Tak kluci ja uz nevim co dal... do ameriky jsem si prinesl tri favority a nejvetsi oblibence. Fedora, Shoguna a Crocopa. Potom co se deje s Fedorem jsem doufal ze Shogun bude dlouho kral a patriot Pride... ted abych se smiril s tim ze je tu nova generace ktera je vsech ohledech vyspelejsi, rychlejsi, silnejsi... nechci ale budu muset.
Jones je sampion zaslouzene, neskutecnej vykon. Po dlouhe dobe nekdo kdo si LHW pas udrzi delsi dobu.
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Jones si se Shogunem úplně vytřel prdel, takovou dominanci jsem teda nečekal. V LHW nemá co dělat, pokud udrží focus tak v ní nemá soupeře. Měli by mu dát Andersona, to by byla bomba, nebo by měl přejít do HW. Kamarádský zápas s Evansem moc atraktivní není.
CroCop byl pro mě překvapivě dobrý, ale nakonec to prostě posral. Shaubovi jsem věřil víc, sice vyhrál ale jako prospect mě moc nepřesvědčil.
Diky bohu za slovensku fortunu, to by som zas prisiel o peniaze
Jones je z ineho sveta....neviem, co s nim Evans chce robit, Jones je rovnako rychly, silnejsi aj vacsi.
jinak Jon Jones? To bylo strasny, rozdil nekolika trid a to Rua rozhodne neni zadny orezavatko. Na Evansoj bylo videt jak se uz ted klepe strachy, protoze mu je jasny ze bude neskutecne bit. Nenapada me momentalne souper, ktery by mel realnou sanci Jona sundat.
Zarážalo ma ako mnohí nadhodnocovali Shoguna (samozrejme okrem stávkoviek:)), okrem knockoutu Machidy a ehm Chucka tak počas svojho posobenia v ufc jeho výkony naozaj neboli ničím extra + množstvo operácií, čo má za sebou. Jones je asi najtalentovanejší zápasník, ktorého ufc má, zničil Ruu všade, ten spining elbow jak boli v klinči proti klietke si budem ešte pamätať, ospevované bjj sa neprejavilo, smutná noc pre Pride fans (kurňa CC nešiel zle, aj forma bola...) ale inak dobré matche.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Jen doufam ze si crocop nerozjebal tu ruku jak na ni padal..
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
polotezka vaha ma noveho sampiona a myslim, ze ten majitel se peknou radku let nezmeni. pekne dlouhou radku let. novy atlet, novy fighter, nevycerpatelny potencial, neuveritelna stamina... jednim slovem - wow... bader i shogun byli po prvnim kole out, byli vycerpani, pomali, bezmocni... jon jones - THE fighter.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru