|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út březen 15, 2011 6:45 pm Předmět: |
|
|
Já dávám jeden den v týdnu výrazy s relativně vysokou vahou k mému výkonu při striktním tlaku. Vyrážím většinou 45-50kg jednoručky. A je to fakt výraz, s prací nohou. Další den dělám push-press se střední vahou, asi tak 30-35kg. No a třetí den jsou tyhle striktní tlaky vsedě.
I tak je to marný _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: út březen 15, 2011 6:49 pm Předmět: |
|
|
hmm, asi toho je priveľa, častokrát je menej viac, možno fakt tie ramená dostávajú zabrať príliš. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út březen 15, 2011 6:55 pm Předmět: |
|
|
můžu to omezit, z nějakého dnu, kde toho mám víc to můžu vyndat. Osobně mi to teda nějak nevadí, že nepředvádím žádné výkony na ramena, já ty tlaky ramen zase tak nepřeceňuju :-)
Svaly nedokážu hodnotit, ale žádná sláva ani předtím, ani teď. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út březen 15, 2011 7:00 pm Předmět: |
|
|
aaale čo, výkony máš perfektné + ked postneš nejaké video, tak si tam obrovský. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út březen 15, 2011 7:16 pm Předmět: |
|
|
Už jsem dlouho nějaké nedal, musím něco vymyslet. Dík _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luuza
|
Zaslal: út březen 15, 2011 8:39 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Už jsem dlouho nějaké nedal, musím něco vymyslet. Dík |
Nějaké to motivační jak děká Zhasni :D
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: út březen 15, 2011 11:09 pm Předmět: |
|
|
Taky se mi líbí jak dřeš Daymoone jen tak dál, jinak na ty ramena jsem teď zkusil takový malý experiment šel jsem ivanov rozpis na bench na military press a hnulo se to neskutečně silově i svalově, maxko konečný jsem ještě nezkoušel ale už teď jsem s minulym dal 3 reps. takže někdy to chce pořádnou změnu a trošku ramena potrápit na úkor prsou třeba. Ať se daří dál _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: st březen 16, 2011 9:21 am Předmět: |
|
|
krátký dotaz - floorpress, to je váha JR?
jinak výraz 50kg JR je super, jsi skoro jako Derek :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st březen 16, 2011 1:38 pm Předmět: |
|
|
| elrubio napsal: | krátký dotaz - floorpress, to je váha JR?
jinak výraz 50kg JR je super, jsi skoro jako Derek :) | Ano, to je váha jednoručky. Mám jen jednu takovou těžkou, takže to cvičím nejdřív jednou rukou a pak druhou.
Jsou lidi, co cvičí tlaky vsedě s 50kg JČ, to že pod to skočím není nic extra :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st březen 16, 2011 1:41 pm Předmět: |
|
|
mas tu nejaku aktualku? inak,50kg nie je az taka vaha,dokonca aj ja cvicim tlaky na sikmej lavici so 45kg jednoruckami a to som slaby
cim ale nehovorim ze to nie je slusny vykon,to len na margo komentarov _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st březen 16, 2011 4:04 pm Předmět: |
|
|
Aktuáku nemám a neplánuju. To bych musel být aspoň částečně spokojený.
Já si myslím to stejné. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt březen 17, 2011 5:21 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 587 - 17.3.2011
kondice
burpees 100x 9:45m
kliky ---
ČAS: 0:10 hod
Včera pauza, to bylo dost dobrý. Celkově se necítím nějak extra unavenej (necítím, ale jsem, hlavně z práce), ale kua dnes byla zase horší čas než minule a to jsem si asi tak v 1/3 říkal, že to dnes bude dobrý. No, změnil jsem zase trochu taktiku a je vidět, že to mi nesedí. Vrátím se zase zpátky k postupu, který mi udělal čas pod 9 minut. A celkově bych měl zapracovat na všeobecné kondici. Hned jak bude venku trochu jaro, nasadím boty a zkusím se jít někde semtam proběhnout.
Vynechal jsem kliky a všechno ostatní. Ty burpees byly pro dnešek tak akorát.
Suplementace:
nic _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá březen 18, 2011 6:00 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 588 - 18.3.2011
zadní strana těla B
shyby podhmatem 13,14,15
trhy s JČ 5x40kg, 2x4x45kg
přemístění s KB 2x10
přítahy v předklonu s JČ obouruč 2x10x24kg
přítahy v předklonu s JČ 2x10x45kg
zapažování 2x10x13kg
ČAS: 0:56 hod
Konečně zase pátek, celý týden na to člověk čeká, aby to nakonec tak rychle uteklo. Trénink byl parádní. U shybů jsem se snažil o dotknutí hrudníkem hrazdy. Nepovedlo se to asi ani jednou, ale jde spíš o polohu těla. U trhů jsem přidal váhu. Nechtěl jsem to přehánět, takže začínám lehčeji.
Přemístění jsem dal s KB, protože zápěstí už mělo dost z trhů. Přítahy jsem opět zařadil a bavilo mě to. Dobrý cvik, pauza od něj prospěla. Zapažování taky sedlo, hlavně první série, druhá už nebyla tak dobrá.
Suplementace:
trochu B a trochu S po tréninku _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|