Tohle není tabata. Tam musíš mít vždy x času práce a 1/2 x času pauzu. Klasika je 20s work/10s rest. Můžeš mít i 30/15, 40/20, 60/30, atd.. to už pak záleží na tobě. Ale vždycky musíš zachovat ten poměr mezi prací a pauzou.
Jinak se to už nedá nazývat tabata.
Ten tvůj trénink je spíš HIIT (High-intensity interval training).
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Tohle není tabata. Tam musíš mít vždy x času práce a 1/2 x času pauzu. Klasika je 20s work/10s rest. Můžeš mít i 30/15, 40/20, 60/30, atd.. to už pak záleží na tobě. Ale vždycky musíš zachovat ten poměr mezi prací a pauzou.
Jinak se to už nedá nazývat tabata.
Ten tvůj trénink je spíš HIIT (High-intensity interval training).
díky za upozornění, napravím příště.
_________________ there is no point in being alive if you cannot do the deadlift¨
Jak ti reaguje telo na takovou stravu? Mam totiz po diete paleo taky v planu, chtel bych s nim drzet lowfat formu a kdyztak neco malo nabrat bez (s malym) zvysenim podkozniho tuku
Jak ti reaguje telo na takovou stravu? Mam totiz po diete paleo taky v planu, chtel bych s nim drzet lowfat formu a kdyztak neco malo nabrat bez (s malym) zvysenim podkozniho tuku
zatím se neodvážím moc hodnotit, přeci jenom jedu takto teprve třetí týden. Ale co se týče energie a síly, je to ok, naopak pásek jsem zase začal zapínat na třetí dírku . Jediné, co je nepříjemné je občasná chuť na pečivo a sladké, ale dá se to vydržet. Jednou za měsíc plánuji nějaký "pig day", znechutit si sachry :)
_________________ there is no point in being alive if you cannot do the deadlift¨
Zavidim ti, ze muzes jist takhle malo...ja jakmile nedam 2 litry mlika za den, tak mi jde vaha dolu...Uz se tesim az naberu jeste 4 kila a budu moct konecne mlecny vyrobky vyradit...uz mi to leze krkem...
Zdravím, máš to tu super, určitě tě budu sledovat chtěl bych se zeptat jestli by jsi mi doporučil nějakej crossfit trénink na "dodělání" po trénincích thaiboxu 3x týdně? K dispozici mám klasickou posilku tak bych toho chtěl nějak využít.
_________________ ...Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi...
Zdravím, máš to tu super, určitě tě budu sledovat chtěl bych se zeptat jestli by jsi mi doporučil nějakej crossfit trénink na "dodělání" po trénincích thaiboxu 3x týdně? K dispozici mám klasickou posilku tak bych toho chtěl nějak využít.
díky moc, asi nejsem ten, kdo by mohl radit, neb sám jsem v tomto začátečníkem :) přijď za rok :) jsou tu jiní (cocman, hytuk, luster, daymoon, dk ti poradí lépe)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru