NOVINKA - Změny ve fóru...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - NOVINKA - Změny ve fóru...  Úvodní stránka -> Ronnie.cz -> NOVINKA - Změny ve fóru...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Orbb

PříspěvekZaslal: ne březen 13, 2011 8:48 pm    Předmět: ... Odpovědět s citátem

změny příjemné, jen se bojím u té šířky, jestli zúžení nebude vyvolávat efekt "nudle" (na mém 23" monitoru vypadá stránka pěkně, také pochybuji že zde má někdo třeba 30" monitor, ale statická velikost mi nepřijde jako nejlepší řešení do budoucna) a také mám výhradu k vyhledávání... ten výpis mi přijde jako pěst do oka, ale možná je to jen počáteční efekt
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne březen 13, 2011 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Aha, a nechceš teda nechat jen Odhlášení? V podstatě na žádném webu co znám není uveden nick. Jen suché Odhlásit.

Hotovo.

I.N.G. napsal:
No a co zavést konečně možnost označit si nějak oblíbené články/diskuse kvůli rychlému přístupu? Pokud tahle možnost někde je, tak za sorry za offtopic, ale já na tuhle vymoženost na ronniem dosud nenarazil a hodně mi to tady chybí. Kdo má furt prohledávat ty tuny textu.

Jo, to by bylo prima... Nikdy mě to nenapadlo. Teď už to nestihnu, ale budu na to pamatovat při nejbližších dalších změnách.

Orbb napsal:
změny příjemné, jen se bojím u té šířky, jestli zúžení nebude vyvolávat efekt "nudle" (na mém 23" monitoru vypadá stránka pěkně, také pochybuji že zde má někdo třeba 30" monitor, ale statická velikost mi nepřijde jako nejlepší řešení do budoucna) a také mám výhradu k vyhledávání... ten výpis mi přijde jako pěst do oka, ale možná je to jen počáteční efekt

Tohle je k diskusi, těžko říct, každý to asi vnímáme jinak... Já mám 22" a roztažení na celou obrazovku mi doopravdy nedělalo dobře... teď je to částečně elastické mezi 1260 a 1024 pixely... Počkám, co ostatní, změnit to není problém...

Majesty napsal:
Vsecko je to fajn, dokonce i ta zmena podpisu je mi sumak, ale sere me ten erasport.

Já z toho také nejsem nijak odvázaný, ale hodně a moc to potřebuji. Nechme to pár dní, pokud to bude extra vadící, mohu to ladit... Ale podle mě je to jen o zvyku. Aktuálně teď mi to vadí dost také.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne březen 13, 2011 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Se vším dá se říci souhlasím, ale jediné, co se mi z estetického hlediska NElíbí, je zvětšené písmo sekcí, nevypadá to dobře.
Spazik

PříspěvekZaslal: ne březen 13, 2011 11:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:

Orbb napsal:

Tohle je k diskusi, těžko říct, každý to asi vnímáme jinak... Já mám 22" a roztažení na celou obrazovku mi doopravdy nedělalo dobře... teď je to částečně elastické mezi 1260 a 1024 pixely... Počkám, co ostatní, změnit to není problém...

Pevná (max. šířka) je určitě správná, je to známé typografické pravidlo, že čím širší blok textu, tím hůře je čitelný a přehledný.
Tohle je možná už extrém, ale typograficky to má smysl: http://www.cuketka.cz/
Roztahovat web (text) na plnou šířku např. mého 23" full HD monitoru je nesmysl.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
franus

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 2:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neslo by neco udelat s tim vyhledavanim? Udelat to treba tak, jako je to na vetsine forech - tj. vyhledavani podle klicoveho slova, podle autora, dale to rozdelit jestli zobrazovat vysledky hledani ve forme prispevku nebo jednotlivych temat. Nehlede na to ze tady to googlovske vyhledavani mi po zadani vyhledavaneho slova naslo asi o polovinu prispevku mene nez treba predevcirem. Pro me, jako pro novacka tady na foru je to celkem podstatna vec, nemam cas projizdet vlakno po vlaknu a vyhledavat to co me zajima a taky nechci kvuli kazde blbosti zakladat nove tema. Zkratka toto vyhledavani najde tak 1/100 prispevku ktere na foru, k danemu slovu jsou.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

franus napsal:
Neslo by neco udelat s tim vyhledavanim? Udelat to treba tak, jako je to na vetsine forech - tj. vyhledavani podle klicoveho slova, podle autora, dale to rozdelit jestli zobrazovat vysledky hledani ve forme prispevku nebo jednotlivych temat. Nehlede na to ze tady to googlovske vyhledavani mi po zadani vyhledavaneho slova naslo asi o polovinu prispevku mene nez treba predevcirem. Pro me, jako pro novacka tady na foru je to celkem podstatna vec, nemam cas projizdet vlakno po vlaknu a vyhledavat to co me zajima a taky nechci kvuli kazde blbosti zakladat nove tema. Zkratka toto vyhledavani najde tak 1/100 prispevku ktere na foru, k danemu slovu jsou.

Ten vyhledávač tady je neštěstí, ale pro současnou velikost databáze nemám lepší řešení. Použít standardní vyhledávání phpBB fóra nelze (možná v budoucnu, až se nasadí jeho nová verze, třeba je řešená lépe) a na použití Google zase nemám volno v rozpočtu. Tzn. budu spíš ladit to stávající... a jednou nasadíme Google.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Spazik

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 3:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ono i vyhledávání na mainwebu není žádná hitparáda, když chce tady něco člověk najít, tak je lepší asi google s parametrem ronnie.cz.
Seva98

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeste bys mohl zmenit na obrazku ty znacky na vyple, protoze vlastne nefunguji

https://forum.ronnie.cz/faq.php?mode=bbcode

https://www.zonetraininglog.com
Pete21

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Šlo by přidat funkci "Přejít na stránku xy" - ručně by se dopsalo číslo. U témat, kde je třeba 100 stran, by se to hodilo, aby se nemuselo překlikávat třeba až na 50. stranu.
Seva98

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 6:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pete21 napsal:
Šlo by přidat funkci "Přejít na stránku xy" - ručně by se dopsalo číslo. U témat, kde je třeba 100 stran, by se to hodilo, aby se nemuselo překlikávat třeba až na 50. stranu.

Nez tu ta funkce bude muzes to delat rucne

napr:

https://forum.ronnie.cz/aktualni-formy-vi-t26097.html - strana č.1
https://forum.ronnie.cz/aktualni-formy-vi-t26097- 15 .html - strana č.2
https://forum.ronnie.cz/aktualni-formy-vi-t26097- 30 .html - strana č.3
https://forum.ronnie.cz/aktualni-formy-vi-t26097- 585 .html - strana č.40

V nazvu stranky jsou nasobky 15, s tim, ze prvni strana je 0 a 40ta strana je 585 -> 585/15= 39 -> 39+1= strana 40

https://www.zonetraininglog.com
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie, k čemu tak hrozně moc potřebuješ ten Erasport?
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 10:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je jako kdyby jsi se zeptal, proč potřebuje člověk vydělávat.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 11:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No mně to z kontextu právě vyznělo jinak než že se jedná jen o prachy. Jestli je to jen o tom, je to horší než jsem čekal - viz moje předchozí obava jak to skončí...
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2011 11:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
No mně to z kontextu právě vyznělo jinak než že se jedná jen o prachy. Jestli je to jen o tom, je to horší než jsem čekal - viz moje předchozí obava jak to skončí...

Erasport.cz o vydělávání peněz rozhodně není a dle mého ještě dlouho, dlouho nebude. Každopádně ano, budu moc rád, až se jednou za dlouhou dobu dostane alespoň na nulu a k tomu vede cesta mimo jiné i přes zvyšování návštěvnosti a tedy i reklamu zde i jinde.

Btw. kdyby šlo o peníze a vydělávání, Erasport.cz by nikdy nevznikl a já bych se v tuhle chvíli válel někde na pláži=).
Spazik

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2011 12:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nj, problém Erasportu je ten, že je tu obrovská roky zavedená konkurence velkých mainstreamových zpravodajských portálů, z nichž každý má svoji sportovní sekci a jejich rozpočty budou řádově někde jinde. Byla to velká odvaha do toho jít, ale tak Ronnie to bere asi částečně i jako podporu eshopu z hlediska SEO atd.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - NOVINKA - Změny ve fóru... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: