UFC 128: Shogun vs. Jones *spoil*

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - UFC 128: Shogun vs. Jones *spoil*  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> UFC 128: Shogun vs. Jones *spoil*
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Maurício Rua -vs- Jon Jones
Maurício Rua
64%
 64%  [ 11 ]
Jon Jones
35%
 35%  [ 6 ]
Celkem hlasů : 17

Autor Zpráva
Martin.L

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiMatteo napsal:
polotezka vaha ma noveho sampiona a myslim, ze ten majitel se peknou radku let nezmeni. pekne dlouhou radku let. novy atlet, novy fighter, nevycerpatelny potencial, neuveritelna stamina... jednim slovem - wow... bader i shogun byli po prvnim kole out, byli vycerpani, pomali, bezmocni... jon jones - THE fighter.

zas to tak neprehanej, Carlos ho sunda jen co se k nemu prokouse :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DiMatteo

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 12:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Martin.L napsal:
DiMatteo napsal:
polotezka vaha ma noveho sampiona a myslim, ze ten majitel se peknou radku let nezmeni. pekne dlouhou radku let. novy atlet, novy fighter, nevycerpatelny potencial, neuveritelna stamina... jednim slovem - wow... bader i shogun byli po prvnim kole out, byli vycerpani, pomali, bezmocni... jon jones - THE fighter.

zas to tak neprehanej, Carlos ho sunda jen co se k nemu prokouse :)

nepodcenuj karlose... ok, zatim trochu sci-fi, ale co vime... snad se vrati co nejdriv k zapaseni, ani o nem nejsou moc zpravy, jaky bude jeho dalsi zapas, co to byla za infekce/zraneni kvuli ktere odstoupil atd.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nejaky funkcni video CC-Schnaub ?
Lunreal

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 12:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.fighthymn.net/2011/03/ufc-128-mirko-cro-cop-vs-brendan-schaub.html
Hammer_Fist

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 12:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

WOW, vedel som že Jones je inde ako Rua, ale toto som fakt nečakal...namiesto GSP x Silva, by mohli spraviť Silva x Jones, nech už konečne niekto silvovi rozbije hubu, každopádne, momentálne ma nenapadá nikto, kto by v UFC Jonesa mohol zastaviť, bez rozdielu váh
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 12:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kua nejede me to, nejakej problem s pripojenim
Bazzy

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

generace našich idolu a legend pomalu odchazi

bones je fakt neskutecne dlouhej, je strasne tezky se k nemu dostat ale myslel jsem ze takovej stand up bojovnik jako mauricio se mu dostane k telu ale bohuzel, celej zapas strasna beznadej
8Shade

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 2:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neuvěřitelnej zápas, ale přesně jak jsem čekal. Už jsem to jednou řikal, že Jones je dokonale stavěnej na muai thai fightera a ještě je k tomu hrozně neortodoxní, tady se to ukázalo. Nevim, jak tu v anketě mohl zvítězit shogun... přijde mi, že lidi jsou zaslepený minulostí zápasníka, místo aby se koukali, jak bojuje v poslední době. (např Cro Cop - prostě stárnou a už to neni, co to bejvalo, často u těch starších zápasníků mi chybí ta jiskra, která prostě vyhasla a ta už se jen tak nevrátí, ale na druhou stranu, oproti posledním zápasům nebyl tedka crocop spatnej) Ti mladí jsou daleko víc hladový po výhře... a taky je to poznat.

Naposledy upravil 8Shade dne ne březen 20, 2011 2:32 pm, celkově upraveno 1 krát
Martin.L

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 2:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak Shoganoj je 29, tady nemuze byt o stari rec. Je to prosty jak facka, Jon je proste lepsi ve vsech ohledech, proto vyhral.
ursus.

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 3:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

did shogun just tap ? hm, no ale destrukcia teda
Johncreasy

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 3:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Shogun je můj nejoblíbenější mma fighter mimo heavyweight. Škoda, připadal mi skoro neporazitelný. Kde to můžu zkouknout?
deemao

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 3:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U Geroje na blogu: kickboxing.blog.cz
Martin.L

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ted jsem zkouknul CC, skoda skoda skoda. Mel na nej : ( Skoda ze vic nekopal...
Turakam

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 4:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Shogun je můj nejoblíbenější mma fighter mimo heavyweight. Škoda, připadal mi skoro neporazitelný. Kde to můžu zkouknout?

neporaziteľný, ehm, to sa ti po ktorom zápase tak javil?
Mike Priest

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 5:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hammer_Fist napsal:
WOW, vedel som že Jones je inde ako Rua, ale toto som fakt nečakal...namiesto GSP x Silva, by mohli spraviť Silva x Jones, nech už konečne niekto silvovi rozbije hubu, každopádne, momentálne ma nenapadá nikto, kto by v UFC Jonesa mohol zastaviť, bez rozdielu váh
zas tak bych to neprehanel...v hw divizi by mel velkou konkurenci,takovej shane carwin,JDS,cain velasquez,mozna i lesnar (to asi ne )...podle me by tezko zvladal tezsiho soupere,ale to sou jenom spekulace,kazdopadne sem si ho oblibil,je to fakt freak of nature...kazdopadne v lhw nema co delat,oproti ostatnim je strasne velkej...proste prestup do hw,zapas jones vs silva?!jones je jeho vetsi dvojce,oba neortodoxni strikeri...ale nema cenu se o tom bavit,k tomu stejne nikdy nedojde

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - UFC 128: Shogun vs. Jones *spoil* Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: