ty vole tak to je hnus... preco si to ti ludia pichaju, to ja nikdy nepochopim.. ved je tolko steroidov po ktorych by vyzerali aspon ako tak normalne...
ty vole tak to je hnus... preco si to ti ludia pichaju, to ja nikdy nepochopim.. ved je tolko steroidov po ktorych by vyzerali aspon ako tak normalne...
steroidy ti ulahcia cestu,ale stale musis tvrdo makat (plus videl som kopu ludi ktori aj po sypacke vyzerali na hovno) a toto je okamzity vysledok
Tihle lidé mají nějaký psychický problém, obrovské umělé svaly jim to ego alespoň trochu zvedne a pak se zřejmě cití daleko líp. Taky nechápu, ještě že jsem s tím neviděl naživo nikoho u nás ..
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
_________________ ICQ:
A: hej jsem v prdeli:D
B: Co je
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru