|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne březen 13, 2011 8:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
LJ

|
Zaslal: ne březen 13, 2011 9:33 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | LJ napsal: | bohužel strategie dát si ráno bebe a pak nejíst a mít plochý břicho nevyšla, asi o 5 hodin , takže mi odešla fyzička. | takhle to dělají tanečníci? To hádám dalším krokem už je jen šampáňo a koks | Tanečníci kromě mě sou o 10kg lehčí a neberou si na závody o 2 čísla menší kalhoty, aby vypadali hubenější, takže to neřeší .
Nicméně sem chtěl bejt lehčí a tančit plus mínus na lačno, ale blbě sem spočítal začátek soutěže a během už to nešlo a hrozovýho cukru sem měl málo. Dal sem si sýrovej talíř a přesolenou polívku na oběd což mě bohužel nevytrhlo, protože sem oboje vrátil .
Příště budu chytřejší a na tyhle maratony si pořídí karbogel.
Tanečky
60 minut trénink techniky
50 kliků
Tenhle týden budu pracovat výhradně na tom abych ještě trochu shodil a zrychlil se.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: po březen 14, 2011 2:56 pm Předmět: |
|
|
Tanečky
60 minut ostrej practise na hudbu
Lilo ze mě jak z rozbitýho hajzlu  .
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: po březen 14, 2011 3:32 pm Předmět: |
|
|
jak se dá pohybovat natož tancovat v o 2 čísla menších kalhotech? to jde??? _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: po březen 14, 2011 9:53 pm Předmět: |
|
|
Tanečky
60 minut technika na semináři
cipinek: princip tancování je, že když máš maximálně zpevněný tělo, vtažený břicho a zataženej zadek, lehce podsazenou pánev, takže se ti srovná tělo do takový jakoby rovný linie, tak je nejjednodušší a nejrychlejší pohyb ... čili kalhoty co sou mi o dvě čísla menší (32 místo 34) a zapínají se těsně nad kyčlema, tak zapnu o 1cm výš než bych měl a mám vtažený břicho pak. Tančit s tím jde, opticky to zužuje a nutí to dokonce mít to břicho furt vtažený, ale příjemný jako třeba milování s dívkou to rozhodně není  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: út březen 15, 2011 7:55 pm Předmět: |
|
|
Plavání
10x25m kraul, 10x25m prsa sprint
Dneska klasickej dvojboj, plavání a večer tanečky  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: út březen 15, 2011 8:43 pm Předmět: |
|
|
Ten tvůj název logu  Se musíš rozhodnout jestli budeš trajdat po parketu a nebo budovat svaly. Ale v tvém případě bych řekl, že máš větší vlohy pro ten tanec. Hlavně, že tě to baví.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st březen 16, 2011 12:04 am Předmět: |
|
|
Tanečky
75 minut trénink na rychlost
Tohle trénování na rychlost je super, makáme na tom, furt to natáčíme, to mě baví.
Rostislaw: hele já nemám vlohy pro žádnej sport, takže vyjde víceméně stejně jestli tancuju nebo cvičím na plno, ale tancování mě víc baví  . Spíš jsem byl překvapenej, jak dlouho vedu tenhle log (a to fakt není můj první  ).
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st březen 16, 2011 10:32 pm Předmět: |
|
|
Tanečky
75 minut trénink na rychlost
Dneska trošku přespanej trénink, ale aspoň že jsem se hýbal. Ještě uvažuju že bych si zaběhal  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: čt březen 17, 2011 11:01 pm Předmět: |
|
|
Tanečky
85 minut trénink na rychlost
Dneska poprvé zase nasazeny amina před tréninkem, dal sem si je během dne 3x5 kapslí po 2gramech a je to fakt poznat, měl sem energie že to ani nechápu jakto, když to jsou jenom amina  . Trénink super, snad budu na závodech taky tak čilej  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: pá březen 18, 2011 11:43 pm Předmět: |
|
|
Tanečky
90 minut practise
A zítra jdeme do akce  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: so březen 19, 2011 3:50 pm Předmět: |
|
|
O cenu Rumcajse, Manky a Cipíska
1. místo/17 párů
Dneska premiérový výhra, šlo to dobře, 2 endurosnacky mě postavily na nohy  .
Spazik: Ti nejlepší na světě často bývají, ale jinak to funguje spíš opačně, kluci to dělají aby se motali mezi hezkejma holkama  .
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so březen 19, 2011 4:31 pm Předmět: |
|
|
Jsi fakt dobrej _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|