tam pak uplne prestane delat kliky..takovy provedeni bych nepocital vubec, idealne to jet pokazdy na dotyk hrudniku se zemi, nebo aspon co nejvic se priblizit
hehe nakonec bych pocital jen ten prvni z celych 300 pokusu vazne takovy poloanglicaky ti usetri 3/4 sil... poradnej anglicak s dotykem na hrudnik, je jedno ze to bude naskakovanej klik, a aspon trochu skok se vzprimenym telem...
tak já jsem celý to video nezkouknul, jinak jezdím s dotykem hrudníku a stehen a s vyskokem, někdy i s tlesknutím nad hlavou, když mám masochistickou náladu :)
btw: cocman, proč už nevedeš log? bylo to zajímavý
_________________ there is no point in being alive if you cannot do the deadlift¨
Tréninkový den: 583 - 10.3.2011 přední strana těla B
výpady s vahou nad hlavou 3x15xKB
dřep s vahou nad hlavou 4x10xKB
push-press 2x10xKB
kliky na bradlech 3x13
kubánský tlak s JČ 2x10x6kg
upažování 1x10x13kg
Boha, jak já jsem unavenej, to snad není možný. Dám si pauzu, aspoň dva dny. Doufám, že to dodržím. Práce mě teď hrozně vysává, hlavně psychicky, což je snad horší než kdyby to bylo fyzického zaměření.
Trénink príma. Dal jsem výpady před dřepy, ale bylo to stejné, čekal jsem totiž, že budou po nich lehčí dřepy. Nebyly :-)
Suplementace:
trochu S a B po tréninku
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
Po dvou dnech pauzy zase zpět. Koukám, že jsem nedělal dlouho MM, to musím zítra napravit. Dnes kondice, čas byl horší než minule o půl minuty. Takže musím zabrat, takhle to nepůjde :-)
Suplementace:
nic
tvoj trening je neuveritelny vyborny na domace podmienky.
Kamarat cvici doma v izbe takmer identicky trening.
Ako cvicis kliky na bradlach-mas nejake doma alebo nejak improvizujes.
dik
Ty jo chlapi, ten challenge na burpees vypadá zajímavě , že bych to taky zkusil, ale nemám je zrovna moc v lásce , ale vy asi taky ne což...
DM: když děláš tric. kliky mezi židlema, tobě nespadnou? Nebo na nich máš nějaké závaží?
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Jistěže nespadnou. Však opěradlo židle je téměř kolmé k podlaze. Jediná šance, kdy by se podly podvrknout by byla situace, kdy bych jel opravdu extrémně naširoko a silou působil nejen dolů ale i směrem k tělu.
Nejlepší je si to vyzkoušet. Hovnival se dokonce bál, že se ta židle rozlomí.
pár cviků z Magnificent mobility
- cat/camel, Yoga twist, side twist, bent knee twist, birddog, side laying trunk twist
ČAS: 1:00 hod
Ze začátku to bylo tuhé, ale asi v půlce tréninku se to najednou převalilo a už to běželo setrvačností samo :-) Trénink pocitově velmi dobrý. Kuriozní situace nastala u výrazů, protože mi shyby a mrtvé tahy tak napumpovaly bicepsy a předloktí, že se mi až blbě vyráželo.
U windmillu jsem se dostal ke KB. Sice z 13kg k 24kg je docela velký skok, ale na co se s tím srát. Techniku musím samozřejmě vylepšit, je to takové kostrbaté, ale jinak jsem to cítil pěkně.
Suplementace:
trochu B a trochu S po tréninku
Tréninkový den: 586 - 15.3.2011 přední strana těla A
floor-press 25x24kg, 3x10x42kg
tlaky vsedě s JČ 9,8,8x24kg
přední dřepy s KB 2x20
split dřep 3x10
bicepsový zdvih s JČ 14x24kg
kubánský tlak s JČ 10x6kg
upažování 10x13kg
U floor-pressu jsem navázal na minulou notu a teda nechal jsem 10 opakování a přidal jsem 2kg. Šlo to docela dobře, příště bych zase rád přidal váhu, ale to už neudržím rozhodně 10 opakování. Viděl bych to na 8 vydřených s 45kg.
Tlaky mi docela stagnují a tak jsem aspoň v první sérii vydřel o opakování víc :-) Dřepy byly fajn. To mi maximálně vyhovuje.
U bicepsu jsem opět přidal jedno opakování. Dnes to bylo trochu obtížnější, protože nějak ke konci série mi došel dech, nechápu, jak se to stalo, ale cítil jsem jak tuhnu a omdlívám :-)
Zbytek pohoda. Kubány vyhodím. Už mě štvou.
Suplementace:
trochu S a B po tréninku
tlaky v sede s jč myslíš na ramená? to fakt ti nejde viac?
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
No jasně. Já jsem na tohle úplně marnej. A to nejen jednoručky, ale i velká činka, nebo multipress. Stagnuju s váhami tak 5 let a to i možná víc. Tlačím, tlačím a najednou to vypne a hotovo. Zkoušel jsem i tlaky jednoruč, tam dám trochu víc, ale s oběma rukama je to tragický. Dokonce dám vsedě víc než ve stoje. Teda to nevím, jestli je kuriozita, já to tak mám. Já dokonce nejsem schopen udělat pokrok ani na to upažování a zapažování. Teď jsem momentálně ve stavu, že mi klesá výkonnost. Taky mě napadlo, jestli ty ramena nemám nějaký utavený :-) a jestli by nebylo lepší je necvičit vůbec. Poraď.
Hmmm, tak ako tento tréning co cvičíš teraz je dosť mimo mojho záberu, v ktorom by som sa odvážil radiť, vychádzajúc z vlastných zkúseností na ramená by som uprednostňoval jeden ťažký základný tlakový cvik + 1 kvázi tvarovací s nijak veľkými závažiami, nech sa tie kĺby rleatívne ľahko náchylné na zranenia neodpália. A tlakový cvik obmieňať tak raz za dva-tri tréningy, nech je impulz vždy trošku iný, to sa musí pohnúť hehe + verím aj významu pushpressov a pod. kde sa zaťažia hlavy s podstatne väčšou záťažou, s akou by nebolo možné cvik vykonať bež použitia prídavného dopomocného pohybu, čo bude v konečnenom dôsledku viesť k prírastkom aj na striktných prevedeniach ako tlaky v sede a pod.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru