Kdybys měl v pohodě nohu, tak bys byl myslím ideální typ na triatlon, kdyby tě to teda bavilo . Určitě se v posce někdy uvidíme, ale asi teď na čas BG vyměním za něco jinýho, protože čekat vo půl 8 večer na klíče už je na mě celkem HC. Zatím.
Jo je to tam ted mam pocit jeste tak o 1/4 horsi nez drive. Odpoledne to nema vubec cenu, ja chodim rano na 7h, ale uz od 7 tam chodi lidi den co den a ted jeste maji nejake akce na premanentky + budou happy hours nebo co, takze lidi jak na*rano
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
bez vesla, protože bylo obsazeno a rotoped nebo orbitrek mě nebaví, příště si možná vezmu švihadlo
bp [stop'n go]
4x6x80
v normě
dl
4x6x110
mohlo to být pocitově lehčí
powerclean
5x3x80
tady se to posralo, holt se budu muset začít u tohoto cviku snažit, už je to težký a začíná konečně nějakej trénink... navíc se mi v 3 sérce povolil uzávěr, takže mě to trochu rozhodilo, ale pak jsem se začal soustředit a bylo to lepší
powerclean
6x3x80
Dnes to šlo dobře, být to něco málo větší rychlost, tak bych řekl, že už to i solidně lítalo. V poslední sérce sice už ne tak, ale furt v normě. Navíc jsem si vzal osu s ložiskama, která by snad mohla mít i 20kg, takže kdybych ji počítal za 20 a ne za 10 jako normálně, tak by to bylo 6x3x90, což mi psychicky dělá radost. Od 3-6 série byl na konci front sq jako bonus.
dl_01
4x6x110
Tady mi pro změnu osa s ložiskama vadila, protožemi oslabovala úchop. Nevím proč, ale prostě to tak bylo. Navíc uspěchaný, takže nic moc, ale dl teď beru jako doplněk k powercleanu.
bp
4x6x80 + 14x80
V normě.
military press
4x6x50
Tady se trošku podepsalo 14x80 navíc z bp, ale vzhledem k tomu se to dalo.
dl_02
5x80, 3x110, 3x140, 1x170
Abych trošku napravil ten první odfláklej dl, ale technika u 170 už nic moc, ale víceméně v pohodě.
kruháč:
front sq: 4x6x70 + lýtka v sedě: 3x10x30 + sit ups: 3x20xbw
Decentně.
strečink
time: celkem dlouho (asi 150min.)
Dneska celkem spokojenost, rozhodně lepší než minule.
Plánuju nahradit čelní dřepy zadníma s dosedama, protože počítám, že do max do 2 měsíců přecházím na AB 3 týdně asi v podobě 3x3 reps. Pojedu s kámošem a s ním budou prostě nejspíš dosedy, tak ať má tělo nějakou průpravu. Front sq budu možná dávat na konci série powercleanu 1 reps, pro průpravu techniky na full clean.
powerclean
6x3x80
Dnes to šlo dobře, být to něco málo větší rychlost, tak bych řekl, že už to i solidně lítalo. V poslední sérce sice už ne tak, ale furt v normě. Navíc jsem si vzal osu s ložiskama, která by snad mohla mít i 20kg, takže kdybych ji počítal za 20 a ne za 10 jako normálně, tak by to bylo 6x3x90, což mi psychicky dělá radost. Od 3-6 série byl na konci front sq jako bonus.
Ty stary osy od grunu, co jsou tam 3, maji 15-16kg s uzaverama ne 10kg, pak jsou tam 2 tezsi ty maji 20. Na tu jednu z nich, co vypada nejlepe, pasuji ty tezke uzavery a i s nima ma 25 (to je myslim olympijska cinka) a s tou se mne prave nejlepe cvici mrtvoly, i kdyz je asi nejsilnejsi nebo jsem si na ni jen zvykl...
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Ty stary osy od grunu, co jsou tam 3, maji 15-16kg s uzaverama ne 10kg, pak jsou tam 2 tezsi ty maji 20. Na tu jednu z nich, co vypada nejlepe, pasuji ty tezke uzavery a i s nima ma 25 (to je myslim olympijska cinka) a s tou se mne prave nejlepe cvici mrtvoly, i kdyz je asi nejsilnejsi nebo jsem si na ni jen zvykl...
váhy os a kotouču se tu už řešili mnohokrát.
já je schválně počítám za 10kg, kdybych náhodou přišel někam, kde by byly těžší kotouče, abych nebyl nepříjmně překvapenej, prostě abych měl váhově nějakou rezervu...to 6x3x90 jsem si potom napsal kvůli egu, protože mě ty váhy serou, ale vím, že se musím vracet zas pomalinku, protože to tam naprat hned od začatku je prostě kravina.
u těch os mě spíš sere, že jsou všechny, kromě ligo, ohnutý a u přemístění nebo mrtvoly to celkem vadí, hlavně u toho přemístění.
trošku proházený pořadí a prodloužení pauz o cca 30s ke 120s, aby byl trénink o něco lehčí, celkově dobrý, příště přidávání
...zlehka od základu č.12
veslo
3min. (9)
powerclean_01 [těžší osa] [stop'n go]
5x3x80
na konci sérky 1xfront sq, dneska asi o něco horší než minule, ale určitě lepší než první 2 tréninky po přidávání, takže příště +5kg, ale s lehčí osou
mid box back sq [těžší osa] [stop'n go]
4x6x120
vyzkoušení váhy, asi po 3/4 roce, z toho 7 měsících off, těžší, takže pro příště lehčí osa a 4 tréninky bez přidávání, po té době trochu nezvyklej pohyb, takže by to mohlo jít dobře hore, uvidí se
bp [stop'n go]
4x6x80
v normě
dl [stop'n go]
4x6x110
lehčí
powerclean_02_bonus [lehčí osa] [touch'n go]
3x5x70
lehoučký, kéž by to tak časem bylo 3x5x100
military press [stop'n go]
4x6x50
celkem lehký, možná jsem kvůli tomu občas zapomněl na stopku
lýtka v sedě
3x10x30
lýtka unavený, takže dorážečka a v normě
+
sit ups
3x20xbw
na protažení...
powerclean [pouze těžší uzávěry a těžší osa]
5x3x85
dneska opět nic moc, ze začátku jsem nevěděl kolik přidat, byly horší nástupy, ale odcvičeno, mohlo to být lepší, v reálu přidáno asi +3kg, ale vůči tréninku č.8 to může být asi tak +12kg, což je jen o 2 blbý kg víc, než bylo v plánu, ale i tak je to asi moc, hlavně, že tady radím klukům, aby nikam nespěchali , uvidím jestli se to v příštích dvou tréninkách nějak srovná, na konci každé série front sq
mid box back sq
4x6x110
tahle váha vypadá velmi rozumně, akorát je trochu depresivní, že jsem kdysi s touhle váhou i "skákal"...
bp
4x6x85
v normě
dl
4x6x115
gut
military press
4x6x55
poslední opáčko v poslední sérii už radši pushpress, tady to přidávání je taky trochu rychlejší, než by mělo být, v procentech je tam už o 37,5% víc než v prvním tréninku po pauze, ale na druhou stranu zas tam bývalo víc, tak snad zafunguje bez problémů svalová paměť
Celkově lepší, než jsem čekal, protože jsem byl unavenej a lehká svalovka v těle po včerejším basketu. Tělo se začíná nějak rozežírat, začínám mít furt hlad a to se snažím jíst jídla s menším GI, aby bylo víc energie.
...zlehka od základu č.14
veslo
3min. (10)
powerclean [pouze těžší uzávěry a těžší osa]
5x3x85
Lepší než minule, ale pořád by to mohlo být lepší, chtěl bych dojít na 5x3x100, ale rozhodně to nebudu hrotit, pak nějaká změna v objemu a intenzitě + deload.
mid box back sq
4x6x110
v pohodě.
bp
4x6x85
[stop'n go], začíná už to být těžší, tady bych chtěl dojít na 4x6x100, pak přejít se stejnou váhou na 3x3, ale opět to nebudu hrotit.
dl
4x6x115
Snaha o dynamiku, lehce, na konci 10s držení činky kvůli úchopu, tady až bude změna, tak na objem 8x3 + budu muset trefit vhodnou váhu.
powerclean [lehčí osa]
3x5x75
[touch'n go] -> snaha o největší rychlost, dorážečka.
military press
4x6x55
Lepší než minule, radši bez stopek, reál vidím tak na 4x6x60-65, pak 3x3.
lýtka v sedě
3x10x32,5
Nebyla v nich síla, tak na doražení.
+
sit ups
3x20xbw
Včera výhra v basketu o 29, ale proti nejslabšímu týmu, kde jsou ještě 3 nerváci, kteří si to vždycky prohrajou sami. Bylo nás 13, na zápis se vleze jen 12, takže pohodička, žádná námaha. Po zápase pár smečí (hurá, šlo to) + pár výskoků na švédskou bednu která může mít +-110cm, což je málo (budu muset někdy změřit).
...zlehka od základu č.15
veslo
3min. (10)
snažil jsem se zvyšovat tempo, až jsem se v posledních 10ti vteřinách posadil na kolejnici pro sedlo
powerclean
5x3x85
opět nic moc, ale prostě 3 15ky na každou stranu musím dostat
mid box back sq
4x6x110
nic moc, asi unavený nohy po včerejšku
bp
4x6x85
jj, prostě už to začíná být těžší
dl
4x6x115
dynamicky
muscle snatch [pokud jsem se trefil názvem]
3x3x70
minule celkem domlácený klíční kosti z dynamickýho powercleanu (hezký žlutý modráky), takže něco, co nekončí na hrudníku...
military press
4x6x55
dalo se, na to, že před tím byl muscle snatch
lýtka v sedě
3x10x32,5
při přidávání bude 5x5x35
+
sit ups
3x20xbw
Dneska "super" trénink. Před posilkou jsem zjistil, že peněženka zůstala doma na stole a s ní samozřejmě i permica. Naštětsí mě hodná kamarádka bez problémů pustila dovnitř s tím, že si vstup napíšu příště navíc a tímto jí děkuji, protože jinak bych nestíhal .
Chtěl jsem si dát opět navíc musclesnacth, ale nějak to nešlo a u military jsem si vzpomněl, že jsem po posilce v sobotu a nedělu škrabal a vymýval malby + škrabal a natahoval novou omítku na stropě a totálně si utavil ramena. Jen jak mi to přišlo na mysl, tak jsem činku zahodil a řekl si, že to nechám na příště. Nechápu, jak se touhle prací někdo může živit.
Jak skončí zápasy v basketu, začnu chodit 3x týdně a bude AB.
...zlehka od základu č.17 by mělo být přidávání, ale...
...zlehka od základu č.16
veslo bylo obsazený, tak dl
asi 10x50, 8x90, 5x120, 3x150, vše nadhmat, bez pásku na rozcvik
powerclean [lehčí osa]
5x3x85
su zvědavej na přidávání, asi už to bude hecování
mid box back sq
4x6x110
tohle jediný bylo dneska lehký
bp
4x6x85
utavený ramena + ještě lehká svalovka v tricech = nic moc
dl
4x6x115
dynamicky
military press
nebyl, příště nepřidávám, odjedu 4x6x55 (pokud jsem ty ramena neutavil moc)
lýtka v sedě
3x10x32,5, příště 100% 5x5x35
+
sit ups
3x20xbw
powerclean [těžší osa]
asi "6x2x90"
na pikaču, už je to težký jak prase a technika jde do hajzlu, takže příště bude asi 3x2x85 + 3x2x90 nebo tak něco, uvidím, jak to pude, ale pořád bych v tomhle cyklu rád došel aspoň na 3x2x100, když už ne 5x3x100
mid box back sq
4x6x115
možná 5x6x115, gut
bp
4x6x90
už těžký, uvidím jestli bude aspoň těch 4x6x95
dl
4x6x120
opět snaha o dynamiku
military press
opět vynechán, nějak jsem se necítíl, zkusil jsem před tím muscle snatch a něco se mi lehce pohlo v rameni a už nebyla energie, navíc už i bp začíná moc vyšťavovat ramena
lýtka v sedě
5x5x35
+
sit ups
5x20xbw
ramenostroj
4x6x40
strečink
Začíná toho být na jeden trénink moc, takže od příště AB 3xtýdně:
A:
powerclean - bude snížení objemu
mid box back sq
bp
+
ez bic + tric
B:
dl
millitary press - mělo by být dost energie, takže zkusím 4x6x55, případně snížím objem a pojedu víc silově
shyby podhmat - vůbec nemám představu, zkusím 4x6xbw nebo tak něco a podle toho uvidím, jak dál
+
lýtka + břicho
a v troubě se mně pečou dvě kolínka na černým pivku a medu
rameno furt na pikaču, takže bp a asi teď teda místo cviku přímo na ramena pojedu lehkej a těžkej bp, navíc se teď nějak ozývá asi nějaký nedoléčený zranění nevím čeho a co s tím na levé noze z basketu + rýmečka, ale na to va jakým stavu je tělo, tak trenál super, akorát bp už začíná být těžkej. škoda, že si chci zlehčit trenál a namrdám tam jiný čápoviny.
...zlehka od základu č.18 - "A"
švihadlo
veslo
3min. (10)
dl
6x6x120
snaha o dynamiku, která na konci už odcházela a kratší pauzy, takže spíš taková "aerobka"
bp [stop'n go]
4x6x90
těžký při přidávání asi už 3ky, uvidím, jak půjdou příští stopky
seated rows
6x6-10x70
místo shybů a super, takže nějakou chvíli teď bude tohle
bic ez
4x6x35
gut
lýtka v sedě
5x5x35
bývaj unavený z basketu a švihadla, takže nic moc, možná je časem vyhodím
+
sit ups
?x20xbw
pořád invalidní stav, trénink ve čtvrtek na houby, dneska už lepší
...zlehka od základu č.19 [14.04.2011]
švihadlo
veslo
3min. (10)
bp
4x6x70
lehce, se stopkama, výbušně
mid box back sq
6x6x115
tentokrát těžký jak prase
fr. tlak s ez
6x6x35
dl
up to 2x160
powerclean
up to 2x80
sit ups
?x20xbw
na hovno, ani se mi to nechtělo psát a neberu to pořádně jako trenál
...zlehka od základu č.20 [16.04.2011]
švihadlo
veslo
3min. (10)
dl
6x6x120
bp
6x6x90
první 3 se stopkama, další bez
seated rows
up to 6x90
gut
mid box back sq
3x3x130
powerclean [težší osa]
6x5x70
gut, rychlost dobrá, lehký, akorát mi asi činka v třetí sérce vyklouzla při spouštění z ruky, tak jsem si ji poprvé v BG hodil na zem, takže na ruce magnézko a pokračování, hodím asi teď větší pracovní objem, protože těch 90kg už opravdu stálo za hovno
sit ups
3x20xbw
strečink
dobrej trenál, jen teď přemýšlím jestli mě levej bok nebolí z mid boxů, nakonec si asi budu cviky v AB cviči spíš podle pocitu, to si časem sedne
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru