|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gohan

|
Zaslal: čt březen 24, 2011 5:19 pm Předmět: |
|
|
Mě jde jen o to jak se přepnete do modu o-ty-vole-zenska-noha-krev-do-péra a chválíte, přitom kdyby ta samá situace byla s chlapem, tak ho zjebete že co sem postuje když tam není nic vidět.
Tohle je forum o kulturistice a fitness, takže se na to objektivně podívám a řeknu , že vzhledem k tomu kde je ta fotka umístěna, je to slabota.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
AniCitronAniBanan
|
|
| nahoru |
|
 |
Andilek.Oli

|
Zaslal: čt březen 24, 2011 6:23 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | Mě jde jen o to jak se přepnete do modu o-ty-vole-zenska-noha-krev-do-péra a chválíte, přitom kdyby ta samá situace byla s chlapem, tak ho zjebete že co sem postuje když tam není nic vidět.
Tohle je forum o kulturistice a fitness, takže se na to objektivně podívám a řeknu , že vzhledem k tomu kde je ta fotka umístěna, je to slabota. |
Si take trosku rejpnu ale podle tebe je tedy fitness jen o zadech? Bo soude dle fotek (az na svetle vyjimky) sem chlapi postuji predevsim zada......Take bych se mohla ptat po fotkach cele postavy :-)
Navic tento topic se nejmenuje ani "Moje nejlepsi zivotni forma" a ani "Koukni jake mam svaly", ale "Aktualni forma", coz je to jak soucasne nekdo vypada.... a i kdyz to nemusi byt zrovna excelentni tak je to neco realneho co se muze zlepsovat. Jo a v pripade "formy" u zeny si skutecne nemyslim, ze cim vetsi svaly tim lepe Ale to je samozrejme otazka vkusu a ja ti tvuj nazor neberu
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt březen 24, 2011 6:43 pm Předmět: |
|
|
| Andilek.Oli napsal: | | Gohan napsal: | Mě jde jen o to jak se přepnete do modu o-ty-vole-zenska-noha-krev-do-péra a chválíte, přitom kdyby ta samá situace byla s chlapem, tak ho zjebete že co sem postuje když tam není nic vidět.
Tohle je forum o kulturistice a fitness, takže se na to objektivně podívám a řeknu , že vzhledem k tomu kde je ta fotka umístěna, je to slabota. |
Si take trosku rejpnu ale podle tebe je tedy fitness jen o zadech? Bo soude dle fotek (az na svetle vyjimky) sem chlapi postuji predevsim zada......Take bych se mohla ptat po fotkach cele postavy :-)
Navic tento topic se nejmenuje ani "Moje nejlepsi zivotni forma" a ani "Koukni jake mam svaly", ale "Aktualni forma", coz je to jak soucasne nekdo vypada.... a i kdyz to nemusi byt zrovna excelentni tak je to neco realneho co se muze zlepsovat. Jo a v pripade "formy" u zeny si skutecne nemyslim, ze cim vetsi svaly tim lepe Ale to je samozrejme otazka vkusu a ja ti tvuj nazor neberu |
Jo, oni postují záda, ale na těch zádech mají svaly.
Tvoje fotka je pěkná, ale bohužel svaly spíš nic než moc. To by tady mohlo naházet fotku miliony holek z libimseti,xchat a podobně a budou se ohánět že to je jejich aktuální forma ,ale jak by to dopadlo. Samozřejmě ti nikdo nebrání sme fotky dávat, ale tak trošku sebereflexe aspon.
Můj názor prostě je že nic moc, tak to přestanme rozebirat a jedeme dál.
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
|
| nahoru |
|
 |
Andilek.Oli

|
Zaslal: čt březen 24, 2011 6:49 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Andilek.Oli napsal: | | Gohan napsal: | Mě jde jen o to jak se přepnete do modu o-ty-vole-zenska-noha-krev-do-péra a chválíte, přitom kdyby ta samá situace byla s chlapem, tak ho zjebete že co sem postuje když tam není nic vidět.
Navic tento topic se nejmenuje ani "Moje nejlepsi zivotni forma" a ani "Koukni jake mam svaly", ale "Aktualni forma", coz je to jak soucasne nekdo vypada.... a i kdyz to nemusi byt zrovna excelentni tak je to neco realneho co se muze zlepsovat. Jo a v pripade "formy" u zeny si skutecne nemyslim, ze cim vetsi svaly tim lepe Ale to je samozrejme otazka vkusu a ja ti tvuj nazor neberu |
Jo, oni postují záda, ale na těch zádech mají svaly.
Tvoje fotka je pěkná, ale bohužel svaly spíš nic než moc. To by tady mohlo naházet fotku miliony holek z libimseti,xchat a podobně a budou se ohánět že to je jejich aktuální forma ,ale jak by to dopadlo. Samozřejmě ti nikdo nebrání sme fotky dávat, ale tak trošku sebereflexe aspon. |
Jezis.... tak po sto osmdesate..... ano, vim ze je na cem pracovat....ano, chtela jsem nafotit i zada, ale fotky helpself holt nevysly, ale budou. A nikdo ti netvrdi, ze se ti to ma libit, ja se tu neseznamuju, ja sem chodim, bo mam fitness rada (neuveritelne coz:-))...jestli ti tak strasne vadi, ze ne kazdy nadsenec je profik, tak si tu udelejte uzavrene forum...neco jako, kdo neprokaze, ze ma biceps alespon 38, tak at sem nechodi Neber se tak vazne. vzdyt sport je zabava, hra a relax
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: čt březen 24, 2011 7:19 pm Předmět: |
|
|
Holka asi nebude posilat zada,problemove partie jsou nohy,zadek.Tak posle fotku a vidim krasne nohy.
Gohane,na te slecne je videt ze sportuje,tak jak nejsou svaly?Kazda holka nechce vypadat jako Maria a myslim ze poslala slusnou fotku.Nebo pokud tam nema prouzky,tak ti to prijde zbytecne?Vy uz jste zmagoreni fakt.
Je to opravvdu to same,jako kdyz kluk posle zada.
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: čt březen 24, 2011 7:21 pm Předmět: |
|
|
| badevil napsal: | 15ti leti znalci zen
Normalni chlap je rad ze se podiva na peknou zenskou nozku a nemusi tady furt cumet na "formy" po dvou dnech cviceni... |
TO nevysvetlis nekterym. Oni chcou vrcholek na bicepsu jinak to nema cenu
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: čt březen 24, 2011 8:09 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | nejak tady nefunguje moderovani, jeden odjel do Asie pomahat bohem postizenymu Japonsku a druhej...asi nekde zveda kladu ( strongmanskou )
Nekdo tady ma fotku nejezne bez svalu, ale oblecenej a tady se resi, ze nejaka zenska ukazala jen nohy, ne celo postavu, kozy atd. |
Tak kozy byly včera pro změnu v galerii, prostě to je tady den ode dne kvalitnější a úroveň se zvedá...
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: čt březen 24, 2011 8:10 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | takovou koncentraci honibrků nemaji ani na zvraceny.cz |
nj znas to jejich baby maj furt tu migrenu , tak si to vybijej aspon tady
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: čt březen 24, 2011 8:29 pm Předmět: |
|
|
| Andilek.Oli napsal: | Ok, tak jdu take s kuzi na trh.... hezky cerne na bilem (resp. barevne na bilem:-), at mam s cim srovnavat. Zada a ramena se mi moc nezdarily....neni na tom nejak nic videt....toz ta az priste s nejakou asistenci
|
přidám něco k 3 stránkovému OT:
nejen nohy, ale i v obličeji úplný andílek..
A po dvou dětech luxusní nohy..Nevím co řešíte..
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt březen 24, 2011 8:34 pm Předmět: |
|
|
Andilek.Oli poslala fotku dolní poloviny těla aby ukázala, ze třicetiletá maminka dvou dětí může mit super postavu, kterou kolikrát nemají mladý holky. To je všechno. Nechápu co se tu řeší. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
dasty-carp

|
Zaslal: pá březen 25, 2011 9:14 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|