PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 176, 177, 178 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Luster

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 3:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

testovaci vzorek vanilka - dobry to je, ale opet ze zidle na prdel nepadam jinak mixoval sem to a penivost prumerna, nic hroznyho..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je fakt, že ta malina mi sedla více, než ta vanilka, ale to je spíš také tím, že často zkouším vanilkové příchutě různých výrobců, nenarazil jsem totiž ještě na tu úplně perfektní, jakou bych si přál.
K banánu se tu ještě nikdo nevyjádřil, jsem zvědav, kdo ho prubne první.
Qwake

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 4:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jen pro doplnění - zrovna jsem zkusil banán (WC100) a ten mi ze všech mnou testovaných připadá nejhnusnější. Celkem nahořklý.

Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
01Smajdalf

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poslední doubou mám proteiny jenom s čoko příchutí. Chtěl bych zkusit Banán Mohl by někdo doporučit? Nechci si koupt nějaků srač*u dík
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 4:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Qwake napsal:
Tak jen pro doplnění - zrovna jsem zkusil banán (WC100) a ten mi ze všech mnou testovaných připadá nejhnusnější. Celkem nahořklý.

Na banánu si vyláme zuby většina výrobců.
patrikdundych

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 5:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Qwake napsal:

Na banánu si vyláme zuby většina výrobců.

WPC80 banán jsme měl a nebyl špatnej ubec byhc se ho nebál
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 5:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jak nemám extrifit rád, tak na srazu už zbyl jen banánovej vzorek a ten byl dobrej, respektive určitě se řadil k nadprůměrným chuťově
Draper

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 5:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
jak nemám extrifit rád, tak na srazu už zbyl jen banánovej vzorek a ten byl dobrej, respektive určitě se řadil k nadprůměrným chuťově

jojo ten extrifit me taky celkem prekvapil po chutove strance, jen ta cokolada by mohla byt cokoladovejsi.
Stale jsem ale zvedavej na ten Nutrend az prijde a take na novej Pharma Whey HT+
Pavelito

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

01Smajdalf napsal:
Poslední doubou mám proteiny jenom s čoko příchutí. Chtěl bych zkusit Banán Mohl by někdo doporučit? Nechci si koupt nějaků srač*u dík

Pharma Whey banán je super
Steel

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Syntha-6 banán... je nejlepší co jsem kdy měl :D To chutná jak když si někdě v podniku dáš banánovej shake. Jinak WPC 80 extrifit je nejlepší jahoda (měl jsem všechny chuti) Pharma whey (PhD) mám jahoda a docela ujde. Jinak nejhorší protein co jsem měl je Whey Protein 80 (Promil-čoko) né že jen pěnil, ale byl i hnusnej a navíc jsem na dně našel nějakej kus čehosi co se mi ani nerozspustilo.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
jojo ten extrifit me taky celkem prekvapil po chutove strance, jen ta cokolada by mohla byt cokoladovejsi. Stale jsem ale zvedavej na ten Nutrend az prijde a take na novej Pharma Whey HT+

Jak jsem psal někde dříve, Pharma Whey HT+ je na cestě a aktuálně to vypadá tak, že by zítra (ve středu) měl dorazit a hned by měl jít do akce v e-shopu, tzn. až do příští středy by měl jít za nějakou hezčí cenu.

Zároveň platí, že ho máme v ČR jako jediní... což mi je ale jasné, že ostatním nezabrání si ho dát na web... byť nechápu, jak ho pak chtějí zákazníkům dodat .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Tom.K.

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

Stale jsem ale zvedavej na ten Nutrend az prijde a take na novej Pharma Whey HT+

Novej nutrend už jsem prubnul. Cokoláda-kakao je fakt povedená a s mlékem je to fakt žraso!

Dost ujíždím na sladkým, hlavně v noci mezi 3-4, co je úplně ideální. Nutrend chutě po sladkým krásně zažene. A ta vůně kakaa je prostě boží!
nanobeast

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 11:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Banan jeste umi promil ..konkretne laktofit 65ka.... s glukopurem je to jeste lepsi..
Turakam

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 11:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dorazila mi nová verzia gaspariho myofusion a úprimne možem povedať, že bezkonkurenčný ako chuť, tak rozpustnosť (penu nepozná a stačí fakt trošku zatriasť a je), inú chuť ako čokoládu si nekupujem nikdy a v tomto prípade mliečna čokoláda je proste chuťovka, s mliekom a mierne zohriata mi dokonca pripomína horúcu čokoládu z nejakej kaviarne alebo dokonca trochu redší puding.
Luster

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 11:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam: nova verze? to sem jeste nikde nevidel, odlisuje se nejak vzhledem?

edit: uz sem ji nasel

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 176, 177, 178 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: