|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
slevac
|
Zaslal: st březen 30, 2011 10:29 am Předmět: |
|
|
Jsem sice fordař,ale líbí se mi dvě hlášky ohledně fordu:Kdo chce sladké ,koupí si dort,kdo chce kurvu,koupí si ford.a druhá:Fordem tam a vlakem zpátky:)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mathaus
|
Zaslal: st březen 30, 2011 1:23 pm Předmět: |
|
|
Po tom co vidim v okoli, jsem z kupovani starych aut vyleceny. Mel jsem se starou audi neskutecne stesti, ale sla z domu za 5 12. Za predpokladu rocniho najezdu 60-80t, bych uz do auta bez zaruky nesel. nekdo rekne ze jsou to vyhozene penize, ale 2x navsteva servisu je pak hodne brozhodujici argument... Radeji snizit naroky a mit novsi vec na jistotu, nez 10 let srate 7 bavo a bat se kazde cesty do mesta... Bohuzel ani neplati, ze koncern je drzak. Je to vazne kus od kusu od kterekoliv znacky...
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: st březen 30, 2011 1:36 pm Předmět: |
|
|
mám stejnej názor, otec koupil v r. 2006 leona r.v. 2001, 1.6 77kw (105k), klima, vyhřívaný sklopný zrcátka a další výbava "navíc"...jedna věc je, že mu to auto zbytečně stojí v garáži a mamka ho vytáhne jednou za týden na 20km projížďku, ale hlavně se na tom serou ty věci, který jsou tam "navíc"...koupil to za 220 litrů,
po příjezdu domů spadlo okýnko - 5000,
potom mu nějakej debil urazil vyhřívaný sklopný zrcátko - 7000
předtím než jsem jel na dovolenou, to dal do servisu na standartní prohlídku - 15000
potom samozřejmě výměna rozvodů, nový gumy atd.
no prostě do toho během prvního roku narval dalších 50...přitom za 270000 tenkrát mohl mít úplně novou ibizu, s klimatizací, litýma kolama a servisem zdarma a kdyby se něco vysralo, tak na to měl záruku...mě kdyby někdo dal 200000, tak radši koupím novej hyundai i20 než 5 let starou "nabušenou" ojetinu...nový je nový...
navíc plně souhlasím s tím, co psal spazik...2 roky stará ojetina rodinnýho vozu v bazaru za nízkou cenu je víc než podezřelá a kdo dneska dá záruku původu?to snad jedině když je to přímo od majitele...
Naposledy upravil Korny dne st březen 30, 2011 1:55 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
BMW-fan
|
Zaslal: st březen 30, 2011 1:41 pm Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | | no tak porizovaci cena auta je o nekolik radu vys nez tebou zminena spotrebni elektronika :) kde i na relativne top ma temer kazdy . u tech aut je to uz problem |
aby nedošlo k nedorozumění, nikdy jsem si nové auto nekoupil a asi ani nekoupím, protože jsem na tom úplně stejně jako všichni zmiňovaní. Ale
chápu to jako zlozvyk:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: st březen 30, 2011 2:10 pm Předmět: |
|
|
Tak ted jsem se dival na novy Ford Fusion, ktery nevypada zle, jen se mi zda ma kratsi sedaky. Ty auta focus ci to mondeo to je vsechno z Nemecka a z 90% to bude bourane a co dalsi tisice za vymenu naplni, rozvodu a kdejake kraviny, nedejboze kdyby se posralo palivove cerpadlo nebo na naftaku turbo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
Zaslal: st březen 30, 2011 2:43 pm Předmět: |
|
|
| BMW-fan napsal: | | mysH napsal: | | no tak porizovaci cena auta je o nekolik radu vys nez tebou zminena spotrebni elektronika :) kde i na relativne top ma temer kazdy . u tech aut je to uz problem |
aby nedošlo k nedorozumění, nikdy jsem si nové auto nekoupil a asi ani nekoupím, protože jsem na tom úplně stejně jako všichni zmiňovaní. Ale
chápu to jako zlozvyk:-) |
Abych se pridal. Nove auto odmitam, ale rok jete si myslim je idealni...
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: st březen 30, 2011 7:49 pm Předmět: |
|
|
Proc ne novy vuz? Jinak otec premysli nad dacia sandero, ale to nebude zadna kvalita oproti tomu Fordu Fusionu ne ?! Co se vyplati ten novy Fuison nebo risknou jety Focus popripade Mondeo.
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: st březen 30, 2011 8:09 pm Předmět: |
|
|
jestli plánuješ auto na víc jak 5 let tak určitě - samozřejmostí je spolehlivý auto, ne něco, co má sice 5 let záruku ale sere se to každej měsíc, takže s tím vlastně vůbec nejezdíš :)
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: st březen 30, 2011 8:18 pm Předmět: |
|
|
Na jak dlouho nevim, ale aspon 3 roky urcite snad. Jinak co si myslite o te znacce Dacie ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st březen 30, 2011 8:26 pm Předmět: |
|
|
oblíbené auto Jasona Maeye z TOPGEAR  . Podívej se na recenze třeba na roadlook tv nebo jinde. Ohlasy jsou veskrze pozitivní - něco ve stylu jako: poctivě udělaný jednoduchý auto za slušnou cenu.
Za cenu sandera dostaneš v kolíně leda tak miniauto. Tj. pokud máš třeba 200 000 kč a trváš na novém autě - tak bych do sandera klidně šel ( pokud nejedeš " na značku" - v tom případě jedině nějaké koncernové HTPčko  )
Naposledy upravil Deadlift dne st březen 30, 2011 8:28 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st březen 30, 2011 8:27 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Na jak dlouho nevim, ale aspon 3 roky urcite snad. Jinak co si myslite o te znacce Dacie ? |
Na Logana, zejména toho kombíkového, jsem na DFENSu četl docela dost pozitivních zkušeností. Problémy budou dva .... nesrovnatelný komfort oproti Focusu (o Mondeu nemá už smysl mluvit) a propad ceny. Dacia patří mezi auta, která lze za slušné peníze koupit a pak se MUSÍ dojezdit (byť samozřejmě třeba někým jiným z rodiny/firmy), protože jako za ojeté ti za ně už prostě nikdo prakticky nic nedá. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: st březen 30, 2011 8:28 pm Předmět: |
|
|
jo, ty myslíš HTP = Hovno To Pojede.. u těch motorů platí "důkaz místo sli (p)bů" :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st březen 30, 2011 8:30 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | | jo, ty myslíš HTP = Hovno To Pojede.. u těch motorů platí "důkaz místo sli (p)bů" :D | ...ano - brutální výkon a spotřeba - mé služební HTP bralo na D1 i přes 10 l ( pravda rychlost byla mírně vyšší než ta povolená ..teda jen po rovině - do kopce jsem jel předpisově ).
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: st březen 30, 2011 8:34 pm Předmět: |
|
|
Sandero mají známí a jsou spokojeni. Chlápek pracuje jako dlaždič, obkladač, podlahář. Mají nějakou tu Dacku s korbou, ten fungoval jako firemní dříč. Všude dojel, vše odvezl, kde Transportery a podobné dodávky jiných živnostníků zapadly, z tama on v klidu dojel. Dokoupil teda Sandero pro rodinu a taky spokojenost. Posez je výš, takže relativní bezpečnost, naloží tam sebe i manželku s dítětem a nákupy. Dojede tam kde s korbovozem. V testech vychází Sandero mnohddy srovnatelně s lepšími vozy. Je jasné, že vnitřek bude hodně chudý, ale o tohle u Dacky nejde.
EDIT: tak omyl, není to Sandero, je to Duster. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
Naposledy upravil Bombay dne st březen 30, 2011 8:37 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st březen 30, 2011 8:36 pm Předmět: |
|
|
| BMW-fan napsal: | | Je docela zajímavé, že použitou televizi/sedačku/postel/ počítač by si nekoupil nikdo, ale pokud jde o auta, nikdo se nežinýruje... Je to taková /asi nejen česká/ zvyklost, koupit něco staršího o dvě třídy lepšího, než si přiznat skutečný stav věcí a koupit si nové, na které mám:-) |
Já se tady projevím asi jako sociál, ale klidně ..... když to bude třeba Natuzzi v kůži , bude v pořádku, a bude třeba za půlku-třetinu, tak si ji klidně koupím. Pro malou jsem taky koupil nějaký starý NTB na plošinovky, a jak to na něm mastí:-))). TV mám už asi 7 let a dokud neshoří, tak mít budu, na Večerníčka to je dobrý dost, a mně stačí si přečíst program, a mám dost i bez koukání:-))). Fakt je, že u postele bych vyhodil matraci, ale rám a rošt, proč ne .... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|