Herbalife

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Herbalife  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Herbalife
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
wiro

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2011 11:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
wiro napsal:
Dokonca ich je vidiet cim dalej tym viac.

V CZ sponzoruju HC Plzen (kto sleduje hokej tak si moze vsimnut na dresoch), FC barcelona atd.., v zahranici ich vidiet asi tak 1000x viac ako v CZ, hlavne spanielsko, francuzsko, USA.

Ked som bol na dovolenke tak som bol az prekvapeny jak to tam frci.

FC Barcelona nikdy nemala ziadneho sponzora,prave oni podporovali len unicef.Teraz sa hovori ze podpisu zmluvu s Quatar foundation

Na strankach herbalife aj na strankach barcelony ale ako sponzor su

http://www.fcbarcelona.com/web/english/empresa/patrocini/patrocini.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
petr616

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2011 11:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

I ten sulda Beckham ho ma na dresu, penez co vytahnou z blbejch lidi je mraky a tema to zaplati a pak muzu rikat zakaznikum, vidite i takove tymy a hraci jako blablabla...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2011 12:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lidská blbost je bezbřehá
petr616

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2011 1:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono je to slozite, spousta lidi se v tom nevyzna, nejake doplny stravy, a uz vubec nemaji predstavu kolik co stoji, kdyz to v zivote nevideli, takze sou ochtni zaplatit premrstene ceny za neco, co ve skutecnosti neni az tak kvalitni a ucinne jako je deklarovano na obale. Ja myslim ze zdejsi vlakno PROTEINY II vystihuje lidskou hloupost v plne siri a potvrzuje funkcnost zpusobu vydelavani penez oblbovanim lidi, popr propagovanim vyrobku parametrem, ktery nema nic spolecneho s kvalitou a ucinosti daneho produktu ale vetsina lidi na to zabere.
cavallo

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2011 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle vazne neni prdel, dostali i mne... na jobs.cz vidim brigadu "nutricni poradce" s ne moc specifickymi informacemi, volam na prilozeny cislo, zveda to zenska s postarsim, ale energickym hlasem a domlouvame si schuzku dva dny na to. Prijdu do jejich "studia 120" na Krizikovy, kde mne s usmevem privital docela sympatickej chlapek s pomerne komickou postavou a plackou I <3 herbalife. Na pohovoru jsem byl ja jeste s nejakym ektomorfickym klukem, kterej vypadal, ze v posilovne v zivote nebyl a ze ji tak dva chleby s maslem za den. Supr, prace je moje, rikal jsem si. Sedli jsme si ke stolu a spolecne se tremi lidmi z HL vcetne zensky, s kterou sem volal. Kluk v mim veku (20 let) se stejnou plackou jako vsichni zacal prezentovat zacatky firmy, jak je uzasna a neochvejna, jak se jejich prodeje zvysuji kazdy den atd atd. Po prezencce nasledovaly klasicky otazky typu "proc zrovna vy?" "co vy a wellness?", kde jsem samozrejme zazaril, narozdil od blbce vedle :D. O konkretni naplni prace, kteou bych zastaval, nepadla ani rec, ale byl jsem ujisten, ze budu delat wellness porace. Pak zacali mlejt neco o tom, jak je den na to nejaka konference a jak je strasna skoda, ze ji bohuzel nestihnu, ze by mi dost pomohla pri zacatcich. Nakonec z nich, jak jsem si pozdeji uvedmoil, nejspis nacviceny sceny vypadlo, ze bych se tam vlastne mohl dostat, ale ze musim zaplatit 3600 korun, protoze tato SUPR CUPR ENONUNO konference je jenom pro "zamestnance". Ja blbec kyvnul. Den na to jsem se tedy octnul na konferenci, ktera napadne pripominala slet nejakych hippies carodejnic u kotliku s varici se kockou. 120 lidi v sale, vsichni totalne BRAINWASHED, tleskali ve stoje jak blazni pokazdy, kdyz nekdo koncil svuj trapne nauceny proslov... Pro dokresleni ..Jeden blok byl napriklad o tom, jak byli 70. leta ve znameni fastfoodu, 80. ve znameni nemovitosti, 90s ve znameni mobilu a pocitacu a jak nyni, nyni je v kurzu WELLNESS :D. Co to ma jako bejt? :D V takovymhle duchu se to neslo vsechno. Nasledovaly bloky o vyrobcich vnitrni a vnejsi vyzivy, pote marketing... tam jsem se dozvedel, ze vlastne nejdulezitejsi je umet u HL prodavat, to uz jsem myslel, ze vylitnu z kuze... NEHLASIL JSEM SE NAHODOU NA POZICI NUTRICNIHO PORADCE? Co tu kurva delam?? Komu sem to dal prachy??? Vzdyt je to jako dejavu, kdyz jsem byl nekdy na stredni na konferenci Amway....Posledni proslov byl od moji duchodkyne pres telefon, ktera HLen pry kdysi davno zachranila svoji sestru a jake mame vsichni stesti, ze jsme se sem dostali. .. Proslov mela ale dobrej a ja ten den nic nerekl. Na dalsi den jsem si pipravil spoustu otazek o tom, jak jsou pripravky HL drahe, jak na ne ma 99% populace spatny nazor, jak si poradne nedokazu predstavit cilovou skupinu pro zbozi jako napr. 500g proteinak za 1500Kc nebo 7x "Formule1" tycinek za 610Kc, jak jsem sem sel kvuli praci nutricniho poradce a ne nutricniho PRODEJCE atd. .. Pocital jsem s tim, ze tam budu deset minut a odejdu s vracenymi penezi. S odstupem casu si nevzpominam, co mi tam nakvakali, ale vsechno mi dokazali vymluvit. Vazne tomu takhle s odstupem nerozumim. Dostal jsem za ty penize formuly jedna, specialni caj co stepi tuky :D, nejaky vitaminy a brozurky s tastickou a mazal jsem domu. 3600,- Kc!!!! Vskutku lidova cena :D. Jsou to vycviceny svine s pripravenejma odpovedma, vazne to neni prdel. Vsechno uz za tech 20 let co tu jsou slyseli a jsou skoleny na presny situace, ktery nastavaj. Chvilkove oblbnou i lidi, ktery tomu vazne neverej... Vsichni jsou tak mily, daj vam cajik, shake... tvarej se jak vam chteji pomoct jak zdravotne, tak financne... a vy tomu vazne uverite, jako tomu mozna veri i oni sami. Mozna za to nemuzou, proste uverili lzi a predavaj ji dal... lzi jmenem Herbalife
kubaz

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2011 12:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ucebnicovy ukaz toho, ze clovek k byznysu nepotrebuje nic vic, než umět mluvit mluvit mluvit a ještě jednou mluvit s lidma, protože takový člověk ukecá 90% populace k čemukoliv nicmene kazdy si predstavime zivotni situaci, ktera se nam stala a nechali sme se k necemu ukecat.. v tomhle napr. me napadaji nakupy v tunisku, kde jsou ti magori fakt rodili prodejci a oskubou te o posledni peniz, ktery mas u sebe a nakonec doma zjistis, ze si ty veci ani nechtel
RavenStalker

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2011 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Znáte ten sladký pocit vítězství když máš zrovna narvanou peněženku, prolezeš celý nákupní středisko a nekoupíš si vůbec nic kromě jedný kaiserky a pak si říkáš: 1:0 pro mě vy prodejný kur... : )))

Obdobně se mi taky občas stane že si doma řeknu: Sakra dneska vyhráli oni *a20

K tomu Herbu, je to samozřejmě sviňárna ale pokud někdo potřebuje peníze a nesmrdí mu tak proč ne, jako pěstovat doma zeleň pod lampou pro zisk. Druhý je sice oficiálně nelegální ale je to skoro stejný. Prodejce drog ti narozdíl od nich aspoň nebude tolik lhát
Spazik

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2011 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RavenStalker napsal:
Znáte ten sladký pocit vítězství když máš zrovna narvanou peněženku, prolezeš celý nákupní středisko a nekoupíš si vůbec nic kromě jedný kaiserky a pak si říkáš: 1:0 pro mě vy prodejný kur... : )))

Obdobně se mi taky občas stane že si doma řeknu: Sakra dneska vyhráli oni *a20

K tomu Herbu, je to samozřejmě sviňárna ale pokud někdo potřebuje peníze a nesmrdí mu tak proč ne, jako pěstovat doma zeleň pod lampou pro zisk. Druhý je sice oficiálně nelegální ale je to skoro stejný. Prodejce drog ti narozdíl od nich aspoň nebude tolik lhát

No když si koupíš travku, tak za svý prachy dostaneš aspoň nějakou rozumnou protihodnotu a prodejce tě nevytáhne na školení na slepo a nebude ti rvát sračky do hlavy, že si to musís koupit jinak umřeš a ještě to musíš prodat dalším 10ti lidem...
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2011 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2011 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten botanic.cz vypadá na zajímavý shop.
Díky za tip.
MistrMarty

PříspěvekZaslal: pá duben 06, 2012 7:49 am    Předmět: Neznalost neomlouvá Odpovědět s citátem

Zdravím Pánové (dámy), o společnosti Herbalife, konkrétně o jejich produktech mám teda jiný názor než vy. Naprosto s vámi souhlasím, že prodejci Herbalife jsou dobří prodejci (mnohdy atraktivní kočičky), ale výživě naprosto nerozumí. Další věc ve které souhlasím je, že produkty jsou předražené. Co vím, tak prodejce produktů může mít až 50% slevu na produkty. Což činí velice lukrativní business pro prodejce (schválně jsem použil slovo prodejce nikoli výživové poradce). Je jasné, že když budeš žrát koktejly tak nebudeš nabírat na svalové hmotě. Taky nežereš multivitamín abys nepřibral na svalech, teda pokud nejseš uplnej debil. Účelem herbalife není zvýšit anabolický efekt při posilování, ale zkvalitnit zdraví jedinců, ať už důchodců nebo sportovců. Od toho se taky odvíjí, že je použita rostlina bílkovina (sojová), která sice nemá tak komplexní spektrum aminokyselin jako živočišná bílkovina, ale na rozdíl od ní je více šetrnější k lidskému zažívání potažmo tělu. Kdyby Vám jako mě, produkty pomohly výrazně zlepšit zdraví, mluvili by jste jinak. Domnívám se, že mnozí z Vás nemají vlastní zkušenosti a reprodukují jen žvásty jiných. Konkrétně při dietě CKD mi vláknina od Herbalife dost usnadnila vyprazdňování. Je jasné, že bych si od Herbalife nikdy nekoupil protein, protože je nejdražší co jsem na trhu viděl (best mi přijde protein od chow). Je to jen můj názor, ale když všude ve světě to frčí ve velkém stylu... Lionel Messi je toho velký konzument a to je pan Sportovec a jeho morální podvědomí je značné (charitativní akce atd.)
Ajvo

PříspěvekZaslal: pá duben 06, 2012 8:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mistr: Jak dlouho to prodáváš? Perfektní odpověď, přesně ve stylu profi - prodejce :-)
Georgo_K

PříspěvekZaslal: pá duben 06, 2012 8:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja myslel ze sojova bilkovina je prave daleko narocnejsi na traveni
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá duben 06, 2012 8:08 am    Předmět: Re: Neznalost neomlouvá Odpovědět s citátem

myslis si, ze u CKD ti pomohl herbalifeš nebo vlaknina?
ja osobne bych se podival na vlakninu nabizenou na trhu a asi bych volil levnejsi
messiho jsem si googloval, a mysli, ze na tomhle foru neuspejes
tady jde o kilogramy, at uz ve svalech nebo na cince
na netu jsem nasel klasickou sypanou vlakninu 500g za necele dve stovky a pak od herbalife 123,5 g za necele 400
takze porad to vidim jako marketingove dobre zabalenou zlodejnu cilenou na spatne informovanou cast populace
Prasopes.

PříspěvekZaslal: pá duben 06, 2012 8:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud ty vyrobky fungujou, tak nevidim problem. Pokud nefungujou, tak to problem je.
Treba u te vlakniny, je jenom na tobe, jakej si vyberes vyrobek. Stejne jako kdyz si lidi kupujou znackove obleceni, stejne tak si muzes koupit normalni hadry ze sekace, zahrejou stejne, zakrejou stejne, mozna trosku skrabou blechy, ale jinak? Funkcnost stejna, ale cena:
Hadry ze sekace 200,-
Hadry znackove 5000,-
A to neni jenom todle ... hodinky, to same, kdyby sis koupil od hellokity za 50,- funkcnost bude stejna, myslim, ze budou i hrat a kocicce bude blikat nos, ale ty si radsi za 6000,- koupis rolexky ,)
Voda z kouhoutku vs balena voda neperliva...stara felda vs lamborginy...

Je vcelku smesny tady v tomhle svete poukazovat na nejakou predrazenost, kdyz se podivas na svuj zivot komu vsemu platis za predrazene veci, tak si myslim, ze nejaky herbalife a jejich vyrobky jsou smesne,)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Herbalife Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: