|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Orbb

|
Zaslal: ne březen 13, 2011 8:48 pm Předmět: ... |
|
|
změny příjemné, jen se bojím u té šířky, jestli zúžení nebude vyvolávat efekt "nudle" (na mém 23" monitoru vypadá stránka pěkně, také pochybuji že zde má někdo třeba 30" monitor, ale statická velikost mi nepřijde jako nejlepší řešení do budoucna) a také mám výhradu k vyhledávání... ten výpis mi přijde jako pěst do oka, ale možná je to jen počáteční efekt _________________ Because trying it is more than the most people will ever do.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne březen 13, 2011 9:09 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Aha, a nechceš teda nechat jen Odhlášení? V podstatě na žádném webu co znám není uveden nick. Jen suché Odhlásit. |
Hotovo.
| I.N.G. napsal: | No a co zavést konečně možnost označit si nějak oblíbené články/diskuse kvůli rychlému přístupu? Pokud tahle možnost někde je, tak za sorry za offtopic, ale já na tuhle vymoženost na ronniem dosud nenarazil a hodně mi to tady chybí. Kdo má furt prohledávat ty tuny textu. |
Jo, to by bylo prima... Nikdy mě to nenapadlo. Teď už to nestihnu, ale budu na to pamatovat při nejbližších dalších změnách.
| Orbb napsal: | | změny příjemné, jen se bojím u té šířky, jestli zúžení nebude vyvolávat efekt "nudle" (na mém 23" monitoru vypadá stránka pěkně, také pochybuji že zde má někdo třeba 30" monitor, ale statická velikost mi nepřijde jako nejlepší řešení do budoucna) a také mám výhradu k vyhledávání... ten výpis mi přijde jako pěst do oka, ale možná je to jen počáteční efekt |
Tohle je k diskusi, těžko říct, každý to asi vnímáme jinak... Já mám 22" a roztažení na celou obrazovku mi doopravdy nedělalo dobře... teď je to částečně elastické mezi 1260 a 1024 pixely... Počkám, co ostatní, změnit to není problém...
| Majesty napsal: | | Vsecko je to fajn, dokonce i ta zmena podpisu je mi sumak, ale sere me ten erasport. |
Já z toho také nejsem nijak odvázaný, ale hodně a moc to potřebuji. Nechme to pár dní, pokud to bude extra vadící, mohu to ladit... Ale podle mě je to jen o zvyku. Aktuálně teď mi to vadí dost také.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne březen 13, 2011 10:13 pm Předmět: |
|
|
Se vším dá se říci souhlasím, ale jediné, co se mi z estetického hlediska NElíbí, je zvětšené písmo sekcí, nevypadá to dobře. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: ne březen 13, 2011 11:10 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: |
| Orbb napsal: | | změny příjemné, jen se bojím u té šířky, jestli zúžení nebude vyvolávat efekt "nudle" (na mém 23" monitoru vypadá stránka pěkně, také pochybuji že zde má někdo třeba 30" monitor, ale statická velikost mi nepřijde jako nejlepší řešení do budoucna) a také mám výhradu k vyhledávání... ten výpis mi přijde jako pěst do oka, ale možná je to jen počáteční efekt |
Tohle je k diskusi, těžko říct, každý to asi vnímáme jinak... Já mám 22" a roztažení na celou obrazovku mi doopravdy nedělalo dobře... teď je to částečně elastické mezi 1260 a 1024 pixely... Počkám, co ostatní, změnit to není problém...
|
Pevná (max. šířka) je určitě správná, je to známé typografické pravidlo, že čím širší blok textu, tím hůře je čitelný a přehledný.
Tohle je možná už extrém, ale typograficky to má smysl: http://www.cuketka.cz/
Roztahovat web (text) na plnou šířku např. mého 23" full HD monitoru je nesmysl.
|
|
| nahoru |
|
 |
franus

|
Zaslal: po březen 14, 2011 2:13 pm Předmět: |
|
|
Neslo by neco udelat s tim vyhledavanim? Udelat to treba tak, jako je to na vetsine forech - tj. vyhledavani podle klicoveho slova, podle autora, dale to rozdelit jestli zobrazovat vysledky hledani ve forme prispevku nebo jednotlivych temat. Nehlede na to ze tady to googlovske vyhledavani mi po zadani vyhledavaneho slova naslo asi o polovinu prispevku mene nez treba predevcirem. Pro me, jako pro novacka tady na foru je to celkem podstatna vec, nemam cas projizdet vlakno po vlaknu a vyhledavat to co me zajima a taky nechci kvuli kazde blbosti zakladat nove tema. Zkratka toto vyhledavani najde tak 1/100 prispevku ktere na foru, k danemu slovu jsou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po březen 14, 2011 2:17 pm Předmět: |
|
|
| franus napsal: | | Neslo by neco udelat s tim vyhledavanim? Udelat to treba tak, jako je to na vetsine forech - tj. vyhledavani podle klicoveho slova, podle autora, dale to rozdelit jestli zobrazovat vysledky hledani ve forme prispevku nebo jednotlivych temat. Nehlede na to ze tady to googlovske vyhledavani mi po zadani vyhledavaneho slova naslo asi o polovinu prispevku mene nez treba predevcirem. Pro me, jako pro novacka tady na foru je to celkem podstatna vec, nemam cas projizdet vlakno po vlaknu a vyhledavat to co me zajima a taky nechci kvuli kazde blbosti zakladat nove tema. Zkratka toto vyhledavani najde tak 1/100 prispevku ktere na foru, k danemu slovu jsou. |
Ten vyhledávač tady je neštěstí, ale pro současnou velikost databáze nemám lepší řešení. Použít standardní vyhledávání phpBB fóra nelze (možná v budoucnu, až se nasadí jeho nová verze, třeba je řešená lépe) a na použití Google zase nemám volno v rozpočtu. Tzn. budu spíš ladit to stávající... a jednou nasadíme Google.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po březen 14, 2011 3:27 pm Předmět: |
|
|
Tak ono i vyhledávání na mainwebu není žádná hitparáda, když chce tady něco člověk najít, tak je lepší asi google s parametrem ronnie.cz.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: po březen 14, 2011 6:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pete21
|
Zaslal: po březen 14, 2011 6:36 pm Předmět: |
|
|
Šlo by přidat funkci "Přejít na stránku xy" - ručně by se dopsalo číslo. U témat, kde je třeba 100 stran, by se to hodilo, aby se nemuselo překlikávat třeba až na 50. stranu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: po březen 14, 2011 6:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po březen 14, 2011 9:48 pm Předmět: |
|
|
Ronnie, k čemu tak hrozně moc potřebuješ ten Erasport?
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po březen 14, 2011 10:02 pm Předmět: |
|
|
To je jako kdyby jsi se zeptal, proč potřebuje člověk vydělávat. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po březen 14, 2011 11:34 pm Předmět: |
|
|
No mně to z kontextu právě vyznělo jinak než že se jedná jen o prachy. Jestli je to jen o tom, je to horší než jsem čekal - viz moje předchozí obava jak to skončí...
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út březen 15, 2011 11:23 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | No mně to z kontextu právě vyznělo jinak než že se jedná jen o prachy. Jestli je to jen o tom, je to horší než jsem čekal - viz moje předchozí obava jak to skončí... |
Erasport.cz o vydělávání peněz rozhodně není a dle mého ještě dlouho, dlouho nebude. Každopádně ano, budu moc rád, až se jednou za dlouhou dobu dostane alespoň na nulu a k tomu vede cesta mimo jiné i přes zvyšování návštěvnosti a tedy i reklamu zde i jinde.
Btw. kdyby šlo o peníze a vydělávání, Erasport.cz by nikdy nevznikl a já bych se v tuhle chvíli válel někde na pláži=).
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út březen 15, 2011 12:00 pm Předmět: |
|
|
Nj, problém Erasportu je ten, že je tu obrovská roky zavedená konkurence velkých mainstreamových zpravodajských portálů, z nichž každý má svoji sportovní sekci a jejich rozpočty budou řádově někde jinde. Byla to velká odvaha do toho jít, ale tak Ronnie to bere asi částečně i jako podporu eshopu z hlediska SEO atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|