Kurzové sázení

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 264, 265, 266 ... 297, 298, 299  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kurzové sázení  Úvodní stránka -> Ostatní -> Kurzové sázení
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Gohan

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 1:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

AniCitronAniBanan napsal:
agnez napsal:
Synot mel uz pred 7 hodinou vypsany zapas Miami-Memhis.Vim to bo jsem byl v hospea meli tam terminal tak jsem neco daval.

HAINO vsadil remizu a jako vzdy vyhral a pripravil Synot o desetitisice

Nemohl. Ilumináti mu sabotovali internet aby Synot o ty desetitisíce nepřipravil
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 1:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

on nema internet...je tak tajemnej, ze chodi na internet k sousedum, pokazde meni misto a zpusob pripojeni, protoze sazkovky po em jdou, je to jedinej clovek v CR co tipne kazdou remizu v basketu co kdy bude a to stoji sazkovky strasny penize
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 10:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

škoda do prdele té jedné vady

725 Dlouh/Hanley-M.Gran/Robre (13.03.2011 20:55)
1 Výhra domácích (2:0) 1.78 výhra A (1.78)
729 Erlich/A.Ram-Marrer/Verda (14.03.2011 01:40)
1 Výhra domácích (2:1) 1.60 výhra B (1.60)
370 Troicki-Tomic (13.03.2011 19:05)
1 Výhra domácích (2:0) 1.20 výhra C (1.87)
228 Schiavone-Cornet (13.03.2011 19:05)
1 Výhra domácích (2:0) 1.37 výhra
368 Roddick-J.Blake (13.03.2011 20:35)
1 Výhra domácích (2:0) 1.14 výhra
376 Wawrinka-N.Davyděnko (13.03.2011 20:35)
1 Výhra domácích (2:1) 1.68 výhra D (1.68)
330 K.Beck-A.Delic (13.03.2011 15:30)
2 Výhra hostů ( ) 1.98 vada E (1.98)

Skutečná výhra 4 694,50 Kč
hobbyt

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 10:51 am    Předmět: tips Odpovědět s citátem

tak co pani objavili ste dnes daco v ponuke? mna dnes dako nic neoslovilo
haino

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 10:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
agnez napsal:
Synot mel uz pred 7 hodinou vypsany zapas Miami-Memhis.Vim to bo jsem byl v hospea meli tam terminal tak jsem neco daval.

HAINO vsadil remizu a jako vzdy vyhral a pripravil Synot o desetitisice

Nemohl. Ilumináti mu sabotovali internet aby Synot o ty desetitisíce nepřipravil
Agnez si asi nevšim,že všechny příspěvky mají čas zaslání posunutý o hodinu dopředu,takže žádný rozpor v tom co jsem napsal není.Vsadil jsem si propagačně 72 korun,protože sobota na remízu nevypadala.Věřte nebo ne vy znalci,ale vNBA se musí řešit ne jenom kdo,ale taky který den remizuje.Rozptyl je od 10 remíz za týden,po 16dní bez jediné.Tak mi k tomu zas něco fundovaného napište.
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 11:36 am    Předmět: Re: tips Odpovědět s citátem

hobbyt napsal:

Rodriguez, Darcis, Walter, Almagro
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

haino napsal:
.Vsadil jsem si propagačně 72 korun,protože sobota na remízu nevypadala.Věřte nebo ne vy znalci,ale vNBA se musí řešit ne jenom kdo,ale taky který den remizuje.Rozptyl je od 10 remíz za týden,po 16dní bez jediné.Tak mi k tomu zas něco fundovaného napište.

na vyžití to stačí, vsázim za 72,- korum, všecko mi vychází, trefim každou remízu, nemám občanku ALE MÁM PAPÍRY NA HLAVU, JMENUJU SE HAINO Z KOZLOVIC A JEDINÝ CO OVLÁDÁM PROFESIONÁLNĚ JE LHANÍ

už jen čekám Haino, až jednou za XX týdnů tu remízu fakt totálně náhodně trefíš a pak najednou budeš už umět i printscreen a pochlubíš se. Vysměju se ti ještě víc než teď.
haino

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 11:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

haino napsal:
.Vsadil jsem si propagačně 72 korun,protože sobota na remízu nevypadala.Věřte nebo ne vy znalci,ale vNBA se musí řešit ne jenom kdo,ale taky který den remizuje.Rozptyl je od 10 remíz za týden,po 16dní bez jediné.Tak mi k tomu zas něco fundovaného napište.

na vyžití to stačí, vsázim za 72,- korum, všecko mi vychází, trefim každou remízu, nemám občanku ALE MÁM PAPÍRY NA HLAVU, JMENUJU SE HAINO Z KOZLOVIC A JEDINÝ CO OVLÁDÁM PROFESIONÁLNĚ JE LHANÍ

už jen čekám Haino, až jednou za XX týdnů tu remízu fakt totálně náhodně trefíš a pak najednou budeš už umět i printscreen a pochlubíš se. Vysměju se ti ještě víc než teď.
Nevěřím Citrone,že chceš abych tu fakt něco poslal.Potom totiž budeš vypadat jak idiot ty,zatímco teď můžeš dělat idiota ze mně.Tak co se ti víc líbí?
Peca

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 12:04 pm    Předmět: Re: tips Odpovědět s citátem

hobbyt napsal:

uz jsem na ne vsadil,tak jsem zvedavej
witus

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

škoda do prdele té jedné vady

330 K.Beck-A.Delic (13.03.2011 15:30)
2 Výhra hostů ( ) 1.98 vada E (1.98)

Skutečná výhra 4 694,50 Kč

delo se neco vyjimecnyho ohledne tohohle zapasu ? mel jsem taky vsazeno na delice a bet365 mi pak oznacil sazku jako vracenou
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 3:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

haino napsal:
haino napsal:

Nevěřím Citrone,že chceš abych tu fakt něco poslal.Potom totiž budeš vypadat jak idiot ty,zatímco teď můžeš dělat idiota ze mně.Tak co se ti víc líbí?

Pošli Haino, pošli 8 X z 8 v basketu. Poklonim se ti a nazvu tě nejlepším sázkařem vesmíru. Doteďka jsi ukázal velký hovno.
hobbyt

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 4:12 pm    Předmět: Re: tips Odpovědět s citátem

hobbyt napsal:

tak sa mi to paci hodim k tomu este Soderlinga
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 4:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska jsem tam nasadil nula dvojku na Boleslav v Ostravě a pro jistotu desítku na Slavii že to dneska už ukončí doma. V neděli ty Budějovice zklamaly, tak snad to dnes vyjde.
hobbyt

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 10:39 pm    Předmět: fucking bullshit Odpovědět s citátem

tak dnesne vysledky ma fakt dorazili...
Le Mans KO
Soderling KO
Almagro KO : (
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 10:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ten Almagro kkt, na Montanese neumi, ale veril sem mu dneska , Rodriguer taky zatim nepresvedcuje....dneska to vypada na spatnej den

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kurzové sázení Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 264, 265, 266 ... 297, 298, 299  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: