|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: so březen 26, 2011 6:44 pm Předmět: |
|
|
tak tahle tomu dojmu velkýho hrudníku moc nepomohla...proste vyrazne zaostava vrsek za spodkem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
johny c

|
Zaslal: ne březen 27, 2011 10:12 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | vsadim se ze nic extra, proste poradne drepuje k tomu nejaky zakopavani a genetika atd uz udelaji sve :) | eště na něco si zapoměl
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: ne březen 27, 2011 1:10 pm Předmět: |
|
|
Hovnival, dobrá práce. Vyměním kozy za nohy  I když už teď na mě nemají rifle.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: ne březen 27, 2011 1:31 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | Jj pripadne mi ze tady si nekoupi rifle kazdy kdo byl dvakrat u drepovaciho stojanu |
Já dřepoval, když tys ještě nechodil
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: ne březen 27, 2011 1:54 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | Je to celkem zle focené, kdybyste viděli hovnivála na živo tak víte, že větší kozy už najdete jedině v playboyi Ale ty nohy sou fakt dominantní, to zas jo |
No je fakt, že ty prsa jsou asi opravdu nejslabší. Nohy jsou naopak dobré hlavně hamstringy ale tak každý má nějakou tu dominantní partii,která je lepší než ostatní. Ale myslím,že to časem tak nějak srovná.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cliff
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
|
| nahoru |
|
 |
wormi

|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: so duben 02, 2011 2:12 am Předmět: |
|
|
jsem se trošku opil, ale kdo neváží metrák není chlap:-))) _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: so duben 02, 2011 8:29 am Předmět: |
|
|
| wormi napsal: | Škoda že ta první fotka není ze stejného úhlu,bylo by tam pak vidět že se ti ty záda pěkně zvěčili
Doufám že tě něpotkám nikde na plavečáku,at se nemusím stydět |
No ta první fotka je na prd, lituji toho že jsem neudělal pořádné fotky na začátku pro následné srovnání...
A nemáš se za co stydět, rozhodně lepší být trochu zavalitější, než vychrlí jako já předtím.. Když si vzpomenu, že úplně na začátku jsem vážil jako moje mladá..
| cipinek napsal: | | jsem se trošku opil, ale kdo neváží metrák není chlap:-))) |
Dík za motivaci.. jinak já neměl pivo už 3 měsíce a pohoda..
|
|
| nahoru |
|
 |
kubba
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: po duben 04, 2011 7:34 pm Předmět: |
|
|
kubba: moc pěkný, ještě by to chtělo široký zádový ze zadu, zepředu je to luxus ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|