PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 195, 196, 197 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Draper

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2011 4:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ja uz se na doplnky divam trochu jinak naz drive, taknejak jsem na zaklade vlastnich zkusenosti zjistil, ze vysledky mam stejne jak s doplnky, tak bez nich, takze v prve rade resim to, abych si na nich konkretne teda na proteinech pochutnal, protoze to beru jako jistou nahradu sladkeho, coz je o me znamo. Mozna jsem v tomto zvlastni, ale beru to tak. Proto hodnotim v prve rade chut a dalsi veci, ktere preferuji jako hustota, kremovitost a penivost. Cenu v tomto zase tak neresim pokud by me pozadavky splnoval protein za 1200-1300kc, koupim si ho a neni mne lito si ty 2-3 stovky za to priplatit (cimz nechci rict "ja na to mam") a treba zrovna takovy porad odsuzovany promil je celkem splnuje a ani si nemusim moc priplacet. Samozrejme da se najit i protein, ktery chutna, je co do slozeni relativne kvalitni a za rozumnou cenu.
Kdybych mel nekomu poradit, co se maximalni kvality tyka, i kdyz jak pisete, stejne by asi nejaky extra rozdil nepoznal, Promil bych mu jako prvni protein neporadil.
Na druhou stranu se celkem obavam nekterych soucasnych levnych a celkem znamych znacek, ktere jsou na trhu jako Champion, Dymatize, FA a dokonce i nektere ceske firmy, kde se obavam, ze ta kvalita nebude ani zdaleka takova, jako by mela byt, coz sice neni ma priorita, ale abych pil misto syrovatkoveho proteinu hydrolizat kolagenu, sojovou bilkovinu nebo v jeste horsim pripade maltu,tak to zase ne.

Naposledy upravil Draper dne so duben 02, 2011 5:11 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MiKra

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2011 5:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:
a v cem ti jako pomuze, kdyz budes davat 3g B ? Gainer po cviceni je v pohode, kdyz to s nim neprehanis, je jasny, ze kdyz si nekdo da 50/80 g rychlejch cukru a pak se jeste poradne nazere, tak pochybuju, ze mu vsechno pujde do svalu, mozna tak kdyby daval inzulin ... Gainer po cviceni muzes nechat, ale rychle cukry jen po treningu a zase to s nema neprehanet. Btw k tem 10 kg, poslouchal si ten rozhovor s Tomasem Buresem ? Ten tam rika, ze nabral za ty roky co cvici 10 kg svalu od prvni souteze do te posledni :)

Jo četl jsem o tom..To mě dost překvapilo..No nějak se s tím poperu..Rychlý cukry dávám jen po tréninku, gainer během dne bych si "na chuť" stejně nedal..Proto mě napadlo třeba těch 2:1....
Shalke

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2011 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To Hovnival: Takže ihned po treninku mi doporučuješ Hydro 77, Pharma Whey HT+ nebo třeba Instant Whey od reflexu ? xD
rici3

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2011 5:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jak to vypada stim championem probehli uz nejake testy ?
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2011 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rici3 napsal:
jak to vypada stim championem probehli uz nejake testy ?

Ano, dopadly tak, jak jsem psal už někde dříve, opakované mi dorazí ke konci týdne, pak začnu potit článek:).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
nanobeast

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2011 11:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kdyz uz tu porad vidimm ten whey core od nutrendu...ma nekdo info o pomeru WPC a WPI v nem?
vejdy

PříspěvekZaslal: po duben 04, 2011 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je spokojenost s proteinem MyoFusion?Kolik je bílkovin ve (100 g)?
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: po duben 04, 2011 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nanobeast

PříspěvekZaslal: po duben 04, 2011 11:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myofusion taky musim pochvalit..chvili me trvalo nez sem si zvykl ale pak to byla lahoda...

N.T. compress expand cokolada kakao = katastrofa..nechutna umela chut..snad tma davaj i magy nebo neco takoveho ..nechutne..redeni na etikete des..40g na 400ml taky des..jeste si zkusim pohrat s pomerem ale nemyslim ze to bude dobre...sem zvedav na jahodu...
01Smajdalf

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2011 6:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

EpsteinBarr napsal:
https://obchod.ronnie.cz/s-2627-myofusion.html?slovo=myofusion

Plna spokojnost.

Příchuť jaká?
Čoko-oříšek? měl už někdo?
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2011 7:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

01Smajdalf napsal:
EpsteinBarr napsal:
https://obchod.ronnie.cz/s-2627-myofusion.html?slovo=myofusion

Plna spokojnost.

Příchuť jaká?
Čoko-oříšek? měl už někdo?

Ja mam druhe balenie coko a ani som neuvazoval o inej prichuti. Zatial. U mna number one. Teda ako protak, ktory si dam ked mam chut na nieco sladke a fajn...
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2011 2:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes ochutnán scitec 100 % whey delite - příchuť malina a jogurt.
Musím říct, že ta chuť je vynikající. Pěny je tak přiměřeně a nezaznamenal jsem žádnou hrudku - po cca 10 s šejkrování.

Koupil jsem 30x 30g sáčků s různými příchutěmi...tak jsem zvědavý.
petr616

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2011 2:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Dnes ochutnán scitec 100 % whey delite - příchuť malina a jogurt.
Musím říct, že ta chuť je vynikající. Pěny je tak přiměřeně a nezaznamenal jsem žádnou hrudku - po cca 10 s šejkrování.

Koupil jsem 30x 30g sáčků s různými příchutěmi...tak jsem zvědavý.

Doufam ze nas poctis, jiste pro kazdeho, velice zajimavym poctenim o vsech zakoupenych druzich
blazen

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2011 2:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jojo, taky doufám Deadlifte, že podáš recenzi na každou příchuť, pomalu se rozmýšlím nad co nejchutnějším proteinem :)
nanobeast

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2011 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

whey core cokolada s vlockama ..bleee..desne plitka cokolada..a to sme tam dal cirka 100ml mleka a tak 50ml vody tam zbylo...

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 195, 196, 197 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: