|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po březen 14, 2011 10:55 am Předmět: |
|
|
| dunnoWayne napsal: | | No dívám se dobře že je MyoFusion za 999,- a prodáte ho teda levněji než 840 ? |
Ano:).
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po březen 14, 2011 11:17 am Předmět: |
|
|
Tak ono proti pěnivosti proteinu je asi nějaká chemie (Ečko XYZ), osobně radši vypiju protein co pění, než protein kde je zbytečně navíc X dalších chemických látek, jako jsou emulgátory, aromata, barviva atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: po březen 14, 2011 11:19 am Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | Tak ono proti pěnivosti proteinu je asi nějaká chemie (Ečko XYZ), osobně radši vypiju protein co pění, než protein kde je zbytečně navíc X dalších chemických látek, jako jsou emulgátory, aromata, barviva atd. |
Tak to by me osobne taky zajimalo, ale timhle to asi nebude....
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po březen 14, 2011 11:29 am Předmět: |
|
|
Je tu vubec nekdo, kdo vylozene vyhledava penive proteiny jako ja? :) Ja nevim, proc kvuli te pene nekteri delaji takove caviky, preci kdyz je to pekne napeneny, tak je toho v sejkru mnohem vic a je to takove jemnejsi :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: po březen 14, 2011 11:32 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: po březen 14, 2011 11:34 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Je tu vubec nekdo, kdo vylozene vyhledava penive proteiny jako ja? :) Ja nevim, proc kvuli te pene nekteri delaji takove caviky, preci kdyz je to pekne napeneny, tak je toho v sejkru mnohem vic a je to takove jemnejsi :) |
přesně, mě sedí akorát Pharma Whey banán a ještě když pořádně napění, tak je to jak shake z mekáče :D _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
L@dis
|
Zaslal: po březen 14, 2011 12:36 pm Předmět: |
|
|
Já jsem proti pěnivosti proteinu používal gainer od Penca (tmavá čoko-mňam). Stačilo 10gr gaineru na 30 gr proteinu (Promil) a po pěně ani památky. Bůhví co to obsahovalo za srajdu, ale účinkovalo to na 100 %  .
A k Ronniemu....umí udělat dobrou cenu a poštovné je velice přátelské oproti jiným shopům, jen kdyby byl ještě větší výběr proteinů a gainerů
Naposledy upravil L@dis dne po březen 14, 2011 12:43 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Saint-Jimmy
|
Zaslal: po březen 14, 2011 12:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: po březen 14, 2011 12:39 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Je tu vubec nekdo, kdo vylozene vyhledava penive proteiny jako ja? :) Ja nevim, proc kvuli te pene nekteri delaji takove caviky, preci kdyz je to pekne napeneny, tak je toho v sejkru mnohem vic a je to takove jemnejsi :) |
Tak je rozdil kdyz to nekdo pije po treninku a nebo jen tak doma...po treninku bych teda penivej moc nechtel....ale neni nad to si doma sednout k televizi nebo k PC a popijet krasne napenenou Pharmu
|
|
| nahoru |
|
 |
Saint-Jimmy
|
Zaslal: po březen 14, 2011 1:04 pm Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | | Draper napsal: | | Je tu vubec nekdo, kdo vylozene vyhledava penive proteiny jako ja? :) Ja nevim, proc kvuli te pene nekteri delaji takove caviky, preci kdyz je to pekne napeneny, tak je toho v sejkru mnohem vic a je to takove jemnejsi :) |
Tak je rozdil kdyz to nekdo pije po treninku a nebo jen tak doma...po treninku bych teda penivej moc nechtel....ale neni nad to si doma sednout k televizi nebo k PC a popijet krasne napenenou Pharmu |
Tak krom toho, že mi to nedělá moc dobře na žaludek vychlastat shaker plnej pěny, tak mě to vyloženě sere hlavně kuli tomu, že tý pěně se z toho shakeru ve srovnání s tekutinou moc nechce ven a připadá mi, že toho půlka zůstane nabalená na tom sejtku a podobně..a pak mám špatný svědomí, že sem půlku dávky hodil do hajzlu _________________ "Eating chicken makes you weak. Eggs are god for two reasons: First, they´re excellent for helping you build muscle and strenght. Second, they keep chicken from being born." -Pavel Tsatsouline-
|
|
| nahoru |
|
 |
KillBat
|
Zaslal: po březen 14, 2011 1:31 pm Předmět: |
|
|
| nanobeast napsal: | | Saint-Jimmy napsal: | Musim velice pochválit Extrifit Long 80 příchuť jahoda/banán. Začal jsem ho brát jako svůj night/snack protein potom, co mi došel Reflex Peptide Fusion, a chuťově opravdu parádní.. Složení asi není potřeba komentovat..mezi vícesložkovejma proteinama jeden z nej. |
Mam vanilku...zprvu sem byl potesen chuti...ale po cirka 10te intoxikaci timto ta chut ztratila grady...protein se dost spatne rozpousti a me na dne zustava casto nerozpustena hmota..nechava kousky...proti tomu nic to beru...Obcas se me stane kdyz vypijes kousek hrudky ze to ma strasne ostro horky uder..Vanilku obecne u LONG nedoporucuju...
Tu tvoji prichut beres uz dele nebo si zacal..premyslim jestli vzit ted cokoladu nebo ten banan a jahodu..zkus napsat treba po tejdnu ci dvou jak se ti zmenil nahled na tu chut.. |
Banán - jahoda LONG mám skoro dobráno a chuť je výborná,fakt si vždycky pochutnám. Za to WPC 80 vanilka mi moc nejede, pil jsem už lepší vanilky.
|
|
| nahoru |
|
 |
jadek

|
Zaslal: po březen 14, 2011 2:09 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem si dneska byl pro Whey core na poste a ochutnal jsem Čokoládku :))
Kdyz sem otevrel nádobu, tak to na me zaprasilo :D ale chut je vyborna, mozna bych to srovnal s Promilem v mlíku... kdežto tohle bylo ve vodě.
Takže velká spokojenost. PS: že pění mi vůbec nevadí :))
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: po březen 14, 2011 2:40 pm Předmět: |
|
|
Tuhle větev bych zakázal! Teď fakt nevím, který protein si mám koupit!  Pharmu, Myofusion nebo Championa?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Politolog

|
Zaslal: po březen 14, 2011 2:43 pm Předmět: |
|
|
| Study napsal: | Tuhle větev bych zakázal! Teď fakt nevím, který protein si mám koupit! Pharmu, Myofusion nebo Championa?! |
Jak říká Draper, 100 lidí = 100 chutí, tohle si musíš ozkoušet sám.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|