NOVINKA - Změny ve fóru...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - NOVINKA - Změny ve fóru...  Úvodní stránka -> Ronnie.cz -> NOVINKA - Změny ve fóru...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2011 10:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MOOG napsal:
Tak vzpominej
http://kulturistika.ronnie.cz/c-171-uz-nam-jsou-2-roky-.html

Tak tento článek jsem hodně, hodně dlouho nečetl=).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2011 11:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U.B0B napsal:
jestli kliknes na nick nebo profile - to vyjde na stejno .... ne?

A věřil by jsi, že jsem na tohle tlačítko přišel asi po 3 letech zde na fóru? Prolezl jsem hodně fór o výživě, či kulturistice a většina to měla právě takhle s odkazem na nick a zdá se mi to i logické, protože dole je většinou jen uživatelův podpis a tlačítka většina čtenářů ignoruje (aspoň podle mých zkušeností).

EDIT: Každopádně pokud to sklidí velkou negativní kritiku, ať to Ronnie změní zpět, jen jsem přišel s návrhem.
Spazik

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2011 11:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Historie založení bodybuilding.com je taky zajímavá :-)
http://www.thefastlaneforum.com/fastlane-millionaire-stories/19781-ryan-deluca-founding-bodybuilding-com.html

Jen tam to týpek dělal od začátku primárně komerečně.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2011 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když jsem si potřeboval najít nejaky topik nebo příspěvek dle určitého slova, tak zde dříve byla v hledáni možnost "hledat v textu" a vyjely mně všechny příspěvky za určitou dobu, které obsahovaly dané slovo, teď se toho v novém systému hledání nějak nemůžu dopátrat a vyhledá mně to jen topiky, které dané slovo mají v názvu a ne příspěvky, což mně docela chybí.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2011 10:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Když jsem si potřeboval najít nejaky topik nebo příspěvek dle určitého slova, tak zde dříve byla v hledáni možnost "hledat v textu" a vyjely mně všechny příspěvky za určitou dobu, které obsahovaly dané slovo, teď se toho v novém systému hledání nějak nemůžu dopátrat a vyhledá mně to jen topiky, které dané slovo mají v názvu a ne příspěvky, což mně docela chybí.

Použij na to ten horní odkaz, který to přes Google najde...

(ale že je tady hledání neštěstí, vím, jen nevím, co s tím)

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Douglas

PříspěvekZaslal: ne září 18, 2011 8:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Neslo by dat v pripade odkazu jednotlivych topicu "jdi na stranku" i pole, ktere by umoznovalo zadat konkretni stranku?
Napriklad u topicu Mr. Olympia se to menilo hodne rychle a ja i pres to ze jsem vedel ze jsem to naposledy cetl na strance topicu 50, tak kdyz uz tam byla stranka 55, tak jsem musel jak blbec klikat porad zpatky, abych to mohl cist, jak jsem si to predstavoval ja.
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Moocha

PříspěvekZaslal: ne září 18, 2011 9:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj Ronnie. Nešlo by zařídit, aby se nějak zvýraznila možnost, kterou jsem si v hlasování zvolil?

Tady jsem hlasoval před dlouhou dobou a už prostě nemam šajn pro koho..

Př. Změna tloušťky písma, barvy, nebo třeba podtržení u zvolené možnosti.
blazen

PříspěvekZaslal: ne září 18, 2011 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

většinou úplně stačí křížek u zvolené možnosti (pro přehlednost)
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne září 18, 2011 9:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas napsal:
Neslo by dat v pripade odkazu jednotlivych topicu "jdi na stranku" i pole, ktere by umoznovalo zadat konkretni stranku?
Napriklad u topicu Mr. Olympia se to menilo hodne rychle a ja i pres to ze jsem vedel ze jsem to naposledy cetl na strance topicu 50, tak kdyz uz tam byla stranka 55, tak jsem musel jak blbec klikat porad zpatky, abych to mohl cist, jak jsem si to predstavoval ja.

Je to hotovo.
Je to sice zrealizováno takovým pofidérním způsobem, ale zdá se, že to funguje.

Naposledy upravil Ronnie dne ne září 18, 2011 10:22 am, celkově upraveno 1 krát
Douglas

PříspěvekZaslal: ne září 18, 2011 9:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:

...
Je to hotovo.
...]

Diky! Dobra prace.!
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Seva98

PříspěvekZaslal: ne září 18, 2011 9:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz uz jsou tu ty navrhy tak pridam svuj, uvital bych kdybych nemusel klikat na kazdy obrazek zvlast, ale aby slo pridat treba 6 obrazku naraz, ktere si vyberu v jednom okne

https://www.zonetraininglog.com
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne září 18, 2011 9:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Za další návrhy děkuji, podívám na ně, ale nejspíš už dnes ne, moc rád bych chtěl konečně dodělat toto:
https://forum.ronnie.cz/jaky-protein-je-ten-nej-t28206.html
MAST3R

PříspěvekZaslal: po říjen 03, 2011 9:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj,
chtěl jsem se zeptat, jak vpravo jsou poslední příspěvky, tak když do daného topicu napsalo 6 lidí, tak se stejně zobrazil jen poslední a teď se to zobrazuje 6krát?
deiw

PříspěvekZaslal: po říjen 03, 2011 9:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Ahoj,
chtěl jsem se zeptat, jak vpravo jsou poslední příspěvky, tak když do daného topicu napsalo 6 lidí, tak se stejně zobrazil jen poslední a teď se to zobrazuje 6krát?

Všímám si toho už delší dobu, nicméně pokud jsem se dobře díval, dělá to právě jenom topic MIXER....
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: po říjen 03, 2011 9:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Ahoj,

Tohle dělaly jen topicy, co měly v názvu znak uvozovek... už by to mělo být v pořádku.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - NOVINKA - Změny ve fóru... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: