PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 182, 183, 184 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 10:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dunnoWayne napsal:
No dívám se dobře že je MyoFusion za 999,- a prodáte ho teda levněji než 840 ?

Ano:).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Spazik

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ono proti pěnivosti proteinu je asi nějaká chemie (Ečko XYZ), osobně radši vypiju protein co pění, než protein kde je zbytečně navíc X dalších chemických látek, jako jsou emulgátory, aromata, barviva atd.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
petr616

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 11:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Tak ono proti pěnivosti proteinu je asi nějaká chemie (Ečko XYZ), osobně radši vypiju protein co pění, než protein kde je zbytečně navíc X dalších chemických látek, jako jsou emulgátory, aromata, barviva atd.

Tak to by me osobne taky zajimalo, ale timhle to asi nebude....
Draper

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 11:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je tu vubec nekdo, kdo vylozene vyhledava penive proteiny jako ja? :) Ja nevim, proc kvuli te pene nekteri delaji takove caviky, preci kdyz je to pekne napeneny, tak je toho v sejkru mnohem vic a je to takove jemnejsi :)
cipinek

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 11:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Je tu vubec nekdo, kdo vylozene vyhledava penive proteiny jako ja? :) Ja nevim, proc kvuli te pene nekteri delaji takove caviky, preci kdyz je to pekne napeneny, tak je toho v sejkru mnohem vic a je to takove jemnejsi :)

ta pěna je nich jiného než vzduch a pak máš akorát žaludek plný vzduchu a pak i možná střeva plná vzduchu , i když i to je slovo do pranice... , mě ta pěna naprosto nevyhovuje..., nehledě na to že občas při příliš velké pěnivosti může dojít k výbuchu ručního shakeru...
Pavelito

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

přesně, mě sedí akorát Pharma Whey banán a ještě když pořádně napění, tak je to jak shake z mekáče :D
L@dis

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem proti pěnivosti proteinu používal gainer od Penca (tmavá čoko-mňam). Stačilo 10gr gaineru na 30 gr proteinu (Promil) a po pěně ani památky. Bůhví co to obsahovalo za srajdu, ale účinkovalo to na 100 % .

A k Ronniemu....umí udělat dobrou cenu a poštovné je velice přátelské oproti jiným shopům, jen kdyby byl ještě větší výběr proteinů a gainerů

Naposledy upravil L@dis dne po březen 14, 2011 12:43 pm, celkově upraveno 1 krát
Saint-Jimmy

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nanobeast napsal:
Saint-Jimmy napsal:
Musim velice pochválit Extrifit Long 80 příchuť jahoda/banán. Začal jsem ho brát jako svůj night/snack protein potom, co mi došel Reflex Peptide Fusion, a chuťově opravdu parádní.. Složení asi není potřeba komentovat..mezi vícesložkovejma proteinama jeden z nej.

Mam vanilku...zprvu sem byl potesen chuti...ale po cirka 10te intoxikaci timto ta chut ztratila grady...protein se dost spatne rozpousti a me na dne zustava casto nerozpustena hmota..nechava kousky...proti tomu nic to beru...Obcas se me stane kdyz vypijes kousek hrudky ze to ma strasne ostro horky uder..Vanilku obecne u LONG nedoporucuju...

Tu tvoji prichut beres uz dele nebo si zacal..premyslim jestli vzit ted cokoladu nebo ten banan a jahodu..zkus napsat treba po tejdnu ci dvou jak se ti zmenil nahled na tu chut..

To jsi mě docela překvapil. Jsem na špatnou rozpustnost dost háklivej, takže bych se o tom v předchozím postu určitě kriticky zmínil. Jediný co mi trochu vadí je lehká pěnivost, ale pěna vždycky cca do 20 vteřin opadne, takže to není takovej problém. Jinak ale žádný hrudky, žádný zbytky na dně (pozn.: sem línej, takže se shakerem třepu max 10 vteřin ) a už vůbec žádná hořká pachuť (která mi třeba vadila U Reflex Instant Whey). Jahodu/banán beru teprve týden a vanilku mám právě ve skříni (takže jsi mě docela vyděsil)..
cocman

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 12:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

Tak je rozdil kdyz to nekdo pije po treninku a nebo jen tak doma...po treninku bych teda penivej moc nechtel....ale neni nad to si doma sednout k televizi nebo k PC a popijet krasne napenenou Pharmu
Saint-Jimmy

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 1:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cocman napsal:
Draper napsal:

Tak je rozdil kdyz to nekdo pije po treninku a nebo jen tak doma...po treninku bych teda penivej moc nechtel....ale neni nad to si doma sednout k televizi nebo k PC a popijet krasne napenenou Pharmu

Tak krom toho, že mi to nedělá moc dobře na žaludek vychlastat shaker plnej pěny, tak mě to vyloženě sere hlavně kuli tomu, že tý pěně se z toho shakeru ve srovnání s tekutinou moc nechce ven a připadá mi, že toho půlka zůstane nabalená na tom sejtku a podobně..a pak mám špatný svědomí, že sem půlku dávky hodil do hajzlu
KillBat

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 1:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nanobeast napsal:
Saint-Jimmy napsal:
Musim velice pochválit Extrifit Long 80 příchuť jahoda/banán. Začal jsem ho brát jako svůj night/snack protein potom, co mi došel Reflex Peptide Fusion, a chuťově opravdu parádní.. Složení asi není potřeba komentovat..mezi vícesložkovejma proteinama jeden z nej.

Mam vanilku...zprvu sem byl potesen chuti...ale po cirka 10te intoxikaci timto ta chut ztratila grady...protein se dost spatne rozpousti a me na dne zustava casto nerozpustena hmota..nechava kousky...proti tomu nic to beru...Obcas se me stane kdyz vypijes kousek hrudky ze to ma strasne ostro horky uder..Vanilku obecne u LONG nedoporucuju...

Tu tvoji prichut beres uz dele nebo si zacal..premyslim jestli vzit ted cokoladu nebo ten banan a jahodu..zkus napsat treba po tejdnu ci dvou jak se ti zmenil nahled na tu chut..

Banán - jahoda LONG mám skoro dobráno a chuť je výborná,fakt si vždycky pochutnám. Za to WPC 80 vanilka mi moc nejede, pil jsem už lepší vanilky.
jadek

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem si dneska byl pro Whey core na poste a ochutnal jsem Čokoládku :))

Kdyz sem otevrel nádobu, tak to na me zaprasilo :D ale chut je vyborna, mozna bych to srovnal s Promilem v mlíku... kdežto tohle bylo ve vodě.

Takže velká spokojenost. PS: že pění mi vůbec nevadí :))
petr616

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 2:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak tenhle topic je jeden z nejzabavnejsich na celym serveru, fakt se me libi, jak si kazdej obhajuje ten "svuj" protein, jak to skoro nepeni a je uplne nejlepsi ze vsech (hlavne ta cokolada teda)
Study

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 2:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tuhle větev bych zakázal! Teď fakt nevím, který protein si mám koupit! Pharmu, Myofusion nebo Championa?!
Politolog

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 2:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Study napsal:
Tuhle větev bych zakázal! Teď fakt nevím, který protein si mám koupit! Pharmu, Myofusion nebo Championa?!

Jak říká Draper, 100 lidí = 100 chutí, tohle si musíš ozkoušet sám.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 182, 183, 184 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: