|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
blazen
|
Zaslal: pá březen 11, 2011 5:57 pm Předmět: |
|
|
| Tomt3 napsal: | jsem zvědavej na Drejprův rošťáckej split |
podle mě rozdělí svoje stávající fullbody a dá oba 2 splity v 1 den (nebo rovnou v jednom tréninku :D )
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: pá březen 11, 2011 6:00 pm Předmět: |
|
|
dobry diky vsem ( i tem kteri se jeste nestacili vyjadrit a maji to v planu :) ) za rady , dedukce, predpovedi, nazory atd ohledne meho pripadneho splitu :-)
a ted konec diskuze prosim _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so březen 12, 2011 9:23 am Předmět: |
|
|
12/3 KARDIO
kolo
cas: 60 minut
vzdalenost: 41,36km
rychlost: 41,36km/h
zatez: 8-9/9 (53 minut na max 9)
spalena energie: 943kcal
RPM 110-111
tepova frekvence: ****
jsem magor, ale jede se dal _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so březen 12, 2011 7:15 pm Předmět: |
|
|
Takze jsem se 100% rozhodl (  ) dam si ted split, tenhle trenink je super, ale uz ho cvicim asi 4 mesice a jsem ve fitku cimdaldele a zacinaji mne chybet nektre cviky a metody, ktere do nej nemuzu zaclenit. Nejradeji bych si telo rozdelil do 3 casti, ale kvuli casu to asi stahnu na 2
A: PRSA, BICEPS, RAMENA
B: ZADA, TRICEPS, BRICHO
popripade
A: PRSA, BICEPS, TRICEPS, BRICHO
B: ZADA, RAMENA
pokud by to melo byt na 3 casti, tak:
A: PRSA, BICEPS,BRICHO
B: ZADA
C: RAMENA, TRICEPS, BRICHO
-pochybuji ovsem, ze by me tyhle kratke treninky uspokojovaly. Kdysi jsem jel i 1. prsa, biceps, triceps 2. zada, trapezy, bricho 3. ramena, biceps, tricpes , coz uz bylo lepsi a i kdyz se muze zdat, ze je to na pretrenovani rukou, mel jsme je tenkrat nejvetsi, co jsem kdy mel. Tak uvidime.
Nejpravdepodobnejsi varianta je to prvni rozdeleni, sice se ramena po prsach cvici hure, ale pokud mezi to dam biceps, tak si odpocnou a na sile se to projevi minimalne. Co se tyka cviku 4-5 na velke partie (prsa, zada), cca 3 na male (ruce, ramena, bricho).System jako v klasickem treninku pyramidy, ktere jsem uz hrozne dlouho nejel a celkem se na ne tesim, u doplnkovych cviku shazovaci serie, superserie a podobne veci.
Cil treninku: zadny, snad jen aby me bavil. Objemy nechci, kdyz neco naroste, zlobit se nebudu, ovsem se svym aerobnim treninkem si moc iluze nedelam :D , spise to chci udrzovat a zkvalitnovat. Jinak jak uz bylo receno, kardia se vzdavat nehodlam ani ho nehodlam omezovat, spise se zkusim zase dokopat k veslovani a stridat ho s rotopedem. Nohy bohuzel stale chybi : ( ale jak uz jsem avizoval, na jare si dam jeste jednu operaci, po ktere to stejne asi dobre nebude, ale uvidime co prinese cas
strava: trochu se ted omezuji, vzhledem ke svemu vydeji bych mohl jist vic, ale ten metabolizmus uz neni jako za mlada :D a nejak me to i staci respektive zvladl bych mnohem vice samozrejme, protoze muj zaludek je bezedny :) , ale mam motivaci to trochu rysnout, delam plno kardia, tak proc si to kazit :)
tot vse _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
Naposledy upravil Draper dne so březen 12, 2011 7:34 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: so březen 12, 2011 7:26 pm Předmět: |
|
|
To první ABčko je super..Vždycky jsem se těšil na záda a triceps..  Svým způsobem máš "výhodu" že trénink je jednoduší tím, že nemůžeš jezdit nohy.. Co se týče tvé fyzičky, myslím si že regenerace pro tebe nebude problém..
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so březen 12, 2011 7:37 pm Předmět: |
|
|
| MiKra napsal: | To první ABčko je super..Vždycky jsem se těšil na záda a triceps.. Svým způsobem máš "výhodu" že trénink je jednoduší tím, že nemůžeš jezdit nohy.. Co se týče tvé fyzičky, myslím si že regenerace pro tebe nebude problém.. |
jojo triceps jsem take kdysi jezdival se zady a cvicil se po nich dobre.
o regeneraci se u sebe opravdu nebojim, kdyz jsem zvladal to, co jsem cvicil ted :)
s tema nohama je vyhoda, ze zbyde vic energie na vrsek, ale jako az takovou vyhodu to samozrejme neberu, co bych dal za drepy, vypada, celni drepy a podobne : ( _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: so březen 12, 2011 8:00 pm Předmět: |
|
|
Zdar Drape, jak to s tebou vypadá? Už uděláš dřep na paty?  V lednu to vypadalo už slušně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so březen 12, 2011 9:06 pm Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | Zdar Drape, jak to s tebou vypadá? Už uděláš dřep na paty? V lednu to vypadalo už slušně. |
cau YUDE,
ten vyrazny pokrok pro me nevysvetlitelneho puvodu, ktery byl nekdy od listopadu do ledna, uz dal nepokracoval. Jsou dny, kdy je to horsi a dny kdy lepsi, ale nez to bylo v lednu to lepsi urcite neni a bez operace se to samo nezlepsi. Na kole ovsem slapu jak o zivot :)
btw nekdy se stav _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne březen 13, 2011 9:20 am Předmět: |
|
|
13/3 KARDIO
kolo
cas: 60 minut
vzdalenost: 41,46km
rychlost: 41,46km/h
zatez: 8-9/9 (54 minut na max 9)
spalena energie: 945kcal
RPM 110-111
tepova frekvence: ****
-takova "lehka"  nakopavacka pred praci , chtel jsem dat volno no ale....  . Nehorsi jako vzdy zacatek vubec se na to kolo dokopat, pak prekonat prnich par linych minut nez se telo nastavi na ten spravny mode a uz to jede. Celkem ted omezuji sachry a poslednich 15 minut jsem po strasne dlouhe dobe zazil ten pocit, jake je to, kdyz dochazi cukry, ale nic hrozneho a valil jsem dal. Pak po skonceni v pohode a vubec jsem jejich potrebu necitil.
- Kdy zacnu split, nevim, chtel jsem zitra, ale asi to volno jeste natahnu co nejdele to pujde, pred novym treninkem to neni na skodu navic jsem jeste od minule pekne rozbitej. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
NBD
|
Zaslal: ne březen 13, 2011 9:37 am Předmět: |
|
|
kolko davas sacharidov a kolko mono prijimas a z akeho zdroja najcastejsie?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne březen 13, 2011 9:41 am Předmět: |
|
|
| NBD napsal: | | kolko davas sacharidov a kolko mono prijimas a z akeho zdroja najcastejsie? |
nevim kolik, nepocitam, dosud to bylo hlavne z vlocek a zeleniny ted jsem zacal vice jist ryzi misto vlocek, zelenina tam je porad a jelikoz ji jim hodne, tak jich z ni je celkem dost
jak jsem ted ale posl. dobou snizil + k tomu kardio, tak to zacina byt znat na svalech, nejsou tak plne a pri treninku se tolik nenapumpuji, ale na druhou stranu jsem vyrysovanejsi. Brzy ovsem cekam i to, ze pujde do haje sila _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
jadek

|
Zaslal: ne březen 13, 2011 11:25 am Předmět: |
|
|
Zdravim drape, kdybys měl přidat ty nohy do toho prvního tréninku, kde by to bylo ?  Asi spis k těm prsům ne ? dík
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne březen 13, 2011 11:59 am Předmět: |
|
|
| jadek napsal: | Zdravim drape, kdybys měl přidat ty nohy do toho prvního tréninku, kde by to bylo ? Asi spis k těm prsům ne ? dík |
ne ne, nohy bych v ramci splitu jel rozhodne samostatne pripadne s brichem _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
jadek

|
Zaslal: ne březen 13, 2011 3:44 pm Předmět: |
|
|
A: PRSA, BICEPS, RAMENA
C: NOHY, BRICHO
Takle by to asi šlo, možná něco takovyho zkusim.. dík
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne březen 13, 2011 4:04 pm Předmět: |
|
|
| jadek napsal: | A: PRSA, BICEPS, RAMENA
C: NOHY, BRICHO
Takle by to asi šlo, možná něco takovyho zkusim.. dík |
kdyz jsem nebyl krypl :) , tak jsem mel nejradeji toto deleni. (3+1)
prsa, biceps, triceps
nohy
zada ramena
i to, co jsi napsal, by slo. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|