|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Rachela

|
Zaslal: po březen 14, 2011 4:42 pm Předmět: |
|
|
Battle For The Olympia _________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: pá březen 18, 2011 8:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: pá březen 18, 2011 8:53 pm Předmět: |
|
|
Tak tyhle filmy úplně zbožňuji..
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá březen 18, 2011 8:58 pm Předmět: |
|
|
tyhle fantasy filmy totálně žeru.... poslední dobou je jich docela dost a jsou moc povedený
Tohle je taky dost působivý, snad z toho nebude megasračka jako z titánů
Jinak Thorovo kladivo vypadá fakt parádně, na to se moc těším... ale k Natali se budu upínat trošku víc
League of Extraordinary Gentlemen:
starší, ale viděl jsem teprve včera... v pohodě film na zahnání nudy (do vlaku ;) )
Gruffalo: krátkometrážní film, nominovanej na Oskara.. animáš... neskutečně pohodovej film
http://www.csfd.cz/film/228688-west-bank-story/
Oskar za krátkej film..... HUMMUS HUT a KOSHER KING =) nepřestanete se smát
Get Him to the Greek - Russella nesnáším, ale tohle se mu povedlo... dokonce sem si při sledování párkrát vzpoměl na Due Date (komedii roku 2010 podle mě)
Despicable Me - funny animáč :D
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: čt březen 24, 2011 6:15 pm Předmět: |
|
|
http://www.csfd.cz/film/44400-svedek/
Toto me dostalo, vyborny, silny film o padu cloveka az na same dno, navic skvele zahrany Hanzlikem, opravdu takovy herecky vykon jsem dlouho nevidel. Jelikoz jsem podobne problemy mel i ja tak me to celkem emotivne zasahlo.
|
|
| nahoru |
|
 |
BartoSKo
|
Zaslal: čt březen 24, 2011 6:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt březen 24, 2011 7:53 pm Předmět: |
|
|
=)))) náhodou Bob je dobrej herec.... ty role mu docela seděj. Tady se spíš těším na Jasona Momoa (Ronon Dex - SG atlantis)
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: pá březen 25, 2011 3:22 pm Předmět: |
|
|
Z novýho Conana mám nefalšovanou hrůzu. Jediná pozitivní věc na tom filmu by mohla být, že v rámci marketingové kampaně vydají na br původního Barbara.
Ale třeba se pletu a budu překvapený. _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá březen 25, 2011 3:48 pm Předmět: |
|
|
Je to Ronan z Stargate Atlantis, ale taky záchranář z Pobřežní Hlídky. :-) Nový Conan bude tragický.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: pá březen 25, 2011 3:57 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | Nový Conan bude tragický. |
taky si myslim
|
|
| nahoru |
|
 |
mandor
|
Zaslal: pá březen 25, 2011 3:58 pm Předmět: |
|
|
| Azmodan napsal: | | xCROWx napsal: | Z novýho Conana mám nefalšovanou hrůzu. Jediná pozitivní věc na tom filmu by mohla být, že v rámci marketingové kampaně vydají na br původního Barbara.
Ale třeba se pletu a budu překvapený. |
Přesně tak, když vidím toho roztomilýho cukrouše s jeho zasněnejma romantickejma kukadlama, kterej má ztvárňovat barbarskýho zabijáka co napřed seká hlavy a až pak se ptá, tak mě polejvá hrůza. N avíc je to nějakej "cigánek" a Conan má bejt seveřan . Ten casting se moc nepovedl. Pochybuju, že to překoná Arnieho ztvárnění. Bude to další zbytečnej shit jako Clash of the titans. |
V Thorovi hraje Heimdalla echt černoch... Jako naprosto nic proti ostatním rasám, ale sakra tohle je fakt buď pokus nalákat afroamerické obecenstvo nebo připosraná politická rádobykorektnost. V obou případech naprosto debilní.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá březen 25, 2011 4:54 pm Předmět: |
|
|
Nechápu jejich motivaci s Conanem. Jestli jsem dobře pochopil, půjde o remake. To se můžeme těšit třeba na remake T2? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: pá březen 25, 2011 5:41 pm Předmět: |
|
|
neodepisoval bych conana předem rozhodně, mně osobně se ten herec na ten film celkem hodí (že není striktně bílej z toho se neposeru, uvidíme kde se to bude odehrávat). uvidíme do jaké míry to bude podobný prvnímu conanovi - přece jen, příběhů je z jeho světadost, nevidím důvod, proč by nemohli nechat stejnej začátek a dat jinej děj...osobně jsem rád, že do filmového fantasy něco přibude _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|