|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Crewe

|
Zaslal: út březen 22, 2011 11:50 am Předmět: |
|
|
Děkuji za uvítaní ;-) A ten jogurt je k tomu suprovej... Neznám lepší chuť vloček než s jogurtem, možná něco jinýho je, ale uvádím to, že pro mě je to ta nejlepší chuť :-). Možná pak ovesná kaše s javorovým sirupem, ale to se k snídani nehodí.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pavelito

|
Zaslal: út březen 22, 2011 11:55 am Předmět: |
|
|
| Crewe napsal: | | Děkuji za uvítaní ;-) A ten jogurt je k tomu suprovej... Neznám lepší chuť vloček než s jogurtem, možná něco jinýho je, ale uvádím to, že pro mě je to ta nejlepší chuť :-). Možná pak ovesná kaše s javorovým sirupem, ale to se k snídani nehodí. |
Ovesná kaše je zázrak, který jsem dlouho opomíjel....popravdě je mnohem lepší než nějaký cornflakesy, který jsem do sebe dřív cpal.
Mám jí tolik rád, že když před usnutím hodím do sebe poslední sousto tvarohu tak už myslím na to jak si jí udělám :D _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: út březen 22, 2011 12:01 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Crewe napsal: | Jsem tu nový, tak taky něco napíšu, moje snídaně vypadá takhle:
70-100g Ovesných vloček
Bílý jogurt z albertu ( nízkotučný) - nenašel jsem tvaroh v kterém by bylo takhle málo tuku ku hodně bílkovinám
1/2 až celý banán - podle hladu.
A to celé osladím lžící medu a je to lahoda...
Jo a ještě si před tím dám 30g Proteinů a ty si dám hned jak vstanu a do 10min jdu na snídani ;-)
Řekněte mi, jestli byste něco změnili, toto by měl být rýsovací jídelníček. Mám cca 100kg a 190cm. |
Kolik myslis ze maji tuku nizkotucne tvarohy? |
Já tam nikde nízkotučný tvaroh neuvádím, ale jestli to nepatří k mému postu, tak to je podle výrobce, já osobné mám tvaroh kterej má ve 100g tvarohu cca 1g tuku a 22g bílkovin, lepší tvaroh jsem nenašel nikde.
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: út březen 22, 2011 12:03 pm Předmět: |
|
|
| Pavelito napsal: | | Crewe napsal: | | Děkuji za uvítaní ;-) A ten jogurt je k tomu suprovej... Neznám lepší chuť vloček než s jogurtem, možná něco jinýho je, ale uvádím to, že pro mě je to ta nejlepší chuť :-). Možná pak ovesná kaše s javorovým sirupem, ale to se k snídani nehodí. |
Ovesná kaše je zázrak, který jsem dlouho opomíjel....popravdě je mnohem lepší než nějaký cornflakesy, který jsem do sebe dřív cpal.
Mám jí tolik rád, že když před usnutím hodím do sebe poslední sousto tvarohu tak už myslím na to jak si jí udělám :D |
Njn je to absolutně nejlepší kaše, samozřejmě jednou za měsíc do sebe dám krupicovou, protože tu já osobně miluju už od mala.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: út březen 22, 2011 1:29 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Crewe napsal: | Jsem tu nový, tak taky něco napíšu, moje snídaně vypadá takhle:
70-100g Ovesných vloček
Bílý jogurt z albertu ( nízkotučný) - nenašel jsem tvaroh v kterém by bylo takhle málo tuku ku hodně bílkovinám
Jo a ještě si před tím dám 30g Proteinů a ty si dám hned jak vstanu a do 10min jdu na snídani ;-)
Řekněte mi, jestli byste něco změnili, toto by měl být rýsovací jídelníček. Mám cca 100kg a 190cm. |
Tak nemělo by jít o tuk, a už vůbec né takhle na snídani, to bych tam gram tuku nějak neřešil podle mýho _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: út březen 22, 2011 1:46 pm Předmět: |
|
|
70-100g Ovesných vloček
Tvaroh je kaseinový typ = že je pomalu stravitelný, takže se k snídani určitě nehodí...
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: út březen 22, 2011 4:50 pm Předmět: |
|
|
| Crewe napsal: | Jsem tu nový, tak taky něco napíšu, moje snídaně vypadá takhle:
70-100g Ovesných vloček
Tak ses asi upsal, nemyslel jsi jogurt ve kterem by bylo hodně bílkovin a míň tuku?...
Jo a snídat by se nemělo hned tak brzy:P
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: út březen 22, 2011 5:38 pm Předmět: |
|
|
Já snídám 20min po probuzení... cca to vychazí no +/- 5min
A k tomu jogurtu. Tak ten jogurt má 4.8g bílkovin a 0.5g tuku na 100g.
EDIT: Ajóóó´, teďka jsem si toho všiml, upsal jsem se, tak to se moc omlouvám... Má tam být jogurt - Ale myslím si, že z toho před tou pomlčkou to je jasný, že to byl uklik ne?
Hnedka to přepíšu;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Politolog

|
Zaslal: út březen 22, 2011 5:57 pm Předmět: |
|
|
| Crewe napsal: | Já snídám 20min po probuzení... cca to vychazí no +/- 5min
EDIT: Ajóóó´, teďka jsem si toho všiml, upsal jsem se, tak to se moc omlouvám... Má tam být jogurt - Ale myslím si, že z toho před tou pomlčkou to je jasný, že to byl uklik ne?
Hnedka to přepíšu;-) |
Jo, ten jogurt taky kupuju, i když chuťově je třeba Choceňský jogurt daleko lepší.
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: út březen 22, 2011 6:02 pm Předmět: |
|
|
| Politolog napsal: | | Crewe napsal: | Já snídám 20min po probuzení... cca to vychazí no +/- 5min
Hnedka to přepíšu;-) |
Jo, ten jogurt taky kupuju, i když chuťově je třeba Choceňský jogurt daleko lepší. |
Nemůžu říct, že je nejchutnější, ale vem si, že mě je to úplně jedno, protože to jím s vločkami.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út březen 22, 2011 6:07 pm Předmět: |
|
|
| Crewe napsal: | Já snídám 20min po probuzení... cca to vychazí no +/- 5min
Hnedka to přepíšu;-) |
Ja prave myslel ze davas prednost jogurtu pred tvarohem :-)
Ja osobne si dam ke snidani vajecnou placku a potom k svacine bud kureci stehna z mikrovlnky a nebo tvaroh smichany s necim (jogurtem, ananasem, tvarohovymi dezerty, ...). Nic moc vyzivneho, nicmene, po tomhle nepriberu a bilkovin do sebe nacpu behem snidane a svaciny kolem poloviny denni davky ...
|
|
| nahoru |
|
 |
refi

|
Zaslal: ne červenec 10, 2011 12:08 pm Předmět: |
|
|
Cau lidi,
kolik tak sníte k snídaní sacharidu, tuků a bílkovin ? Pro mě je to šíleně těžky přestat ráno jíst... a taky zastávam nízor, že je to vhodná doba na junk food.
Dávam 80g vloček, 2 lžíce rozinek, 1 lžíci kakaa, 1 lžíci lískový oříšků, 10 piškotů , 200ml mlíka + 30g protejn a k tomu si zakousnu třebas 1 zákusek, trošku čokolády, jednu disko sušenku.. a razim do roboty.. a kdybych nemusel už jít tak láduju vesele dál... není to moc ? :) Jde mi o to, kolik max sacharidů po ránu člověk pojme aby se mu neukládali do tuku.. ?
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: ne červenec 10, 2011 12:16 pm Předmět: |
|
|
tvl ...:) ja rano, kdyz vstanu, musim pockat cca 10-20 min nez dostanu hlad. dam 100-150g vlocek a mam problem to do sebe za cca 15-min dostat. citim dalsich cca 1-2 hodiny plnej zaludek, ale pritom na pozadi casto citim hlad ..:)
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: ne červenec 10, 2011 12:31 pm Předmět: |
|
|
| refi napsal: | Cau lidi,
kolik tak sníte k snídaní sacharidu, tuků a bílkovin ? Pro mě je to šíleně těžky přestat ráno jíst... a taky zastávam nízor, že je to vhodná doba na junk food.
Dávam 80g vloček, 2 lžíce rozinek, 1 lžíci kakaa, 1 lžíci lískový oříšků, 10 piškotů , 200ml mlíka + 30g protejn a k tomu si zakousnu třebas 1 zákusek, trošku čokolády, jednu disko sušenku.. a razim do roboty.. a kdybych nemusel už jít tak láduju vesele dál... není to moc ? :) Jde mi o to, kolik max sacharidů po ránu člověk pojme aby se mu neukládali do tuku.. ? |
nenapadlo te treba, ze kolik sacharidu je u kazdyho jiny ? Jeste k tomu tu ani nenapises nic o sobe ? TO jako ma kdo vedet jestli ses chodici kostra 50kg nebo 140 kg kobliha ? hm ? Nehlede na to, ze snidat cokolady, susenky, zakusky a ja nevim co jeste asi nebude to nejlepsi reseni...
|
|
| nahoru |
|
 |
Partridge

|
Zaslal: ne červenec 10, 2011 12:49 pm Předmět: |
|
|
Tak snídaně jako ostaně všecko se má hlavně vyvýjet od hmotnosti, nic univerzálního neexistuje, pokud chceš náké čísla tak u cvičícího by to mohlo být něco jak to příjmám já čili minimálně ten 1g sachrů (z většiny komplexních, ono není problém si dát sladké i ve většim množství, ale ne že celou snídaně budou tvořit sušenky a zákusky)na kilo, kvalitní bílkoviny a potom náké tuky.
Edit: ale pokud celý den dodržuješ kvalitní stravu tak nevidim problém si ráno udělat kopec slaniny a vejce, nebo si dát buchtu a sušenky, nebo v nejlepším oboje, zas takove kraviny zbytečně nehrotit _________________ If the Jesus comes back, we will kill him again.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|