REBORN

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 43, 44, 45  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - REBORN  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> REBORN
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
wwwpower

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2011 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

je fakt, že já na vícekloubových cvikách zakládám své tréninky, ale do nedávna mi to nevadilo. Ale něco na té myšlence s rychlým metabolismem by mohlo být.

na sousednim forum jsem našel příklad tréninku který by možná stál po menších za to: dřepy, shyby a tlaky nad hlavou jeden den, mrtvý tah a bench press další den a trh a přemístění a výraz den třetí
wwwpower

PříspěvekZaslal: po březen 07, 2011 10:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pátek
1) bench press
2x13 JČ
2x8x95
2x120
1x125
1x130

2) bicepsové zdvihy EZ nadhmat
2x10x58
3x6x66
wwwpower

PříspěvekZaslal: po březen 07, 2011 10:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1) Dřep
8x95
8x120
5x165
4x5x170

2) Shyby na hrazdě
8xjá
8xjá+5
7xjá+7
3x6xjá+9

3) tlak ve stoje před hlavou
10x30
8x55
6x69
6x73
3x75
2x5x69

4) tricepsové stahování kladky
4x12x30
wwwpower

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1) BP
2x10x13 JČ
8x95
2x5x115
2x4x115
2x120
10x95

2) MT
10x30
6x120
5x140
3x210
2x2x210

Koupil jsem si konečně po X letech popvé magnézko a neskutečné změna pro mě. Ruce držej na čince jako přilepený, vůbec jsem nechápal. Chtěl jsem na MT ještě trochu přitvrdit, ale natrhla se mi stará kůže na rukou až do masa tak jsem musel přestat.

3) nácvik přeních dřepů
zkoušení pozic, jen lehce do 80kg
Draper

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Koupil jsem si konečně po X letech popvé magnézko a neskutečné změna pro mě. Ruce držej na čince jako přilepený, vůbec jsem nechápal.

To je veda co? Ja jsem z toho na vetvi jeste ted asi po 2 mesicich pouzivani tohoto bileho zazraku :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
wwwpower

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 11:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
citace:
Koupil jsem si konečně po X letech popvé magnézko a neskutečné změna pro mě. Ruce držej na čince jako přilepený, vůbec jsem nechápal.

To je veda co? Ja jsem z toho na vetvi jeste ted asi po 2 mesicich pouzivani tohoto bileho zazraku :D

nechápal jsem prostě, 210kg drželo v ruce jako kdybych tam měl 100! takovou jistotu úchopu jsem necítil ani s trhačkami, prostě jak kdybych měl místo rukou háky, paráda to je
wwwpower

PříspěvekZaslal: so březen 12, 2011 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1) přemístění + výraz
6x30+
5x55+
3x80+
3x95+
2x1x100+
U vah 95 a 100kg na výrazy síly dost, ale serii jsem vždy ukončil, protože jsem nedokázal přemístit.

2) log lift
1x90
1x100
2x90
log jen tak připomínkově

3) biceps EZ nadhmat
10x58
8x66
3x6x66

4) přemístění z pásku
5x30+
4x55+
3x80+
2x90+

Pro mě docela zajímavá alternativa za klasickej powerclean, kterej mi prostě nejde. S touhle alternativou bych se mohl dostat na zajímavejší čísla. Výhodou pro mě je, že můžu využít mojí sílu bicepsů.
wwwpower

PříspěvekZaslal: st březen 16, 2011 7:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pondělí
1) Tlak na ramena ve stoje
12x55
2x6x70
2x4x75
5x70

Váha je spíš o něco vyšší myslím tak o 2-3kg, protože abych s činkou mohl bouchat nám na ní nasazené pneu, které do nedávna byly skoro prázdné a ted' jsem je nafoukl na 2,5 atm. :-D
wwwpower

PříspěvekZaslal: st březen 16, 2011 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

úterý
1) dřepy
8x95
6x120
5x145
4x3x183
do 145 bez pásku

2) shyby
5x8
wwwpower

PříspěvekZaslal: st březen 16, 2011 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dnes
1) bench press
12x20
10x60
10x100
6x110
2x3x120

2) tlaky na šikmé s JČ
3x6x40

3) mrtvý tah
10x100
6x140
6x180
5x200
2x200
5x180

mrtvolky jsem dneska jel jen lehce, kvůli včerejším dřepům. Cvičili jsme dnes ve školní posilovně pod dohledem osobního trenéra a byl jsem pochválen za techniku MT a dáván za příklad spolucvičím což mě potěšilo :-D
wwwpower

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2011 4:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pátek
1) přemístění + výraz
od 8x55 do 1x100

2) přítahy činky v předklonu
3x12x95

3) bicepsový zdvih EZ
10x56
4x4x76

Mám dva základní problémy. Prvním problémem je přemístění, který mi prostě nejde a bez toho mám na strongmanech smůlu. Druhým problém je moje BW která je jen 101kg , která je na strongman nízká. Nejhorší na tom všem je, že se snažim mnohem víc než kdy jindy abych se dobře stravoval, pořád do sebe něco sypu, stojí mě to docela dost peněz a výsledek žádnej, taky je ale dost možný, že naturálně se prostě dál s mojí genetikou nedostanu. Ted' si dám týden odpočinek a do příštího týdnu se rozhodnu co dál.
wwwpower

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

po delší době si zase napíšu tréninky

Pondělí

Dřep
rozcvičovací serie do 5x150 bez pásku
3x3x185 pásek + bandy

Tlaky na šikmé s JČ
rozcvičovací serie do 12x12
4x4x47

Powerclean
rozcvičovací serie do 5x85
3x2x94 - powerclean mi prostě nejde a nepujde

Tlaky na ramena s JČ ve stoje
rozcvičovací serie do 10x12
4x8x31

Biceps kladivo
5s

Francouzký tlak
5s

Středa

Čelní dřepy
rozcvičení do 5x90
5x95
2x5x105
5x120
čelní dřepy rozjíždim postupně, protože se musim naučit snášet ten tlak na zápěstí, když pominu zápěstí tak pro nohy to bylo lehký

Tlaky na rovné lavici s JČ
4x6x47

Shyby na široko
4x8

Biceps EZ
5s

Tricepsové stahování kladky
5x47

Sedy lehy
5x10

Pátek

MT
rozcvičovací serie do 5x183
3x3x220 - PR , docela lehký (rozthané mozouly tak trhačky), zajímavý je, že na MT jsem ani nikdy nezkoušel maximálku

Tlaky na šikmé s JČ
4x10x37

Výpady s JČ
2x5x 2x37
10x12

Tlaky na ramena ve stoje
rozcvičení do 8x55
4x6x69

Biceps nadhmat EZ
5x6x64

Kliky na bradlech
5x8
wwwpower

PříspěvekZaslal: pá červen 03, 2011 10:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Po delší době udělám zápisek. Od té doby co jsem sem nepsal tak se moje váha prakticky nezměnila, pořád se motám někde kolem 101kg, ale zažívám významný silový zlepšení. Začal jsem nacvičovat continental powerclean, kdy dělám v seriích 3x3x110 a je to celkem v pohodě. Dneska jsem namátkově zkusil klasický powerclean, který jsem už dost dlouho nedělal protože mi nešel a ejhle dneska jsem dal na neprotáčející ose na konci tréninku po odcvičených mt a dalších těžcích cvicích 3op se 100kg. Tak se mi zdá, že continental powerclean mi dal hodně na dynamice. Další věcí která se mi začala dařit jsou přední dřepy. Tento týden celkem v poho dával 4x3x135kg a další týden zkusím zase 5kg přihodit. Na MT se motám v seriích někde kolem 220kg a zlepšuje se i síla tricepsů. Na strongmany to zatím asi není už jen kvůli BW a že nemám nacvičený disciplíny, ale kdyby to takhle pěkně šlo dál a přibral bych řekněme 5-7kg, tak bych zkusil strongmany někdy v srpnu nebo září.
Morico

PříspěvekZaslal: so červen 04, 2011 10:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdárek, tyjo výkony fakt pěkný, že bych ti skoro napsal "neblázni a di rovnou na další závody", ale sám dobře vim, že ty musíš nejlíp vědět jak na tom si a na co se cítíš ... no a nejdůležitější je samozřejmě nacvičit ty disciplíny, no. Já snad už budu mít konečně zajištěnej prostor, kde budu moc nějaký disciplíny provozovat, ale zatim nemam vybavení a zatim to je pro mě docela problém ho obstarat : (
wwwpower

PříspěvekZaslal: so červen 04, 2011 11:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Morico napsal:
Zdárek, tyjo výkony fakt pěkný, že bych ti skoro napsal "neblázni a di rovnou na další závody", ale sám dobře vim, že ty musíš nejlíp vědět jak na tom si a na co se cítíš ... no a nejdůležitější je samozřejmě nacvičit ty disciplíny, no. Já snad už budu mít konečně zajištěnej prostor, kde budu moc nějaký disciplíny provozovat, ale zatim nemam vybavení a zatim to je pro mě docela problém ho obstarat : (

dík za kompliment. Jinak z vybavení mám zatím jen log a 20m lana na tahání. Kamarád mi slíbil 300kg pneu což asi není nic moc a nakládací kufry 105kg, který jsem byl si do ted' sám línej vyrobit. Ještě jsem si koupil takovej ten cvičební míč podle kterýho zkusim udělat atlas stone. Nejhorší je, že v těch amatérech to jde každej rok tolik kupředu co se týče vah a hmotností soutěžících, tak se člověk může snažit sebe víc a furt je to málo.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - REBORN Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 43, 44, 45  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: