Orbb » comeback to Crossfit

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 18, 19, 20  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Orbb » comeback to Crossfit  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Orbb » comeback to Crossfit
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Orbb

PříspěvekZaslal: ne únor 27, 2011 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

elrubio napsal:
Nikde jsem tu nenašel info o Tvém věku a taky jak se stravuješ...

v dubnu mi bude 16, strava normální. Neberu žádné suplementy, ale snažím se jíst zdravěji než dřív (reálně to znamená že jim více ovoce, alespoň banán denně, 5-6 jídel denně, o hodně méně sladkostí - ty jen v případě že je vymeteno v lednici)
Orbb

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2011 8:54 pm    Předmět: ... Odpovědět s citátem

3.1. FB A
číslo tréningu: 22 (9)
čas: 60 minut

vůbec mi to nešlo... šel jsem do jinýho fitka a bylo to na hovno

Workout:

Přítahy VC podhmatem - 4x8x50kg

Bench Press - 4x8x50kg

Hacken v leže - 3x12x50kg

Upažování - 3x8x5kg

Upažování v předklonu - 3x8x5kg

Výpony s JC - 3x12x25kg (2x)

Reverse Crunches - 4x8xJá

Stretching:

FB - 10 minut
Orbb

PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2011 7:00 pm    Předmět: Bench Story Odpovědět s citátem

3.3. Bench Story

Zazvonilo na přestávku a studenti S1C šli za panem profesorem, jestli mohou do fitka, zatímco ostatní sou zkoušeni z gymnastiky, nebo hrají ping-pong. Slovo "Ano" rozpohybovalo asi 10 lidí, kteří se vydali z tělocvičny směrem ke schodům do posilovny. V posilovně ještě nacvičoval 4. ročník nástup na maturitní ples, za chvíli ale odešli a já mezitím přemýšlel jak se nastavuje trenažer s veslem. Jelikož jsem ukončil můj fb cyklus po 3 týdnech a odpoledne jsem měl začít svůj první Crossfit tréning, rozhodl jsem se jen tak nudit a zkoušet nějaké cviky.

Veslo se mi podařilo nastavit, ale po 100 záběrech mě to přestalo bavit. Následně jsem si dal 30 kliků a poté se rozhlédl po posilovně. Stanoviště nebyla vesměs obsazená... 3 spolužáci drtily pec-dec, další běžel na pásu a v koutu další dva proti sobě závodili na rotopedu přes počítačový simulátor. Zamířil jsem tedy k bench lavici, kde bylo po někom 30kg. Dal jsem si 8 opakování a lavici nastavil na pozitivních 20 stupňů... sérii jsem opakoval. Začínal jsem se pomalu nudit, načež jsem zahlédl Sykyho, který se přestěhoval z pásu na crossový trenažer. Šel jsem k němu a začali jsme dělat blbosti (každý byl na jedné "šlapce", byla to fakt sranda a crossovali jsme neuvěřitelnou rychlostí). Začala bejt dobrá nálada, jak se všichni chechtali.

Můj zrak zaměřil Honzu s Oskym, kteří se přemístili z pec-decku k druhé bench lavici. Přiběhl jsem k nim a koukám jak Osky dokončil sérii. Zvedl se a zeptal se: "Chcete někdo?" Zeptal jsem se" Kolik tam je?" a Honza odpověděl 60kg. V tom jsem začal přemýšlet... mám? nemám? mám? nemám? nakonec jsem odvětil Ne, Oskar už začal povolovat uzávěr, načež jsem změnil svůj názor a řekl "ANO". Při ulehnutí na lavici se mi v hlavě rojilo několik myšlenek, ale hlavní byla ta, že mám na stojanu svou váhu. Věděl jsem jaký jsem měl problém s 50 kily v úterý. Už ale bylo pozdě, Syky přiběhl taky, postavil se na jištění a proti němu stál Oskar. Zásadní moment nastal, jestli to zvednu, tak to je mezník v mém životě. Ještě poslední dorovnání lopatek, raz, dva tři, zvedám. Činka byla fakt těžká, nic tak těžkého jsem ještě nezažil... je to tady, jsem dole a čeká mě tlak, nepřemýšlím ani sekundu a tlačim veškerou silou prsou co mám, snažil jsem se co nejvíc zapojit prsa a to se taky povedlo, 1 opakování. Neváhám ani sekundu a du na druhé, stejným stylem ho vytlačím. Jsem tak nabuzenej, že du na třetí, ale dole krize, činka nejde nahoru, ale zakřičím, já to dám a asi po 5 sekundách vytlačím i třetí. Dvě sekundy odpočívám v propnutých pažích a řeknu nahlas:"ještě jedno, já to zvládnu". Nejtěžší opakování ze všech, z mích úst de hluboké aaaaaaar, činka postupuje centimetr za centimetrem až do propnutých paží. Očima se podívám na zápěstí a kluci poznali že se chystám odložit činku na stojan. Společně jsme ji odložili, já si sednul, podíval se na všechny a oni vypadali, jako by jim spadla čelist.

4x60kg říká Syky... 4x60kg... , Podívám se na Oskyho a zeptám se: "Kolikrát si to dal" a on: "3x". Vtom si pomyslím - Vždyť Oskar je asi o 20kg těžší a vytlačil to "jen" 3x! Najednou uslyším hlas pana profesora, který říkal: "Kolik si tam měl" a já: "60, svojí váhu, 4x jsem se vytlačil". Pan profesor koukal a čelist mu také spadla. Ještě se ujišťoval, jestli jsem si nezpletl čísla, ale kluci mu mé tvrzení potvrdili. Od tohoto okamžiku jsem v eufórii... snažil jsem se a podařilo se mi vytlačit se... né jednou, dvakrát, ale 4x. Nechápu sice jak jsem to při mých mírách mohl dokázat, ale to je jedno... (možná nějaká genetická dispozice k bench pressu :D). 2 minuty po mém výkonu měla činka 70kg, o tuto metu se pokoušel Osky, nedal to. Když už to tam bylo, tak jsem to šel zkusit taky, ale předem jsem řekl že to nedám, nebylo to možné, věděl jsem to, ale zkusil jsem to. Činku jsem vytlačil asi 5 cm od hrudníku a prohlásil: "Tak tohle nedám" a činka byla za sekundu díky sparingům ve stojanu. Nijak mě to ale neštvalo. Svůj cíl jsem splnil a aby toho nebylo málo, tak jsem ještě poté zkusil Shyby bez dopomoci a těch jsem udělal kupodivu taky 4.

Odpoledne mi crossfit nešel, udělal jsem jen jedno kolo Barbary...
Orbb

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 6:22 pm    Předmět: ... Odpovědět s citátem

10.3. FB2 B
číslo tréningu: 23 (1)
čas: 30 minut + strečink

tak mám týden po deloadu a upravil jsem tréning. Byl to dobrý plán, ale moc mě nebavil už ke konci (to bude ale tim že jsem přidával jako ďábel). Po tomto 6ti týdním cyklu bych rád zařadil už ten crossfit, na který se chci teď připravit (vypilovat shyby, zvyknout si na vyšší počty opakování). Plán je tedy situován jako příprava na crossfit a získání síly + je furt majoritním faktorem úchop a předloktí celkově. Důsledkem všeho toho je, že jsem ubral cviky a přidal cviky s vlastní vahou a ta zplácanina vypadá takto:

A
Čelní Dřepy
Přítahy VC (nadhmat, ručník)
INC Bench Press (20 stupňů)
Kubánský Tlak (VC)
Rev. Zkracovačky

B
Přítahy VC (podhmat, ručník)
Dřepy
Kliky na Bradlech
Shyby (nadhmat, ručník)
Sklapovačky

C
Čelní Dřepy
Bench Press
Shyby (nadhmat, ručník)
Farmer´s Walk
Zkracovačky

Dneska jsem jel trénink B. Je zde nejvíce cviků s vlastní vahou, ale přesto to nebylo nejlehčí. Přítahy jsem krásně procítil a vychutnal si je, abych vytěžil co nejvíc i z malé váhy.

Naposledy upravil Orbb dne ne duben 03, 2011 9:01 am, celkově upraveno 4 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Turakam

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hehe dobrý sloh, gratulace k 60kg, darmo, je to určitá méta. Tak nech ti to vydrží.
KabikS

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak tak koukám, tak skvělej pokrok ;) Tak držim palce ať to takhle dobře jde i dál
Orbb

PříspěvekZaslal: so březen 12, 2011 11:47 am    Předmět: ... Odpovědět s citátem

Jo, díky kluci. Co se týče motivace, tak ta mi určitě vydrží... vždy jsem byl párátko, které každej mlátil jak se mu zachtělo, to skončilo.

12.3. FB2 C
číslo tréningu: 24 (2)
čas: 35 minut (komplet)

druhý tréning po deloadu, váha sice nízká, ale zato jsem si každé opakování vychutnal. Nejvíce mě dneska překvapily Shyby, kde jsem bez problému zvládl 4x2, ikdyž jsem původně měl jet po jednom opakování.

Workout:

Leg Press - 3x12x40kg

Bench Press - 4x8x40kg

Shyby (ručník) - 4x2xJá

Farmer´s "RUN" - 4x25mx20kg

Reverse Peck-Deck - 3x12x20kg

KabikS

PříspěvekZaslal: so březen 12, 2011 5:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlavní je vydržet a nepustit se posilování ;) jinak OT: ten tvůj avatar, chápu správně, že znázorňuje "white justice" ? :)
Orbb

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2011 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dalo by se říci

15.3. FB2 A
číslo tréningu: 25 (3)
čas: 30 minut

už mě ty malé váhy nebaví, připadám si trapně, ale dodržím to, abych celých 6 týdnů vydržel. Ještě týden a začne být zábava

Workout:

Leg Press - 3x12x40kg

Přítahy VC (r) - 4x8x35kg

INC Bench Press - 4x8x35kg

Kubánský Tlak - 4x8x10kg

Zkracovačky - 4x8xJá
Orbb

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2011 10:15 am    Předmět: ... Odpovědět s citátem

17.3. FB2 B
číslo: 26 (4)
čas: 30 minut

včerejší tréning byl fajn, ale nestihl jsem na kompa, byla škola, pak rychle do posky a nakonec fofrem na ples, domu jsem se vrátil až po půlnoci a z těch bot mě fakt všecko bolelo, takže moje veškerá energie mě dostala do postele a tím to haslo. Co se týče tréningu tak ten byl super, jen škoda že se mi nepovedlo 1x100 dřepů (hold ve škole se hrál 2 hodiny florbal a ono to hodně síly ubralo, běhat tak dlouho).

Workout:

Přítahy VC (p,r) - 4x8x37,5kg

Dřepy - 2x50xJá

Kliky na Bradlech - 4x8xJá

Chin-Ups - 4x3xJá

Orbb

PříspěvekZaslal: so březen 19, 2011 3:29 pm    Předmět: ... Odpovědět s citátem

19.3. FB2 C
číslo: 27 (5)
čas: ??

dneska mi to krásně sedlo (hlavně bench a shyby, zkracovačky ale byly horší), pořád se držím tabulky a nepřihazuju ani gram navíc, než je napsáno .

Workout:

Leg Press - 3x12x42,5

Bench Press - 4x8x42,5

Shyby - 4x3xJá

Farmer´s Walk - 4x25mx22,5

Rev. Peck-Deck - 3x12x22

Zkracovačky - 4x8xJá
Orbb

PříspěvekZaslal: út březen 22, 2011 6:20 pm    Předmět: ... Odpovědět s citátem

22.3. FB2 A
číslo: 28 (6)
čas: ??

supr dneska, už se moc těšim na crossfit

Workout:

Leg Press - 3x12x42,5

Přítahy VC (r,n) - 4x8x37,5

INC Bench Press - 4x8x40kg

Kubánský Tlak - 4x8x10kg

Rev. Crunches - 4x8xJá
Orbb

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2011 6:02 pm    Předmět: ... Odpovědět s citátem

24.3. FB2 B
číslo: 29 (7)
čas: 25 minut

dneska super trénink dopoledne... odpoledne jsem se naučil čelní dřepy, takže dobrej krok dopředu a zařadim je místo legpressu v sobotu. Jinak zase ve fitku všichni chytrý jak rádio , no nic já už nemám slov, jen se těm troubům směju

Workout:

Prítahy VC (p) - 4x8x40kg

Dřepy - 1x60xJá, 1x40xJá

Kliky na Bradlech - 4x9xJá

Chin-Ups - 4x4xJá

Sklapovačky - 4x9xJá

cocman

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2011 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Povidej...radi se zasmejem
Orbb

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2011 7:24 pm    Předmět: re: coc Odpovědět s citátem

tak dneska třeba učili jednoho kluka cvičit , takže první cvik - Bicepsový Zdvih s EZetou, 25kg (nezved to ani 1x ) takže: vynucené opakování, poloviční opakování, 10 sec výdrž v půlce opakování. Taky mu vnucovali ten jejich super trénink alá plážové partie only (biceps, hrudník + ti chytřejší si dají ještě delty a triceps) po kterém "prý" bude vypadat do půl roku jako oni

Pak třeba že jsem slabej (protože jedu s malejma vahama podle nich), hold nechápou že mě vynucená opakování nezajímaj a nechápou že jsem po deloadu a že přidávám pomalu

A nakonec když jsem se učil ten front squat tak na mě mrkali jak na marťana

ale jak jsem už psal v jednom topicu... hlavně Bicepsy, Peck Deck je test síly, na záda se nevidí, hlavně přidat ať držim krok a nohy jsou vytrénované z běhání, to je dogma ajťáků na naší škole

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Orbb » comeback to Crossfit Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 18, 19, 20  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: