Nitrix

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nitrix  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Nitrix
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Mám skusit Nitrix ?
Ano
37%
 37%  [ 14 ]
Ne
62%
 62%  [ 23 ]
Celkem hlasů : 37

Autor Zpráva
dex89

PříspěvekZaslal: ne březen 13, 2011 9:58 pm    Předmět: nitrix Odpovědět s citátem

peoč,myslíš,že je to nebezpečné ? Pověz mi tvůj názor.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tomt3
(ban)

PříspěvekZaslal: ne březen 13, 2011 10:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bacha na to, kamarád to s nitrixem přehnal a tak mu vyrostly svaly, že mu překrývají kůži
SimsonCZ

PříspěvekZaslal: ne březen 13, 2011 10:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vidíš, Nitrix evidentně funguje! BRUTÝLNÍ NÁRUST OBJEMU UŽ ZA 2 DNY! a má strach, aby se nerostrhl vejpůl! To přece musíš mít taky, ne?!...

Tak v první řadě tu pro Nitrix a podobné nesmysly je topic zvlášť v sekci výživa a suplementace. Za druhé je tu podobných topiců ještě snad 5. A zatřetí a to hlavně: když už chceš za každou cenu ZBYTEČNĚ utrácet, tak vol ten creatin. Ten totiž narozdíl od Nitrixu funguje. Pro dobro své peněženky zapomeň, že Nitrix existuje a bude ti nejlíp...

A mimochodem, naprosto bezproblémově bys nabíral maso i bez jakýchkoli suplementů, stačí si udělat pořádek v tréninku i jídelníčku a správně regenerovat...
Majesty

PříspěvekZaslal: ne březen 13, 2011 11:00 pm    Předmět: Re: nitrix Odpovědět s citátem

dex89 napsal:
zdar chlapi. Cvičím celkem dlouho a od nového roku jsem byl čistý ( bez suplementace ). Momentálně makám 4x do týdne a koupil jsem nitrix a no-xplode. vím,že je to obojí prakticky nastejno. Co mě ale překvapilo,byl rychlý nárůst síly a objemu už PO 2 DNECH ! chci se vás zeptat,je to vůbec možné ? přijde mi to šíleně moc rychlé a kdyby to tahle pokračovalo 40 dní takhle,bojim se,abych nepraskl ( neměl strie ).

Hlavne ted ale nechod soutezit v nicem kde se testuje, kdyz jsi zasypal ten nitrix... fuuuj, sypac
Spazik

PříspěvekZaslal: ne březen 13, 2011 11:01 pm    Předmět: Re: nitrix Odpovědět s citátem

dex89 napsal:
zdar chlapi. Cvičím celkem dlouho a od nového roku jsem byl čistý ( bez suplementace ). Momentálně makám 4x do týdne a koupil jsem nitrix a no-xplode. vím,že je to obojí prakticky nastejno. Co mě ale překvapilo,byl rychlý nárůst síly a objemu už PO 2 DNECH ! chci se vás zeptat,je to vůbec možné ? přijde mi to šíleně moc rychlé a kdyby to tahle pokračovalo 40 dní takhle,bojim se,abych nepraskl ( neměl strie ).

Tyhle přípravky roztahují cévy, stimulují nervovou soustavu, zlepšují prokrvení/napumpování svalů a asi i do svalů "napumpují" více energie. Proto si člověk připadá tak našlápnutej.
Draper

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 11:33 am    Předmět: Re: nitrix Odpovědět s citátem

dex89 napsal:
peoč,myslíš,že je to nebezpečné ? Pověz mi tvůj názor.

Muj nazor? Tak kdybych mel riskovat prasknuti, tak to bych ten pripravek okamzite vysadil
wiro

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 11:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja som nitrix jeden cas bral, aj ovela vacsie davky ako pisu na skatulke.

Nevidel by som v tom zasadny problem. Ak si mlady a vies ze nemas ziadne zdravotne problemy.

Moj osobny nazor:

Nieje to ziaden zazrak, nic co by sa nedalo dosiahnut kofeinom, guaranou, taurinom pripadne inym nakopavacom pred cvicenim.
Nitrix obsahuje latku ktora zvysuje pulz a tym sposobi aj roztiahnutie ciev a lepsie prekrvenie (co sa da dosiahnut aj bez tabletky).
Narast sily za dva dni by som prisudil tomu ze sa telo vdaka nitrixu KONECNE rozbehlo a cvicil si konecne v stave v akom by si mal byt po rozcvicke prirodzene.

Pokial NOcko niekde nevyhras alebo ti ho niekto nedaruje tak su to podla mna skor vyhodene peniaze... efekt sa da dosiahnut rovnaky aj za zlomok ceny.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2011 7:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo NItrix, to je pry ale draha erekce
dex89

PříspěvekZaslal: st březen 16, 2011 3:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SimsonCZ napsal:
Vidíš, Nitrix evidentně funguje! BRUTÝLNÍ NÁRUST OBJEMU UŽ ZA 2 DNY! a má strach, aby se nerostrhl vejpůl! To přece musíš mít taky, ne?!...

Tak v první řadě tu pro Nitrix a podobné nesmysly je topic zvlášť v sekci výživa a suplementace. Za druhé je tu podobných topiců ještě snad 5. A zatřetí a to hlavně: když už chceš za každou cenu ZBYTEČNĚ utrácet, tak vol ten creatin. Ten totiž narozdíl od Nitrixu funguje. Pro dobro své peněženky zapomeň, že Nitrix existuje a bude ti nejlíp...

A mimochodem, naprosto bezproblémově bys nabíral maso i bez jakýchkoli suplementů, stačí si udělat pořádek v tréninku i jídelníčku a správně regenerovat...

jídelníček mám správnej už 6 měsíců. chtěl jsem to zkusit a funguje to. nepotřebuju super svaly a nárúst bicepsů velkých jako moje hlava.

Rychle na stránku:

Přejdi na: