IFBB Amateur Mr. Olympia a British Grand Prix

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - IFBB Amateur Mr. Olympia a British Grand Prix  Úvodní stránka -> Soutěže -> IFBB Amateur Mr. Olympia a British Grand Prix
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Vyherca British Grand Prix 2011 open kategoria
Toney Freeman
0%
 0%  [ 0 ]
Johnnie Jackson
0%
 0%  [ 0 ]
Michael Kefalianos
0%
 0%  [ 0 ]
Essa Obaid
0%
 0%  [ 0 ]
Ronny Rockel
5%
 5%  [ 2 ]
Branch Warren
88%
 88%  [ 30 ]
Roelly Winklaar
5%
 5%  [ 2 ]
Alvin Small
0%
 0%  [ 0 ]
Celkem hlasů : 34

Autor Zpráva
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: so březen 19, 2011 11:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: so březen 19, 2011 11:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

burak vedle Warrena, jak dlouho sme na to cekali :)

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dzordn2

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 12:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Video s Tomášem Burešem ze zákulisí Amateur Mr. Olympia :

Loudy

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 12:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

S Branchem se to sice porovnávat nedá, ten je jinde, ale jinak má Tomáš určitě na krásný umístění v TOP 10 si myslim

Fandim mu, má na to se ukázat v profi soutěži
william888

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 1:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

novy videoklip: rozhovor s Tomasom Buresom po PROFI debute:
2011 Amateur Olympia - Tomas-Bures-PROFI
http://www.eastlabs.biz/article/2027
Seva98

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 9:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

I tak po 3 pivech a McD se tam drzi :)

Jsem zvedav na jeho pristi profi soutez, kde se bude cilene pripravovat a nebude to jen prijemne pokracovani po vitezstvi v amaterech. A konecne mame profika

https://www.zonetraininglog.com
Dzejvr

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 9:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chybí mu jestě dost hmoty na to, aby mohl soupeřit s nejlepšími. Teď jde o to, jestli bude chtít jít touto cestou.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 9:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
johny c

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 9:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dzejvr napsal:
Chybí mu jestě dost hmoty na to, aby mohl soupeřit s nejlepšími. Teď jde o to, jestli bude chtít jít touto cestou.
zas tolik tý hmoty mu nechybí zas tolik podle mě kdyby naplácal tři kila na nohy a dvě kila svalů na vršek, tak už to bude hodně slušný...každopádně to bylo nejlepší řešení zkusit to hned a ne čekat až mu bude čtyricet...tomáš má teďka eště nějakej ten čas, aby se sebe mohl udělat výbornýho profíka...
Dzejvr

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 10:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

johny c napsal:
Dzejvr napsal:
zas tolik tý hmoty mu nechybí zas tolik podle mě kdyby naplácal tři kila na nohy a dvě kila svalů na vršek, tak už to bude hodně slušný...každopádně to bylo nejlepší řešení zkusit to hned a ne čekat až mu bude čtyricet...tomáš má teďka eště nějakej ten čas, aby se sebe mohl udělat výbornýho profíka...

No já si právě myslím, že na vršek bude muset nabalit víc jak 2 kila.
johny c

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 10:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dzejvr napsal:
johny c napsal:
Dzejvr napsal:

No já si právě myslím, že na vršek bude muset nabalit víc jak 2 kila.
chce to obojí více masivní a víc žil potom myslím, že bude dobrej a mohl by se umísťovat v top 5 na podobných soutěžích..
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 12:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

=) názor nezkušenýho fandy

nohy má srovnatelný s něktejma profíkama, ... ruce opticky taky... je jasný, že to není tricák Roellyho, ale určitě tam tolik neztrácí... hrudník má vysoko postavenej, což se mě osobně líbí, tak jak je... bohužel i tam bude muset nabrat... ale záda, to je asi nejhorší... už proti Lesukovovi to bylo jasně vidět, ... ale v porovnání s Roellym nebo Branchem to je fakt něco...

takže to je spíš o 15kg a víc... (a estetika půjde někam - jn, jsem fanoušek spíš 202ky a Jara Horvátha, nebo třeba Lukáše Osladila)

najednu stranu je supr, že ho můžeme vidět mezi těma nej... druhá věc je to, jak se vidí sám Tomáš... což já netuším.
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 12:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No jiná odpověd není než ta že buď pujde mezi profesionaly do objemu nebo zustane vzadu, to ví i on sám , otázka kdy to řekne! Než mě tady někdo napadne nepíšu že se tím bude řídit ale uvědomuje si to v každým případě.

Mě jen zajímá.....to že vyhrál první místo nebylo dopředu určený k vystavění profes. licence? To znamená, z ničeho nic to prezident pojal tak že se mu vítěž amateru líbil a měl kompetenci takovýho člověka požádat o startování mezi profi? to by znamenalo vyjímku jako prase, to by znamenalo sen kterej se nestává...tak to je?
Arnold Strong

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dunnoWayne napsal:
No jiná odpověd není než ta že buď pujde mezi profesionaly do objemu nebo zustane vzadu, to ví i on sám , otázka kdy to řekne! Než mě tady někdo napadne nepíšu že se tím bude řídit ale uvědomuje si to v každým případě.

Mě jen zajímá.....to že vyhrál první místo nebylo dopředu určený k vystavění profes. licence? To znamená, z ničeho nic to prezident pojal tak že se mu vítěž amateru líbil a měl kompetenci takovýho člověka požádat o startování mezi profi? to by znamenalo vyjímku jako prase, to by znamenalo sen kterej se nestává...tak to je?

no on měl závodil udalně ten Alhadda ale ten nepřišel tak šel Tomáš no ,ale má sympatie no u vedení Ifbbb nejspíš velký
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechápu...Al Haddad jako celkový vítěz získá profikartu a má volnej vstup na British To se vědělo dopředu?
Nebo to si pak prezident jen tak usmyslel a když nebyl on tak si vzal vítěze z kat. nad 100kg?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - IFBB Amateur Mr. Olympia a British Grand Prix Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: