobě sedělo... _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: út březen 08, 2011 11:40 am Předmět: |
|
|
ten novej nutrend
malina super do studeny vody takovy letni
cokolada takova normalka , nic extra , sem rad ze sem objednal malinu
|
|
| nahoru |
|
 |
jadek

|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|