Nevi nekdo co ma Kaddafi za protiletadlove zbrane a vybaveni? A mel by sanci v boji ve vzduchu kdyby nasadil taky letectvo? Cetl jsem jen ze ma sice hodne stihacek ale jsou to vsechno vesmes stare Migy, navic zepry v hroznem stavu. Uz se nemuzu dockat az sestreli prvni spojeneckou stihacku (pokud ji sestreli).
ma nejaky ,,tri prsty smrti,, tj protiletadlovy rakety KUB 25 , mozna nejaky 125 NEVA ....pak par stihacek, vsecko stary MIG 21 a 23, coz by samo o sobe jeste nebylo tak spatny, ale asi raketova vyzbroj tech letadel bude stat za hovno, a za jeste vetsi hovno stoji ti piloti, takze ve vzduch bez sance, ze zeme velice mala, to bych tech raket musel mit tisice...
Nevi nekdo co ma Kaddafi za protiletadlove zbrane a vybaveni? A mel by sanci v boji ve vzduchu kdyby nasadil taky letectvo? Cetl jsem jen ze ma sice hodne stihacek ale jsou to vsechno vesmes stare Migy, navic zepry v hroznem stavu. Uz se nemuzu dockat az sestreli prvni spojeneckou stihacku (pokud ji sestreli).
Kaddafi má maximálně tak "výhodu" (čti malou šanci) v tom, že má početné protiletadlové dělostřelectvo a celkem dost tanků (120+-). Ale technika z 80tých let (stíhačky) vs moderní technologie spojenců se nedá srovnávat.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
no jen tak z nudy nebo nahlyho medialniho zajmu se pokusit zabit asi neni bezny ne :)
Pokud to udělal, tak mě nenapadá utrpení, které bych mu ze srdce nepřál. Ale pokud to neudělal a soud jej pro nedostatek důkazů nakonec zprostí, ale současně nenajdou skutečného pachatele (a na to zatím moc nevypadá), kolik lidí uvěří, že on to skutečně neudělal?
Jestli to neudělal nebo udělal, stejně je po zbytek života totálně v prdeli, a vůbec se mu nedivím, že si zkusil tu mašli hodit.
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
no jen tak z nudy nebo nahlyho medialniho zajmu se pokusit zabit asi neni bezny ne :)
Pokud to udělal, tak mě nenapadá utrpení, které bych mu ze srdce nepřál. Ale pokud to neudělal a soud jej pro nedostatek důkazů nakonec zprostí, ale současně nenajdou skutečného pachatele (a na to zatím moc nevypadá), kolik lidí uvěří, že on to skutečně neudělal?
Jestli to neudělal nebo udělal, stejně je po zbytek života totálně v prdeli, a vůbec se mu nedivím, že si zkusil tu mašli hodit.
přesně tohle jsem chtěl taky napsat, vidím to úplně stejně...Život má v prdeli tak i tak..
Stav těch elektráren mění snad každou hodinu..
Jednu hodinu dobrý, druhou špatný, pak dobrý, špatný, dobrý, špatný..... No nechtěl bych tam teďka být..
_________________ "Eating chicken makes you weak. Eggs are god for two reasons: First, they´re excellent for helping you build muscle and strenght. Second, they keep chicken from being born." -Pavel Tsatsouline-
Jednu hodinu dobrý, druhou špatný, pak dobrý, špatný, dobrý, špatný..... No nechtěl bych tam teďka být..
a myslis ze se meni stav elektrarny nebo zrovna "clanek" psal simpanz, "novinar", novinar, novinar s fakty nebo novinar ktery tomu i rozumi ? ;)
Celkem si nedokážu představit význam fráze "otevřeli své pobočky". Jakože mají svou centrálu, kde je na vývěsce "Jakuza, vydírání, vraždy - dočasná akce: pomoc v nouzi"?
_________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
a myslis ze se meni stav elektrarny nebo zrovna "clanek" psal simpanz, "novinar", novinar, novinar s fakty nebo novinar ktery tomu i rozumi ? ;)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru