|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
I.N.G.
|
Zaslal: čt březen 24, 2011 10:58 am Předmět: |
|
|
| sediwak napsal: | Hele, tak aspon vysvětli, proč je blbost jíst každou hodinu, myslim, že by to bylo fér. Taky si nemyslim, že je to ideální, ale zajímá mě názor zkušeného odborníka (kterým podle Tvého vystupování zaručeně budeš a Tvá postava tomu bude taktéž odpovídat), abych v tom měl jasno. S dovolením bych si taky jednou mrknul, taky hrozně rád projasňuji smutné existence, jako to děláš Ty. |
Takovéhle hloupé dotazy bych pochopil v 90. letech, kdy chyběla literatura a neexistoval internet. Dneska mě lenost mladých opatřit si jakékoli informace, které se jim válí před nosem, opravdu šokuje. Průměrná doba trávení drůbeže jsou 3-4 hodiny, rýže 1-2 hodiny. Po hodině je to jídlo jen trochu natrávené a ty tak pošleš další várku? Co se asi stane s tím předchozím jídlem v žaludku? Kdy si žaludek stihne odpočinout? Je opravdu tak těžné si trochu projít internet?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
shooter

|
Zaslal: čt březen 24, 2011 8:01 pm Předmět: |
|
|
shooter napsal:
| citace: | ....jím každou hodinu...
To byl doufám překlep, nebo to myslíš vážně? |
Ne jako myslím to vážně. Když si vezneš do školy 150g rýže a 300g kuřecích tak to asi nesníš na posezení, je to suchý, někdo možná jo, ale já nechci mít roztáhklej žaludek a za 3 hodiny hlad. Si dám každou hodinku tak 5 lžíček toho a 5 toho a nikdy nemám hlad a to se vyplatí
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: so březen 26, 2011 1:35 pm Předmět: |
|
|
| Pavelito napsal: |
lepší je se najíst víc a na delší dobu než po troškách a po hodinách |
A na to si prisel jak ??? pokud jis v rozmezi 3 hodin jidlo tak je to v poradku, vic uz bych neprekracoval, hodina je zase extrem, idealni sou 2 hodiny, to nemam ani pocit hladu a ani se nereziram (samozrejme zalezi na velikosti porce, nic se nesmi prehanet).
|
|
| nahoru |
|
 |
Kublejz

|
Zaslal: so březen 26, 2011 1:51 pm Předmět: |
|
|
Idealni je jist v rozmezi 2-3hodin , jíst každou hodinu je blbost , jen si tim urychlíte metabolismus...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so březen 26, 2011 2:26 pm Předmět: |
|
|
| Kublejz napsal: | | Idealni je jist v rozmezi 2-3hodin , jíst každou hodinu je blbost , jen si tim urychlíte metabolismus ... |
presne tak a navic tvuj travici system ti za to take moc nepodekuje _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: so březen 26, 2011 3:21 pm Předmět: |
|
|
Možná to bude hloupá otázka, ale proč se to tedy nedoporučuje i lidem se zpomaleným metabolismem? Mám teď na mysli nějaké ženy například, nebo muže co tloustnou právě díky pomalému metabolismu.
Tedy čekám odpověď kromě toho, že je to špatné pro žaludek a zažívání.
Může dojít k nadměrnému vylučování žluče třeba?
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: so březen 26, 2011 3:27 pm Předmět: |
|
|
proč není dobré jíst každou hodinu ?.. asi protože ten trávicí systém to není schopný zpracovat a navíc, dokážeš si představit, že by jsi musela každý den, každou hodinu něco jíst ???
Když jsem já začínal zdravě jíst, tak jsem měl intervaly po 3 hodinách. Za pár týdnů se mi natolik zrychlil metabolismus, že kila šla dolů skoro sama. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: so březen 26, 2011 3:36 pm Předmět: |
|
|
Ale já se ptala právě na jiný důvod. Je mi jasné že to není dobré pro trávení. Upřímě moc toho na internetu o tomto není "proč" tak se chci dozvědět víc.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: so březen 26, 2011 5:51 pm Předmět: |
|
|
| Merrao napsal: |
Může dojít k nadměrnému vylučování žluče třeba? |
Jelikož se žluč účastní trávení tuků, tak je jasný, že čím více se jí, tím více se vyloučí žluči.
Navíc si myslim, že kdyby člověk jedl každou hodinu, tak by snědl více potravy než kdyby jedl každý 2-3hodiny, ale to je jenom domněnka
|
|
| nahoru |
|
 |
Cliff
|
Zaslal: st březen 30, 2011 5:49 pm Předmět: |
|
|
Nejlepsi na svacinu do skoly je tunak Rio Mare smichany se zeleninou tak se trema celozrnyma bulkama a jsem z toho najedlej aspon na 3 hodiny.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st březen 30, 2011 5:53 pm Předmět: |
|
|
| Cliff napsal: | | Nejlepsi na svacinu do skoly je tunak Rio Mare smichany se zeleninou tak se trema celozrnyma bulkama a jsem z toho najedlej aspon na 3 hodiny. |
Njn, jen škoda že tahle sváča vyjde na 100Kč :- (
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: st březen 30, 2011 6:17 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | Cliff napsal: | | Nejlepsi na svacinu do skoly je tunak Rio Mare smichany se zeleninou tak se trema celozrnyma bulkama a jsem z toho najedlej aspon na 3 hodiny. |
Njn, jen škoda že tahle sváča vyjde na 100Kč :- ( |
to už si radši zajdu do hospody na řízek, než dávat za tunáka a nějaký bulky 100,- Kč
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: st březen 30, 2011 8:00 pm Předmět: |
|
|
Rio Mare je good, sice drahý, ale 1x měsíčně si to dovolit můžu  . Jinak ve slevě ho seženeš za cca 50 kč. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|