|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Vyherca British Grand Prix 2011 open kategoria |
| Toney Freeman |
|
0% |
[ 0 ] |
| Johnnie Jackson |
|
0% |
[ 0 ] |
| Michael Kefalianos |
|
0% |
[ 0 ] |
| Essa Obaid |
|
0% |
[ 0 ] |
| Ronny Rockel |
|
5% |
[ 2 ] |
| Branch Warren |
|
88% |
[ 30 ] |
| Roelly Winklaar |
|
5% |
[ 2 ] |
| Alvin Small |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Celkem hlasů : 34 |
|
| Autor |
Zpráva |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so březen 19, 2011 11:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: so březen 19, 2011 11:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
Zaslal: ne březen 20, 2011 12:23 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: ne březen 20, 2011 12:51 am Předmět: |
|
|
S Branchem se to sice porovnávat nedá, ten je jinde, ale jinak má Tomáš určitě na krásný umístění v TOP 10 si myslim
Fandim mu, má na to se ukázat v profi soutěži
|
|
| nahoru |
|
 |
william888

|
Zaslal: ne březen 20, 2011 1:58 am Předmět: |
|
|
novy videoklip: rozhovor s Tomasom Buresom po PROFI debute:
2011 Amateur Olympia - Tomas-Bures-PROFI
http://www.eastlabs.biz/article/2027 _________________ ZMENÍŠ SVOJE TELO, ZMENÍŠ SVOJ ŽIVOT.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: ne březen 20, 2011 9:01 am Předmět: |
|
|
I tak po 3 pivech a McD se tam drzi :)
Jsem zvedav na jeho pristi profi soutez, kde se bude cilene pripravovat a nebude to jen prijemne pokracovani po vitezstvi v amaterech. A konecne mame profika
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzejvr
|
Zaslal: ne březen 20, 2011 9:09 am Předmět: |
|
|
Chybí mu jestě dost hmoty na to, aby mohl soupeřit s nejlepšími. Teď jde o to, jestli bude chtít jít touto cestou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne březen 20, 2011 9:47 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
johny c

|
Zaslal: ne březen 20, 2011 9:58 am Předmět: |
|
|
| Dzejvr napsal: | | Chybí mu jestě dost hmoty na to, aby mohl soupeřit s nejlepšími. Teď jde o to, jestli bude chtít jít touto cestou. | zas tolik tý hmoty mu nechybí zas tolik podle mě kdyby naplácal tři kila na nohy a dvě kila svalů na vršek, tak už to bude hodně slušný...každopádně to bylo nejlepší řešení zkusit to hned a ne čekat až mu bude čtyricet...tomáš má teďka eště nějakej ten čas, aby se sebe mohl udělat výbornýho profíka...
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzejvr
|
Zaslal: ne březen 20, 2011 10:13 am Předmět: |
|
|
| johny c napsal: | | Dzejvr napsal: | | Chybí mu jestě dost hmoty na to, aby mohl soupeřit s nejlepšími. Teď jde o to, jestli bude chtít jít touto cestou. | zas tolik tý hmoty mu nechybí zas tolik podle mě kdyby naplácal tři kila na nohy a dvě kila svalů na vršek, tak už to bude hodně slušný...každopádně to bylo nejlepší řešení zkusit to hned a ne čekat až mu bude čtyricet...tomáš má teďka eště nějakej ten čas, aby se sebe mohl udělat výbornýho profíka... |
No já si právě myslím, že na vršek bude muset nabalit víc jak 2 kila.
|
|
| nahoru |
|
 |
johny c

|
Zaslal: ne březen 20, 2011 10:17 am Předmět: |
|
|
| Dzejvr napsal: | | johny c napsal: | | Dzejvr napsal: | | Chybí mu jestě dost hmoty na to, aby mohl soupeřit s nejlepšími. Teď jde o to, jestli bude chtít jít touto cestou. | zas tolik tý hmoty mu nechybí zas tolik podle mě kdyby naplácal tři kila na nohy a dvě kila svalů na vršek, tak už to bude hodně slušný...každopádně to bylo nejlepší řešení zkusit to hned a ne čekat až mu bude čtyricet...tomáš má teďka eště nějakej ten čas, aby se sebe mohl udělat výbornýho profíka... |
No já si právě myslím, že na vršek bude muset nabalit víc jak 2 kila. | chce to obojí více masivní a víc žil potom myslím, že bude dobrej a mohl by se umísťovat v top 5 na podobných soutěžích..
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne březen 20, 2011 12:30 pm Předmět: |
|
|
=) názor nezkušenýho fandy
nohy má srovnatelný s něktejma profíkama, ... ruce opticky taky... je jasný, že to není tricák Roellyho, ale určitě tam tolik neztrácí... hrudník má vysoko postavenej, což se mě osobně líbí, tak jak je... bohužel i tam bude muset nabrat... ale záda, to je asi nejhorší... už proti Lesukovovi to bylo jasně vidět, ... ale v porovnání s Roellym nebo Branchem to je fakt něco...
takže to je spíš o 15kg a víc... (a estetika půjde někam - jn, jsem fanoušek spíš 202ky a Jara Horvátha, nebo třeba Lukáše Osladila)
najednu stranu je supr, že ho můžeme vidět mezi těma nej... druhá věc je to, jak se vidí sám Tomáš... což já netuším.
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: ne březen 20, 2011 12:53 pm Předmět: |
|
|
No jiná odpověd není než ta že buď pujde mezi profesionaly do objemu nebo zustane vzadu, to ví i on sám , otázka kdy to řekne! Než mě tady někdo napadne nepíšu že se tím bude řídit ale uvědomuje si to v každým případě.
Mě jen zajímá.....to že vyhrál první místo nebylo dopředu určený k vystavění profes. licence? To znamená, z ničeho nic to prezident pojal tak že se mu vítěž amateru líbil a měl kompetenci takovýho člověka požádat o startování mezi profi? to by znamenalo vyjímku jako prase, to by znamenalo sen kterej se nestává...tak to je?
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: ne březen 20, 2011 1:51 pm Předmět: |
|
|
| dunnoWayne napsal: | No jiná odpověd není než ta že buď pujde mezi profesionaly do objemu nebo zustane vzadu, to ví i on sám , otázka kdy to řekne! Než mě tady někdo napadne nepíšu že se tím bude řídit ale uvědomuje si to v každým případě.
Mě jen zajímá.....to že vyhrál první místo nebylo dopředu určený k vystavění profes. licence? To znamená, z ničeho nic to prezident pojal tak že se mu vítěž amateru líbil a měl kompetenci takovýho člověka požádat o startování mezi profi? to by znamenalo vyjímku jako prase, to by znamenalo sen kterej se nestává...tak to je? |
no on měl závodil udalně ten Alhadda ale ten nepřišel tak šel Tomáš no ,ale má sympatie no u vedení Ifbbb nejspíš velký _________________ nechceme zde americké rakety chceme žít v míru a blahobytu
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: ne březen 20, 2011 1:57 pm Předmět: |
|
|
Nechápu...Al Haddad jako celkový vítěz získá profikartu a má volnej vstup na British To se vědělo dopředu?
Nebo to si pak prezident jen tak usmyslel a když nebyl on tak si vzal vítěze z kat. nad 100kg?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|