Tohle si přečtěte, ať vám to taky trochu otevře oči, jako mě, protože se přiznám, že jsem celkem věřil tomu, co ukazují v mediích, i když vím že danou věc o něco více dramatizují:
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Jj ... jediní, pro koho to může znamenat něco pozitivního, jsou policajti, protože vždy mohou tvrdit, že chytili pachatele, a jen to, že se pověsil, jim zabránilo mu to u soudu dokázat. Pro všechny ostatní je to totálně v prdeli .... od příbuzných toho chlapa až po rodiče té nebohé holky.
Nicméně, jak jsem už psal, toho chlapa chápu .....
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
No rozhodně nejde upřít, že nepřímých důkazů na něj bylo dost. DNA na nástrojích (lopata), detektor lži,...
Ale hlavně, pokud měl smysluplné alibi, měl je uvést.
Za sebe soudím, že pokud to neudělal on (a věřím, že udělal), tak minimálně tušil, kdo to byl.
_________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
No rozhodně nejde upřít, že nepřímých důkazů na něj bylo dost. DNA na nástrojích (lopata), detektor lži,...
Ale hlavně, pokud měl smysluplné alibi, měl je uvést.
Za sebe soudím, že pokud to neudělal on (a věřím, že udělal), tak minimálně tušil, kdo to byl.
ja tiez verim tomu,ze to kludne mohol byt on.Ale zobrat do vazby bez jedineho priameho dokazu (DNA na mieste cinu alebo nastrojoch by BOL priamy dokaz)...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru