AMINOKYSELINY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 106, 107, 108  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> AMINOKYSELINY
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
bigflex

PříspěvekZaslal: ne březen 13, 2011 10:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
bigflex napsal:
Chtěl bych se zeptat na nové aminokyseliny, které začalo vyrábět Aminostar - tady na shopu ještě nejsou, ale už jsou na ostatních webech. je to BCAA Extreme Pure XXL 4:1:1 .V čem mi může pomoct tento poměr, myslíte že se hodí do objemovky?

fakt se chces zeptat nebo se nam tu jen snazis mermomoci cpat ten tvuj slavnej Aminostar? Nic tak obzvlast proti Aminostaru, ale pripada mne, ze jsi tu jen reklama na tuto firmu nic vic.

Od jednoho z největších místních guru přes doplňky stravy bych čekal že bude spíš radit a ne jeb*t do ostatních. Slušně jsem se zeptal, stejně by mě zajímalo, jestli přídavek Leucinu má nějaký hlubší smysl. Protože to začíná dělat čím dál více výrobců.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: ne březen 13, 2011 10:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No jo, kdyz ty tak krasne "nenapadne" vsude cpes Aminostar, tak jsem si musel rypnout :)

Zadny guru nejsem, teorie me moc nezajima, od toho jsou tu jini :) ale co se tyka toho leucinu, tak pokud vim, tak je z tech 3 aminokyselin neanabolictejsi a ma nejvetsi podil na proteosynteze, takze se asi ukazuje byt vyhodne zvysit jeji % podil v BCAA a take jsem cetl nejaou studii o tom, ze s leucinem dosahnes vyssi vyuzitelnosti jidla. Myslim, ze brzy bude na trhu prevaha BCAA tomto pomeru.
Gato

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2011 6:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bral niekto Scitec Nutrition - Amino 5600 ? Skusenosti?
seeya

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 11:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

chcem si kupit nejake bcca namiesto srackopudnych proteinov. Poradte nieco s dobrym pomerom cena/vykon Zatial sa priklanam k peak performance TST za 26 euro co vychadza 380 gramov cistych bcaa aminokyselin. Planujem davat 30gramov pocas treningu
jiri.moravicek

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2011 6:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

seeya napsal:
chcem si kupit nejake bcca namiesto srackopudnych proteinov. Poradte nieco s dobrym pomerom cena/vykon Zatial sa priklanam k peak performance TST za 26 euro co vychadza 380 gramov cistych bcaa aminokyselin. Planujem davat 30gramov pocas treningu

To se asi píliš nevypatí, kup čisté Hydro a máš vystaráno.

Můj dotaz se bude týkat BEFF AMINO Hydro - Extrifit. Zajímalo by mě, jaký je vlastně důvod toho abych bral drahé hovězí aminoyseliny, když můžu mít hydrolyzovoanou syrovátku nebo hydrolyzovaé syrovátkové aminokyseliny. Zajímá mě ta podstata, proč vlastně dávat hovězí aminokyseliny. Vždyť v porovnání AMK spektra jsou na tom mnohem hůř než syrovátkové.
jiri.moravicek

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2011 7:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jiri.moravicek napsal:
seeya napsal:

To se asi píliš nevypatí, kup čisté Hydro a máš vystaráno.

Můj dotaz se bude týkat BEFF AMINO Hydro - Extrifit. Zajímalo by mě, jaký je vlastně důvod toho abych bral drahé hovězí aminoyseliny, když můžu mít hydrolyzovoanou syrovátku nebo hydrolyzovaé syrovátkové aminokyseliny. Zajímá mě ta podstata, proč vlastně dávat hovězí aminokyseliny. Vždyť v porovnání AMK spektra jsou na tom mnohem hůř než syrovátkové.

Koukám, že asi nikdo nevím proč brát hovězí amina. No mluvil jsem s borcem v kamenné prodejně, říkal že taky neví, a že si není úplně jistej jestli to neobsahuje pouz hydrolyzovanou želatinu (???). Vím, že tady na to byla nějaká diskuze, ale myslel jsem, že tyto doby sjou již za námi a nyní by se mělo dbát na kvalitu.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2011 9:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jiri.moravicek napsal:
Koukám, že asi nikdo nevím proč brát hovězí amina. No mluvil jsem s borcem v kamenné prodejně, říkal že taky neví, a že si není úplně jistej jestli to neobsahuje pouz hydrolyzovanou želatinu (???). Vím, že tady na to byla nějaká diskuze, ale myslel jsem, že tyto doby sjou již za námi a nyní by se mělo dbát na kvalitu.

Viz první odstavec:
https://obchod.ronnie.cz/s-3015-beef-amino-hydro-4000.html

citace:
Tento komplex Beef Amino Hydro 4000 enzymaticky hydrolyzovaných (předtrávených) aminokyselin je vyroben z prvotřídního hovězího masa.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
jiri.moravicek

PříspěvekZaslal: st březen 30, 2011 2:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
jiri.moravicek napsal:

Viz první odstavec:
https://obchod.ronnie.cz/s-3015-beef-amino-hydro-4000.html

citace:
Tento komplex Beef Amino Hydro 4000 enzymaticky hydrolyzovaných (předtrávených) aminokyselin je vyroben z prvotřídního hovězího masa.

Tak určitě zajímavé povídání, oba ale asi víme jací lidé tyto popisky dělají a kolik je na nich pravdy. Tím bych se asi neřídil. Mě zajímal spíše důvod, proč vlastně brát hovězí aminokyseliny, ten podstatný důvod proč jimi nahradit klasické syrovátkové nebo egg amino?
TIBKIS

PříspěvekZaslal: po duben 11, 2011 11:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zdravim, onedlho pojdem dietu , neviem mam si kupit bcaa alebo aminokyseliny ???
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: po duben 11, 2011 12:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TIBKIS napsal:
zdravim, onedlho pojdem dietu , neviem mam si kupit bcaa alebo aminokyseliny ???

BCAA a kvalitny protein
TIBKIS

PříspěvekZaslal: po duben 11, 2011 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

diki a neviete nejake kvalitne bcaa. A cital som ze je dobry aj glutamin, to by som si mal kupit tiez alebo rovno kupit bcaa co obsahuje aj glutamin
CIZO

PříspěvekZaslal: po duben 11, 2011 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TIBKISI, máš v tom hroznej hokej, přečti si nejdřív co která doplněk vůbec je a k čemu slouží. Myslím že s ohledem na to jak se ptáš nepotřebuješ ani jedno a protein ti poslouží nejlíp.

Derek Poundstone
TIBKIS

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2011 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ok diki
McLaren

PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2011 10:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spook napsal:
Co je lepší aminokyseliny nebo proteiny a proč?

Btw jaký je rozdíl mezi komplexní aminokyselinou a BCAA? Díky za odpověď.

BCAA jsou rozstepene peptidove vazby...tj. jsou to bytes.
komplexni amina jsou slozene molekuly...tj..Mbytes
asi tak nejak lekce chemie 101
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: po duben 18, 2011 7:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

McLaren napsal:
Spook napsal:
Co je lepší aminokyseliny nebo proteiny a proč?

Btw jaký je rozdíl mezi komplexní aminokyselinou a BCAA? Díky za odpověď.

BCAA jsou rozstepene peptidove vazby...tj. jsou to bytes.
komplexni amina jsou slozene molekuly...tj..Mbytes
asi tak nejak lekce chemie 101

McLaren, radsej zostan u toho pocitaca a jednotiek a nul. To ti ide rozhodne lepsie oproti tomu, co si predviedol vo svojej odpovedi.
Instant BCAA | Extrifit
Skutečně čistá instantní BCAA bez jakýchkoli jiných složek.
499 Kč
BCAA Instant | Survival
Instantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí.
499 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 106, 107, 108  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: