Grogy...Nový začátek

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 56, 57, 58 ... 183, 184, 185  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Grogy...Nový začátek  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Grogy...Nový začátek
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
grogy

PříspěvekZaslal: ne březen 27, 2011 12:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Joga, pstruh- Díky chlapi, to potěší fakt už nevím co s benčem..budu se na něj muset nějak víc zaměřit...kdybych se dostal alspoň přes to kilo...ale tohle mě fakt sere...
Jinak to zhoršení je asi kvůli špatný přípravě...jak jsem měl hory/nemoc, tak jsem toho moc nenacvičil...

Určitě jsem od toho čekal víc, protože třeba konkrétně dřep, jsem měl doma ozkoušenej 190 (s dobrou hloubkou) a strop to nebyl...195 by taky ještě šlo..

Příští zastávka je Zbýšov, někdy v řínu, tak tam to doufám dopadne zas o něco líp

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ghost333

PříspěvekZaslal: ne březen 27, 2011 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

grogy napsal:
Ghost- víš co, polib mi prdel.
On mi pak psal pm, tak jsme si to vysvětlily
protože tuhle tu sračku lidi používaj když nemaj zvyklý záda na činku, a po dřepech je bolej..ale tohle snad kurva není řešení, Dimond tam měl, myslím, 150kg. co bude dělat až tam bude mít 250kg? stejně si ty záda jednou musíjou zvyknout, ale bolí to, to je pravda.
pochopil bych, kdyby měl něco se zády, (což nemá) ale jinak ne.

"stava se z tebe akorat male tluste dite, ktere je namistrovane a hazi rozumy v ruznych sekcich"

Jo? tak mi řekni co konkrétně jsem kde psal.protože zase meleš sračky.

a argument "stava se z tebe akorat male tluste dite" je taky dobrej. jenže já byl tlustej ještě před tím, než jsem si založil log. takže zase meleš sračky.

Hele, když tě tak seru, tak už sem radši ani nelez...

A hlavně už zase neodpovídej jako jsi to udělal minule...

nevim teda, co myslis tim, co jsem udelal minule, komentoval jsem ti myslim maximalne dost vysoke nutricni hodnoty potravin, ktere mi nesedely, jinak si nepamatuju, kazdopadne se chci trosku obhajit a uz sem klidne nepolezu
s tim polstrovanim o tom muzes vedet dost, prece jen zamerujes se na silove discipliny,ale nechapu, jak muzes hazet takove rozumy a davat najevo, ze pokud nema problemy se zady, tak at to nepouziva, u nas v posilce je par dost dobrych borcu, kteri drepuji velmi slusne vahy nad 150kg samozrejme,a polstrovani pouzivaji, se zady nic nemaji a nevim, proc by nemely, ja ho sice nepouzivam a lip se mi drepuje s holou tyci, ale nerekl bych, ze to ma byt jen vysada tech, co maji problemy se zady

a k te druhe veci, jen jsem tim chtel rict, ze na to, ze mas chvilku obcanku, vystupujes dost suverenne, urcite nechci shazovat teenagery nebo tak, naopak, klidne se priucim od znalych mladych, taky je mi teprve 22, ale myslim, ze ty si az moc veris, respektuju to, co delas, mozna jsem to nenapsal dost jasne, ale dost se mi libi i postupy, trenink a i to, ze se proste odlisujes, drbes na nejake vyrysovani a plazove formy, fakt je to fajn a vis, co chces, jen mam tyto dve pripominky: za prve trosku pokory by to chtelo, sbirej zkusenosti, zapojuj se do diskuze jak chces, ale zkus vystupovat min suverenne nez tim komentem s tim polstrovanim, druha pripominka je ta, ze na to, ze ti je ja nevim 16 nebo kolik, mas dost nadvahu, chapu, jak ma vypadat lifter, strongman a ja nevim co jeste, ale ty jsi mlady a mel by ses soustredit taky na to, abys nemel tolik tuku a delat s tim neco, dokud to jde, silu by ti neubralo, kdybys trosku tuku shodil, ale o tom si muzes ty a vsichni myslet co chcou, nemusim mit pravdu

abych to shrnul, sorry za ten minuly prispevek, ne ze bych si za nim nestal, ale mohl jsem to napsat mirneji, uz ti tu nebudu spamovat teda ale chodit sem budu,pac jak jsem napsal, libi se mi,jak si za tim jdes a na co se soustredis, tak hodne uspechu a nazdar
kubaz

PříspěvekZaslal: ne březen 27, 2011 12:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ghoste delas jednu chybu , divas se na vek v papirech o kterych sport absolutne neni , je to o biologickem veku , nekdo je v 15 ti malej chvistek co vypada na 13 let a nekdo je postavove i psychologicky uz temer dospely clovek , a to ze vystupuje suverene ,, holt je to mistr republiky ve svy kategorii , tak usi dolu a soupat nohama panove
grogy

PříspěvekZaslal: ne březen 27, 2011 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ghost333 napsal:
grogy napsal:
Ghost- víš co, polib mi prdel.
On mi pak psal pm, tak jsme si to vysvětlily
protože tuhle tu sračku lidi používaj když nemaj zvyklý záda na činku, a po dřepech je bolej..ale tohle snad kurva není řešení, Dimond tam měl, myslím, 150kg. co bude dělat až tam bude mít 250kg? stejně si ty záda jednou musíjou zvyknout, ale bolí to, to je pravda.
pochopil bych, kdyby měl něco se zády, (což nemá) ale jinak ne.

"stava se z tebe akorat male tluste dite, ktere je namistrovane a hazi rozumy v ruznych sekcich"

Jo? tak mi řekni co konkrétně jsem kde psal.protože zase meleš sračky.

a argument "stava se z tebe akorat male tluste dite" je taky dobrej. jenže já byl tlustej ještě před tím, než jsem si založil log. takže zase meleš sračky.

Hele, když tě tak seru, tak už sem radši ani nelez...

A hlavně už zase neodpovídej jako jsi to udělal minule...

nevim teda, co myslis tim, co jsem udelal minule, komentoval jsem ti myslim maximalne dost vysoke nutricni hodnoty potravin, ktere mi nesedely, jinak si nepamatuju, kazdopadne se chci trosku obhajit a uz sem klidne nepolezu
s tim polstrovanim o tom muzes vedet dost, prece jen zamerujes se na silove discipliny,ale nechapu, jak muzes hazet takove rozumy a davat najevo, ze pokud nema problemy se zady, tak at to nepouziva, u nas v posilce je par dost dobrych borcu, kteri drepuji velmi slusne vahy nad 150kg samozrejme,a polstrovani pouzivaji, se zady nic nemaji a nevim, proc by nemely, ja ho sice nepouzivam a lip se mi drepuje s holou tyci, ale nerekl bych, ze to ma byt jen vysada tech, co maji problemy se zady

a k te druhe veci, jen jsem tim chtel rict, ze na to, ze mas chvilku obcanku, vystupujes dost suverenne, urcite nechci shazovat teenagery nebo tak, naopak, klidne se priucim od znalych mladych, taky je mi teprve 22, ale myslim, ze ty si az moc veris, respektuju to, co delas, mozna jsem to nenapsal dost jasne, ale dost se mi libi i postupy, trenink a i to, ze se proste odlisujes, drbes na nejake vyrysovani a plazove formy, fakt je to fajn a vis, co chces, jen mam tyto dve pripominky: za prve trosku pokory by to chtelo, sbirej zkusenosti, zapojuj se do diskuze jak chces, ale zkus vystupovat min suverenne nez tim komentem s tim polstrovanim, druha pripominka je ta, ze na to, ze ti je ja nevim 16 nebo kolik, mas dost nadvahu, chapu, jak ma vypadat lifter, strongman a ja nevim co jeste, ale ty jsi mlady a mel by ses soustredit taky na to, abys nemel tolik tuku a delat s tim neco, dokud to jde, silu by ti neubralo, kdybys trosku tuku shodil, ale o tom si muzes ty a vsichni myslet co chcou, nemusim mit pravdu

abych to shrnul, sorry za ten minuly prispevek, ne ze bych si za nim nestal, ale mohl jsem to napsat mirneji, uz ti tu nebudu spamovat teda ale chodit sem budu,pac jak jsem napsal, libi se mi,jak si za tim jdes a na co se soustredis, tak hodne uspechu a nazdar

Tohle už je rozumější debata...
tím minule jsem myslel to, žes mi taky něco psal (v ne moc přátelským smyslu) a když jsem na to zareagoval, tak jsi už neodpověděl...ale to je fuk.

S tím polstrem si stojím za svým...protože s ním se těžko budeš posouvat dál..a pochybuju že bys našel někoho kdo dřepá alspoň 250+ a používá to...většinou to používaj lidi co začínaj s dřepama...
Řekni mi, kčemu je ten molitan, kromě toho že tě tolik netlačí činka, dobrej....já myslím že k ničemu..

tak mi pošli co konkrétně máš na mysli, kde vystupuju moc suvereně, protože já si nic takovýho neuvědomuju....ale je to možný....
Jinak taky je rozdíl s kým se bavím, samozřejmě...protože jestli zas narážíš na ten polstr, tak diamondovi je taky nějak 15 nebo 16, tak se s ním budu bavit jinak, něž s někým o 10 let starším...

Ohledně váhy jsem se vyjadřoval už několikrát..teď když byly soutěže, jsem se nechtěl moc omezovat, ale teď když mě žádná soutěž nečeká, budu shazovat...vidím tak tak na 10kg nebo něco takovýho (ale v 105ce asi zůstanu)

"Vždyť je to jen bolest"

grogy

PříspěvekZaslal: ne březen 27, 2011 12:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
Ghoste delas jednu chybu , divas se na vek v papirech o kterych sport absolutne neni , je to o biologickem veku , nekdo je v 15 ti malej chvistek co vypada na 13 let a nekdo je postavove i psychologicky uz temer dospely clovek , a to ze vystupuje suverene ,, holt je to mistr republiky ve svy kategorii , tak usi dolu a soupat nohama panove

nevim, jak si mám tohle vyložit...

"Vždyť je to jen bolest"

kubaz

PříspěvekZaslal: ne březen 27, 2011 12:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Delal sem si srandu sefe
grogy

PříspěvekZaslal: ne březen 27, 2011 12:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
Delal sem si srandu sefe
¨
Dobrý, ono by to šlo pochopit i jinak
jinak to víš...Jsem největší borec, vyhrál jsem svojí kategorii (ve které jsem ale byl sám)

"Vždyť je to jen bolest"

grogy

PříspěvekZaslal: ne březen 27, 2011 12:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady sou slíbený videa. budu rád, když mi k tomu něco řeknete...

Dřep 200

Dřep 200

Bench 87,5

Bench 87,5

Tah 205

Vyhlášení na mezinárodní scéně

Vyhlášení na české scéně (trošku fail, neslyšel jsem ho, že jsem jedinej a špatně jsem si stoupl )

"Vždyť je to jen bolest"

ghost333

PříspěvekZaslal: ne březen 27, 2011 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

fakt nechci,aby se to tu zvrhlo v nejaky dlouhy offtopic, takze jen odpovim, abys nerekl, ze sem neodpovedel
suverenne jsem myslel konkretne s tim polstrovanim, proste se mi nelibi, kdyz nekdo napise prispevek presne tak, jak jsi napsal ty,citil jsem z toho trosku takove povyseni nad nej a trosku machrovani, ale uz bych to nepitval, nebudu se tu hadat
dva chlapi u nas v posilce, jeden ted podle me sklidi docela uspech mozna na republice, mozna na nejakem poharu v kulturistice, nebudu zverejnovat, druhy neni uplne ve forme, ale silu ma,oba drepuji neco k 200kg s polstrovanim, problemy nemaji a nemyslim si, ze by to bylo spatne, myslim si, ze je to proste kazdeho vec
a uz nevim, na co jsem reagoval v nejakem utocnem duchu, pamatuji si, ze se mi akorat nelibil jidelnicek a vypocitane hodnoty, ale stojim si za tim, ze to bylo ve vsi slusnosti, urcite si pamatujes litr mlika na veceri a tak, ale rozhodne jsem nedaval najevo, ze bych mel mit pravdu, jen jsem vyjadril nazor, ze je to zajimave, divne, ale jak rikam, slusne
takze makej a hodne uspechu
kubaz

PříspěvekZaslal: ne březen 27, 2011 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak za nima zajdi a zeptej se jich za me jestli sou to maly kundy ze potrebujou na zada polstarek
LLLuke

PříspěvekZaslal: ne březen 27, 2011 2:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak chceš něco k tomu říct, tak budu zlej .

Začnu benčem, tam není co říct, tam to není ani technicky ani okolnostmi, na tuto váhu prostě ještě není síla, stopka na hrudníku ubírá dost, zvlášť raw a tady ji dělali důslednou.

Dřep, taktéž ještě to na těch 200 není. Nevím jak moc sis sedl s novými bandážemi, ale ještě to chce chvíli trénovat. Možná bys mohl v budoucnu zkusit dosedy v bandážích. Určitě ze zdravotního hlediska je chyba, že ty kolena mají tendenci jít k sobě, to určitě musíš napravit.

Ale teď odpočívej a užívej si volna od soutěží .

Ještě jestli máš, tak hoď sem to co jsi zvedl, ať je možnost porovnávat.
grogy

PříspěvekZaslal: ne březen 27, 2011 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ghost333 napsal:
fakt nechci,aby se to tu zvrhlo v nejaky dlouhy offtopic, takze jen odpovim, abys nerekl, ze sem neodpovedel
suverenne jsem myslel konkretne s tim polstrovanim, proste se mi nelibi, kdyz nekdo napise prispevek presne tak, jak jsi napsal ty,citil jsem z toho trosku takove povyseni nad nej a trosku machrovani, ale uz bych to nepitval, nebudu se tu hadat
dva chlapi u nas v posilce, jeden ted podle me sklidi docela uspech mozna na republice, mozna na nejakem poharu v kulturistice, nebudu zverejnovat, druhy neni uplne ve forme, ale silu ma,oba drepuji neco k 200kg s polstrovanim, problemy nemaji a nemyslim si, ze by to bylo spatne, myslim si, ze je to proste kazdeho vec
a uz nevim, na co jsem reagoval v nejakem utocnem duchu, pamatuji si, ze se mi akorat nelibil jidelnicek a vypocitane hodnoty, ale stojim si za tim, ze to bylo ve vsi slusnosti, urcite si pamatujes litr mlika na veceri a tak, ale rozhodne jsem nedaval najevo, ze bych mel mit pravdu, jen jsem vyjadril nazor, ze je to zajimave, divne, ale jak rikam, slusne
takze makej a hodne uspechu

já se taky nechci hádat...je možný že to vidíš jinak, ale mě to přišlo jako normální otázka...
O tom polstru je to zbytečná debata..já si stojím za svým...

Já už nevim o co šlo..je to docela dlouho, ale vim žeš psal neco v tom smyslu, že něco dělám blbě, a když jsem ti odpověděl, tak jsi už nenapsal...ale to je jedno...fakt to nehodlám hledat..

Jo to si pamatuju..a znova ti řeknu, žer ty hodnoty, byly naprosto zprávné...
já ti to neberu, klidně vyjádři svůj názor...ale tvůj první příspěvek mě nasral..

kubaz- taky bych to tak nějak řekl.. klidně se k tomu vyjádři....

"Vždyť je to jen bolest"

grogy

PříspěvekZaslal: ne březen 27, 2011 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LLLuke napsal:
Tak chceš něco k tomu říct, tak budu zlej .

Začnu benčem, tam není co říct, tam to není ani technicky ani okolnostmi, na tuto váhu prostě ještě není síla, stopka na hrudníku ubírá dost, zvlášť raw a tady ji dělali důslednou.

Dřep, taktéž ještě to na těch 200 není. Nevím jak moc sis sedl s novými bandážemi, ale ještě to chce chvíli trénovat. Možná bys mohl v budoucnu zkusit dosedy v bandážích. Určitě ze zdravotního hlediska je chyba, že ty kolena mají tendenci jít k sobě, to určitě musíš napravit.

Ale teď odpočívej a užívej si volna od soutěží .

Ještě jestli máš, tak hoď sem to co jsi zvedl, ať je možnost porovnávat.

Když jsem si přečetl první řádek, tak jsem se začal bát, ale ty i když seš zlej, tak seš hodnej

Benč....jo, k tomu není co dodat, prostě tam není síla...

U dřepu jsem udělal zásadní chybu...plánoval jsem na 2. pokus dát 195 ale byl jsem přemluven na 200. Jak nejsem na ty bandáže pořádně zvyklej, tak v nich nemám moc cit na hloubku a rychlost..což byl další problém...Na těch kolenech jsem po oblasti začal pracovat...při tréninku je to už skoro pryč a takhle na maximálku bych řekl, že už mi taky jdou míň k sobě, než dřív

Jinak další videa bohužel nemám, ale možná ještě nějaký najdu na netu...

"Vždyť je to jen bolest"

grogy

PříspěvekZaslal: út březen 29, 2011 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sehnal jsem ještě další fotky tak je sem hodím...
mám ještě i 2 videa, sice tyhle pokusy tady už mám, ale tyhle nahrávky jsou kvalitnější

Bench 87,5

Dřep 200

"Vždyť je to jen bolest"

grogy

PříspěvekZaslal: út březen 29, 2011 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ještě trochu nastíním plány do budoucna....kritika vítána

V následujícíh třech (max čtyřech dýl určitě ne) měsících chci shodit řekněme 10-15kg. Ale do žádnýho velkýho hladovění nepudu...nechci ztratit sílu, budu se spíš víc snažit to vyběhat

-Pojedu silový vytrvalostní trénink (ještě ho nemám, až hu budu mít, tak ho sem hodím)+ aerobka (běh) alspoň 3x týdně po hodině (dle času)

S s jídlem začnu hodně z volna. Pro začátek z něj vyhodím všechny sračky a budu jíst jen kvalitní suroviny (rýže, maso...snad nemusím vyjmenovávat) Velikosti porcí zatím nechám, a uvidím co to bude dělat...pokud to nepude, tak začnu snižovat, ale rád bych, kdyby to, alspoň ze začátku, šlo i bez toho.

Jídelníčky psát nebudu, třeba jen někdy pro zajímavost, pokud bude zájem...

Takhle nějak to teď předběžně vidím, ale ono se t ostejně ještě 10x změní

"Vždyť je to jen bolest"

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Grogy...Nový začátek Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 56, 57, 58 ... 183, 184, 185  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: