|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne březen 20, 2011 5:25 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 589 - 20.3.2011
přední strana těla B
dřep s vahou nad hlavou 4x10xKB
výpady s vahou nad hlavou 15,16,17xKB
push-press s JČ 3x8x32kg
kliky na bradlech 3x14
upažování 1x10x13kg
zkracovačky nohama nahoře 2x10
supermany 2x10
russian twist s MB 2x15
pár cviků z Magnificent mobility
- cat/camel, Yoga twist, side twist, bent knee twist, birddog, side laying trunk twist
ČAS: 1:05 hod
Parádní trénink to dnes byl. Po závěrečném strečinku se cítím bezvadně, krásně protažený.
U cviků, kde to jen trochu šlo jsem přidal. Celkově se dostávám k poměrně vysokým počtům opakování, což se mi moc nelíbí, takže budu muset někde naordinovat váhu buď základní nebo větší a ubrat opakování. Zabil jsem kubánce.
Suplementace:
trochu S a B po tréninku _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po březen 21, 2011 5:16 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 590 - 21.3.2011
kondice
kliky 10 minut
burpees 100x 9:02m
ČAS: 0:22 hod
Opět maličko změna, dal jsem kliky před buprees, protože po nich vždycky umírám a takhle jsem je použil i jako rozcvičku. Osvědčilo se to tak napůl. Na jednu stranu jsem výkon vylepšil o docela dost od minula, ale na druhou stranu to není PR, což mě štve. Ovšem můžu brát i jako pozitivum, že stabilizuju své výkony a v podstatě z časů blízkých mému PR dělám standardní čas. Což zní rozhodně lépe, než kdybych napsal, že se mi to kurva zase nepovedlo vylepšit
Suplementace:
nic _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po březen 21, 2011 5:30 pm Předmět: |
|
|
Však jo, o to jde především :-) To byl takový pozdrav těm, co to čtou. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út březen 22, 2011 6:02 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 591 - 22.3.2011
zadní strana těla A
shyby na lanech 3x10
mrtvý tah jednonož ---
výrazy s JČ 3x8x42kg
swingy jednoruč ---
windmill 2x6xKB
výskoky ---
zapažování 14x13kg
supermany 2x10
russian twist s MB 2x15
- cat/camel, Yoga twist, side twist, bent knee twist, birddog, side laying trunk twist
strečink
ČAS: 0:42 hod
Dnes jsem přišel trochu později z práce, ale zase se mi v práci dařilo a udělal jsem práci, na kterou jsem se chystal už dlouho a vůbec se mi do ní nechtělo. Nakonec to bylo velmi příjemný a ještě mi to zvedlo kvalifikaci bych řekl :-)
A od toho odvisel trénink. Chtěl jsem něco, co mě bude maximálně bavit, nebude moc dlouho trvat, protože musím ještě vařit oběd na zítra a večeři na dnešek. Tedy mě napadlo, že vyškrtám každý druhý cvik a to bude dnešní trénink. Moc dobrý to bylo, cítím se vážně dobře. Sice to k růstu a zlepšování není ten správný stimul, svůj účel to splnilo.
Suplementace:
dnes nic, bylo to docela krátký, navíc těsně před tréninkem jsem si dal vločky _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt březen 24, 2011 4:59 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 592 - 24.3.2011
přední strana těla A
tlaky vsedě s JČ 3x10x24kg
floor-press 28x24kg, 7,6,5x45kg
přední dřepy s KB 2x20
split dřep ---
bicepsový zdvih s JČ 15x24kg
upažování 14x13kg
ČAS: 0:46 hod
Dnes jsem v práci myslel, že mě jebne. Naštěstí jsem musel odejít hodně brzy, takže mě nejeblo :-) Teď už jsem v pohodě, zase zejtra bude kritický den podle kondiciogramu.
Včera jsem četl zajímavý článek, že by se měly vertikální tlaky cvičit před horizontálními, takže jsem otočil pořadí tlaky a floor-press. Samozřejmě tlaky vylétky nahoru, protože jsem měl ještě sílu. Uvidíme v budoucnu, jak se to pohne.
Celkově trénink perfektní. Užil jsem si to.
Suplementace:
trochu S a B po tréninku _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne březen 27, 2011 5:17 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 593 - 27.3.2011
kondice
kliky 10 minut
burpees 100x 10:00m
supermany 2x10
russian twist s MB 2x15
ČAS: 0:40 hod
Kliky byly dnes hodně dobrý. Dělal jsem trochu jiné variace ne obvykle. Burpees se dnes zase nepovedly, ale to nemění nic na tom, že jsem makal jak blb, stejně jako vždycky.
Suplementace:
nic _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne březen 27, 2011 5:25 pm Předmět: |
|
|
ja bych ty kliky pred burpees urcite vyhodil, nebo dal za ne..takle, jak vidis, to nikam nevede
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne březen 27, 2011 5:31 pm Předmět: |
|
|
jj, vede to akorát do prd**e :-) Zase si říkám, že přizpůsobovat pořád taktiku tomu, abych obešel to, že jsem bez kondice nemá cenu. Musím na sobě makat a pak to půjde i po tréninku. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: ne březen 27, 2011 5:34 pm Předmět: |
|
|
Hele co te pri burpees nejvic boli? Me osobne hrozne bolej nohy....kliku bych mohl delat 3x tolik, ale kazdej dalsi vyskok me boli cim dal vic
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne březen 27, 2011 5:36 pm Předmět: |
|
|
Jednoznačně nohy, kolikrát je mám úplně tuhý jak po "těžkých" dřepech _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: ne březen 27, 2011 5:39 pm Předmět: |
|
|
Souhlasím s Lusterem. Po těch klikách musíš být dost unavený, takže to zkresluje ten výsledný čas u burpees.
Jinak, co se týče tvých tréninků na kondici, tak bych doporučil udělat nějakou změnu.
Jezdit pořád 100 burpees na nej. čas podle mě není nejlepší volba.
Zkus nějaký pyramidy.. 10,9,8,7,6,5,4,3,2,1,10,9,8,7,6,5,4,3,2,1.. dohromady 110 burpees.
Můžeš to cvičit i naopak - 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 apod.. Možností je hafec.
Taky se nabízí něco v tomhle stylu : 10x burpees, 10x klik .. to celé 10x.
Nebo můžeš vzít třeba balíček karet : červený karty = burpees, černý karty = kliky. Každá karta je počet opakování (J,Q,K,A - tady si můžes zvolit počet opakování podle svého). A můžeš začít. Výhodou je, že nikdy nevíš kolik opakování budeš muset dělat.
Chce to trochu zpestřit a uvidíš, že to půjde ! _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne březen 27, 2011 5:48 pm Předmět: |
|
|
Pravda, změna by mohla prospět. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: ne březen 27, 2011 5:51 pm Předmět: |
|
|
Jinak ještě dodám, že pokud si chceš něco zjistit o tom, jak si vytvořit fakt obdivuhodnou kondici, tak tě rád odkážu na stažení knih Rosse E. Tolik skvělých rad o všem možném, jsem nikde jinde pospolu neviděl  . _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|