Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 53, 54, 55 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
YUD

PříspěvekZaslal: st březen 23, 2011 11:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Za rok už tady v logu budou těžký dřepy. Ať to klapne
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
avanti

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2011 7:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Držím palce, ať to dobře dopadne.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2011 7:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
blazen napsal:
tož ať ti to vyjde :) aby ti náhodou třeba neoperovali tu zdravou nohu a jaký máš šance, že po operaci budeš moct zase cvičit nohy? ikdyž naplno už to zřejmě nikdy nebude že?

Dnes jsem mluvil s dokotorem, on dokonce nad operaci vahal, rikal, ze je tam celkem zepseni a snazil se mne na 2 mecice nacpat na rehabilitaci, ale pak se nakonec priklonil k operaci a nasledna rehab. potom.
Sance na cviceni nohou nevim, neptal jsem se a nejak tohle ted neresim. Pro me bude uspech, kdyz si na koleno kleknu, coz se mne za vice nez 2 roky nepovedlo a nasledne drep s vlastni vahou tela a podobne bezne veci a nejake cviceni noh s cinkama me zatim nezajima. Ale dobry to nebude uz nikdy.

Zdar, co máš s kolenem? Já myslel, že nedřepuješ z přesvědčení, ne že Ti něco je.
Zacharo

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2011 8:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Teď jsi to tome zabil, jak se říká

Už to tuším budou 2 roky, co řešíme jak se Draper pokusil cvičit na legpressu čéškama.

Drejpáku hodně zdaru.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2011 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nevím co se mu stalo... jsem se tady právě skoro dva roky vyskytoval minimálně... spíš jsem jen kouknul sem tam co je nového na mainwebu, než abych projížděl fórum.
I.N.G.

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2011 11:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky přeju bezproblémovou operaci a hlavně rychlou a úspěšnou rehabku.
Azmodan

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2011 12:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zrovna včera jsem Drapere byl v Třebíči na Imperiu a hned jsem si na tebe vzpoměl, když jsem šel na legpress. Nemám tam z toho stroje dobrej pocit. Přeju ti ať tě daj dohromady abys byl 100% funkční aspoň pro normální životní aktivity. To dřepování pak přijde časem samo
Draper

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2011 12:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vsem dekuji za prani :) Operace je malickost, na tu se i tesim :), spis jsem zvedavej na krevni testy po tomhle mem dlouhodobem zatezovani / pretezovani a me ne moc vhodne strave

Tom.K. napsal:

Zdar, co máš s kolenem? Já myslel, že nedřepuješ z přesvědčení, ne že Ti něco je.

Kdepak, kdyych mohl drepovat, tak se od drepovaciho stojanu nehnu, jenze nedrepnu ani s vlastni vahou tela.
Pred 2 lety v ramci treninku nohou jsem si to v posledni lehke serii pumpoval na legpressu,vaha asi 220kg, planoval jsem alespon 15 opakovani a u 8. op najednou krup (zvuk jak kdyz stojis na strome a prdne pod tebou vetev) a hotovo, uz jsem se do pprijezdu sanitky ani nepohnul. Zlomena ceska (patella), strhane vazy, koleno sesroubovany a zdratovany, 5 mesicu s ortezou pres celou nohu a s holema, pred rokem mne vyndavali zelezo, jenze vsechno je tam zatuhly a stale pry hrozi, ze bych si tu patellu mohl celkem snadno urvat znovu, takze mne ted ceka uvolneni patelly (deliberace a nasledna repasace patelly). Za to, v jakem je to ted stavu, ze mam levy kvadriceps stale atrofovany a ze obcas chodim jak root, si ale z 80% muzu sam, protoze jsem tam to zelezo nechal dlouho a krome prvnich 2-3 mesicu jsem te rehabilitaci take moc nedal, takze asi tak.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2011 1:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teda nestíham valit oči. To sis teda pěkně užil. Myslim, že jsi měl ještě aspoň štestí v tom, že Tě ten legpress nepolámal. A já tady běduju s kolínkem, jdu se zahrabat.

Tak to teda taky držím palce ať to dobře dopadne!
Draper

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2011 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

24/3 PRSA, ZADA, RAMENA, BICEPS, TRICEPS, BRICHO

tlaky JR v leze
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
30kg x 10
-ze zacatku mne to nebavilo, pak jsem ale nasel tu spravnou kozo-techniku a nakonec super

mrtvy tah s JR
55kg x 10
55kg x 10
55kg x 10
55kg x 10
55kg x 10
55kg x 10
55kg x 10
55kg x 10
55kg x 10
55kg x 10
-videl jsem tenhle cvik cvicit asi tak 3 lidi za celou svoji treninkovou karieru :) a kdo ho necvici, tak dela chybu, protoze tohle je dokonaly cvik. Pro me je to i vyborny cvik na kvadricepsy, protoze je to vetsi rozsah pohybu a nevim proc, ale i to vadne koleno mne pusti celkem nizko do drepu, takze z toho citim komplet cele telo. I presto, ze to byly 10ky, tak jsem se skoro vubec nezadychal, chtelo by to ale tezsi JR : (

tlaky JR v sede
20kg x 10
20kg x 10
20kg x 10
20kg x 10
20kg x 10
20kg x 10
20kg x 10
20kg x 10
20kg x 10
20kg x 10
-parada, krasne to bralo ramena, ani loket nebolel

bicepsovy zdvih VC
42,5kg x 10
42,5kg x 10
42,5kg x 10
42,5kg x 10
42,5kg x 10
42,5kg x 10
42,5kg x 10
42,5kg x 10
42,5kg x 10
42,5kg x 10
-netusil jsem, jakou vahu nasadit pro 10x10, ale trefil jsem to idealne. gut pumping

kliky na bradlech
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
-nevim, jestli jsem vubec nekdy dal 10x10 na bradlech, myslim, ze ne :)

pritahy JR
50kg x 10
50kg x 10
50kg x 10
50kg x 10
50kg x 10
-tohle jedine jsem asi po*ral, mel jsem vzit lehci cinku, pro 10ky tech 50kg preci jen uz bylo dost a ta technika byla mirne praseci :) Ale i tak jsem laty trochu citil

tlaky JR hlavou dolu
27,5kg x 10
27,5kg x 10
27,5kg x 10
27,5kg x 10
27,5kg x 10
-lakaly me 30ky, ale dobre jsem udelal, ze jsem je nevzal

zdvihy nohou v sede na lavicce
15
15
15
15
15
-minule jsem ten cvik jel po hodne dlouhe dobe, sedl celkem dobre, ovsem dnes uplne vyborne

mohamedany ve stoje
20kg x 25
20kg x 25
20kg x 25
20kg x 25
20kg x 25
-super

predklony na stroji
60kg x 15
60kg x 15
60kg x 15
60kg x 15
60kg x 15
-gut, bricho dnes celkove paradne procitene

pullover
37,5kg x 15
37,5kg x 12
37,5kg x 12
37,5kg x 12
37,5kg x 10
-rychlo pumping na konec

kolo
60 minut
-tady mne to teda mirne ujelo, ale jsem rad :) Opet jsem se zamerne nedival na displej a ridil se hudbou, co hrali ve fitku. Vzdy se podivam na cas, az odehraje 10. pisnicka a jelikoz hrali silene dlouhe pisnicky, tak kdyz jsem se podival, bylo tam 55 a neco, coz byl prijemny sok, takze jsem to zaokrouhlil na celou hodinu. Ale tusil jsem, ze to bude hodne, protoze jsem mel nezvykle moc potem nasate teplaky, az mne to ke konci skoro brzdilo ve slapani, jak byli tezke :D Tempo opet masakroidni a zatez jsem po celou dobu zvysoval, aniz bych zpomaloval a opet jsem byl v jakemsi tranzu ze jsem nevnimal nic okolo, mozna i proto to tak rychle utece :D

-sice jedne z poslednich treninku pred operaci, ale naprosto super trenink, vcera a predevcierm jsem byl hodne na slunku a to na me strasne pozitivne pusobi jak co se fyzicke tak psychicke stranky tyka. Ve splitu uz nepokracuji , ted uz to nema cenu, kdyz koncim, takze si cvicim jak mne napadne a dnes jsem si dal vse 10x10 + nejake doplnky a vazne paradni zmena
Draper

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2011 5:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
Teda nestíham valit oči. To sis teda pěkně užil. Myslim, že jsi měl ještě aspoň štestí v tom, že Tě ten legpress nepolámal. A já tady běduju s kolínkem, jdu se zahrabat.

Tak to teda taky držím palce ať to dobře dopadne!

Jak rikam, i presto ze samotny uraz byl pomerne vazny (ale zase nic ve strovnani s jinyma, co se kolikrat lidem stavaji) a kdyz jsem byl napasovany v legpressu, jednou nohou, ktera uz mne odumirala, drzel 220kg nez si toho nekdo vsimne, ze potrebuji pomoct (a ve fitku byly pouze 3 mlade krehotinky na druhem konci posilovny na spinnerch:) ) a kdyz jsem pak videl sve zlomene koleno a nasledne doktorovy prognozy, ze me ceka pul roku s holema a ortezou a mnoho mesicu rehabilitace, tak to mohlo byt, nebyt me hlouposti a neponaucitelnosti, mnohem drive ok a ted uz jsem mohl normalne fungovat.
Draper

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2011 8:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

25/3 KARDIO

kolo
cas: 60 minut
vzdalenost: 41,85km
rychlost: 41,85km/h
zatez: 8-9/9 (54 minut na max 9)
spalena energie: 954kcal
RPM 110-113
tepova frekvence: ****

-sice cca o 200m horsi nez minule, ale to jen diky prvnim 20 minutam, kdy jsem mel strasne tezky a ztuhly nohy asi po vcerejsich mrtvolach s JR, kdy jsem stehna hodne zapojoval, od 20. minuty jsem se dostal to takoveho normalniho tempa (tzn RPM 111-112) a poslednich 20 minut jsem si rekl, ze ze sebe vymacknu co nejvic, abych dohnal pocatecni ztratu a valil jsem hodne nad prumerem a byl to neskutecnej masakr Jeste si musim tech par dni do operace uzivat, pak zase kdoviky a pekne pomalinku jak starej dedek
kubaz

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2011 8:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

je to svinstvo co drape jednou muzes drepovat tezky trojky jak dlouho chces a pak si nalozis na lehky pumping legpress par kilo a stane se takova hnusarna at ti to dobre dopadne , ne ze jak za tebou do brna prijedu tak te budu muset zavest pred restauracku primo ke stolu
Draper

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2011 9:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No jo, my uz nestihnem ten nas trenink : ( No to neva, alepon mne pak budes stacit a udychas to, az budu cvicit s ortezou a holema
kubaz

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2011 10:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

trenink muzem osrat hlavne se pudem nekam nazrat

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 53, 54, 55 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: