|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út březen 15, 2011 10:59 pm Předmět: |
|
|
Tak tento článek jsem hodně, hodně dlouho nečetl=).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út březen 15, 2011 11:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt duben 07, 2011 7:20 pm Předmět: |
|
|
Když jsem si potřeboval najít nejaky topik nebo příspěvek dle určitého slova, tak zde dříve byla v hledáni možnost "hledat v textu" a vyjely mně všechny příspěvky za určitou dobu, které obsahovaly dané slovo, teď se toho v novém systému hledání nějak nemůžu dopátrat a vyhledá mně to jen topiky, které dané slovo mají v názvu a ne příspěvky, což mně docela chybí. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt duben 07, 2011 10:59 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Když jsem si potřeboval najít nejaky topik nebo příspěvek dle určitého slova, tak zde dříve byla v hledáni možnost "hledat v textu" a vyjely mně všechny příspěvky za určitou dobu, které obsahovaly dané slovo, teď se toho v novém systému hledání nějak nemůžu dopátrat a vyhledá mně to jen topiky, které dané slovo mají v názvu a ne příspěvky, což mně docela chybí. |
Použij na to ten horní odkaz, který to přes Google najde...
(ale že je tady hledání neštěstí, vím, jen nevím, co s tím)
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: ne září 18, 2011 8:49 am Předmět: |
|
|
Neslo by dat v pripade odkazu jednotlivych topicu "jdi na stranku" i pole, ktere by umoznovalo zadat konkretni stranku?
Napriklad u topicu Mr. Olympia se to menilo hodne rychle a ja i pres to ze jsem vedel ze jsem to naposledy cetl na strance topicu 50, tak kdyz uz tam byla stranka 55, tak jsem musel jak blbec klikat porad zpatky, abych to mohl cist, jak jsem si to predstavoval ja. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne září 18, 2011 9:33 am Předmět: |
|
|
Ahoj Ronnie. Nešlo by zařídit, aby se nějak zvýraznila možnost, kterou jsem si v hlasování zvolil?
Tady jsem hlasoval před dlouhou dobou a už prostě nemam šajn pro koho..
Př. Změna tloušťky písma, barvy, nebo třeba podtržení u zvolené možnosti.
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne září 18, 2011 9:44 am Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | Neslo by dat v pripade odkazu jednotlivych topicu "jdi na stranku" i pole, ktere by umoznovalo zadat konkretni stranku?
Napriklad u topicu Mr. Olympia se to menilo hodne rychle a ja i pres to ze jsem vedel ze jsem to naposledy cetl na strance topicu 50, tak kdyz uz tam byla stranka 55, tak jsem musel jak blbec klikat porad zpatky, abych to mohl cist, jak jsem si to predstavoval ja. |
Je to hotovo.
Je to sice zrealizováno takovým pofidérním způsobem, ale zdá se, že to funguje.
Naposledy upravil Ronnie dne ne září 18, 2011 10:22 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: ne září 18, 2011 9:48 am Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: |
...
Je to hotovo.
...] |
Diky! Dobra prace.! _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne září 18, 2011 9:56 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po říjen 03, 2011 9:01 am Předmět: |
|
|
Ahoj,
chtěl jsem se zeptat, jak vpravo jsou poslední příspěvky, tak když do daného topicu napsalo 6 lidí, tak se stejně zobrazil jen poslední a teď se to zobrazuje 6krát? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
deiw
|
Zaslal: po říjen 03, 2011 9:13 am Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Ahoj,
chtěl jsem se zeptat, jak vpravo jsou poslední příspěvky, tak když do daného topicu napsalo 6 lidí, tak se stejně zobrazil jen poslední a teď se to zobrazuje 6krát? |
Všímám si toho už delší dobu, nicméně pokud jsem se dobře díval, dělá to právě jenom topic MIXER....
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po říjen 03, 2011 9:40 am Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Ahoj,
chtěl jsem se zeptat, jak vpravo jsou poslední příspěvky, tak když do daného topicu napsalo 6 lidí, tak se stejně zobrazil jen poslední a teď se to zobrazuje 6krát? |
Tohle dělaly jen topicy, co měly v názvu znak uvozovek... už by to mělo být v pořádku.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|