Grogy...Nový začátek

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 57, 58, 59 ... 183, 184, 185  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Grogy...Nový začátek  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Grogy...Nový začátek
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pwr

PříspěvekZaslal: st březen 30, 2011 5:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cau hele ty se v tom asi trosku vyznas, tak se jen zeptam na par otazek.

Jak je to se soutezenim v silovym trojboji (konkretne v Praze) v CR? Je mi 19, rok cvicim doma a mozna bych nekdy zkusil nakou soutez. Nevim ale temer nic o tom jak to funguje - jestli jako napred musim bejt v nakym klubu nebo neco takovyho.

Jinak k tvy nedavny soutezi - par veci co bych si dovolil rict.
Mel bys podle me zkusit uzsi uchop na bench, mam takovej pocit jako ze temer vubec nepouzivas zadovy svaly aby sis pomohl v dolni casti benche. I pokud je pouzivas, stejne bych zkusil uzsi uchop, budes mit mnohem lepsi rychlost a treba ti to bude lip sedet.
Z drepu toho nejde moc rict, jestli ta vaha nebyla proste prilis moc, tak bych rekl ze si proste mel takovou mensi nestabilitu v dolni casti, nadechnul si se fakt poradne? Jinak bych se pokusil trosku rychleji snizit do spodni casti drepu, aby si se vic odrazil (myslim ze nejznamejsi clovek co takto drepuje je Shane Hamman, se podivej na youtube kdyztak) - nerikam ze mas ze stoje rovnou "spadnout" az prdeli k zemi, ale podle me to chce napred pomalu (az do takovyho polodrepu) a kdyz si temer dost nizko na to aby to byl drep co ti uznaj, tak to vic pust.
Mrtvej tah vypada jak rozcvicka, takze fakt nevim co rict... mozna to vypada ze je osa trosku moc vpredu kdyz zacinas... Kazdopadne by to chtelo videt video s necim co bude trosku problem, tohle vypada fakt prilis lehce no. Jelikoz vydim ze si fanousek Konstantinovse, tak bych mozna doporucil zkusit techniku kde budes mit vic uvolneny horni zada, dost pravdepodobne bys ji i pouzival kdybys delal mrtvej tah s necim co nedas tak jiste jako ten tah ze souteze.

Btw nenadavej na postr na ose nebo neco takovyho. Je to mozna nepotrebny, ale o to vic nedava smysl aby si rikal, ze je to nejak nutny nepouzivat ho. Je to stejny jako pouzivat naky rukavice na mrtvej tah nbeo neco... proste jak ten clovek chce, dokud nedela ctvrt drepy, tak at si tam klidne ma polstr.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
grogy

PříspěvekZaslal: st březen 30, 2011 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pwr napsal:
Cau hele ty se v tom asi trosku vyznas, tak se jen zeptam na par otazek.

Jak je to se soutezenim v silovym trojboji (konkretne v Praze) v CR? Je mi 19, rok cvicim doma a mozna bych nekdy zkusil nakou soutez. Nevim ale temer nic o tom jak to funguje - jestli jako napred musim bejt v nakym klubu nebo neco takovyho.

Jinak k tvy nedavny soutezi - par veci co bych si dovolil rict.
Mel bys podle me zkusit uzsi uchop na bench, mam takovej pocit jako ze temer vubec nepouzivas zadovy svaly aby sis pomohl v dolni casti benche. I pokud je pouzivas, stejne bych zkusil uzsi uchop, budes mit mnohem lepsi rychlost a treba ti to bude lip sedet.
Z drepu toho nejde moc rict, jestli ta vaha nebyla proste prilis moc, tak bych rekl ze si proste mel takovou mensi nestabilitu v dolni casti, nadechnul si se fakt poradne? Jinak bych se pokusil trosku rychleji snizit do spodni casti drepu, aby si se vic odrazil (myslim ze nejznamejsi clovek co takto drepuje je Shane Hamman, se podivej na youtube kdyztak) - nerikam ze mas ze stoje rovnou "spadnout" az prdeli k zemi, ale podle me to chce napred pomalu (az do takovyho polodrepu) a kdyz si temer dost nizko na to aby to byl drep co ti uznaj, tak to vic pust.
Mrtvej tah vypada jak rozcvicka, takze fakt nevim co rict... mozna to vypada ze je osa trosku moc vpredu kdyz zacinas... Kazdopadne by to chtelo videt video s necim co bude trosku problem, tohle vypada fakt prilis lehce no. Jelikoz vydim ze si fanousek Konstantinovse, tak bych mozna doporucil zkusit techniku kde budes mit vic uvolneny horni zada, dost pravdepodobne bys ji i pouzival kdybys delal mrtvej tah s necim co nedas tak jiste jako ten tah ze souteze.

Btw nenadavej na postr na ose nebo neco takovyho. Je to mozna nepotrebny, ale o to vic nedava smysl aby si rikal, ze je to nejak nutny nepouzivat ho. Je to stejny jako pouzivat naky rukavice na mrtvej tah nbeo neco... proste jak ten clovek chce, dokud nedela ctvrt drepy, tak at si tam klidne ma polstr.

čus, ten nejpovolanější asi nejsem, ale snad ti odpovím.

Když chceš závodit, tak se musíš registrovat v nějakém oddíle.
tady je jejich seznam, v Praze sou 2. http://powerlifting.cstv.cz/adresar_oddily.htm
Ale teď už žádné soutěže, v tvé kategorii nejsou..tady máš kalendář akcí. http://powerlifting.cstv.cz/kalendar_2011.htm

Hele kolik vážíš a kolik zvedáš?

nevím...co konkrétně tě zajímá..klidně se ptej

Co se bench týče, Nejseš první kdo mi tohle říká...ale já myslím že to k ničemu nebude. protože dřív jsem jezdil úzkej, a moc mi neseděl...

u dřepu, byl největší problém, že jsem měl nové bandy (trénink 5-10 tréninků, s nima). neměl jsem v nich cit, proto jsem nemohl regulovat rychlost....

Zas taková rozcvička to nebyla...to video co mám, byl první pokus, 205kg, pak bylo 215, to už hodně těžký a 220 sem nedal...Nohy při začátku mám nejblíž jak to jde, protože když začínám zvedat, tak musím jít víc do dřepu a tím pádem mi holeně jdou směrem k čince...když jsem se chytl osy a srovnal se, tak se mi už dotýkaly holeně s činkou...
s technikou ala konstantinovs bacha, už jednou se mi to nevyplatilo

s tím molitanem prostě nesouhlasím..sory...a používat rukavice na mrtvej tah..to je stejná blbost... protože v rukavicích se tahá ještě hůř...

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/
Pwr

PříspěvekZaslal: st březen 30, 2011 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyt jasny ze je molitan/rukavice blbost, ale je to blbost a zaroven je to temer jedno... tak proc to resit.

V cem se ti technika ala konstantinovs nevyplatila? Asi nakej uraz teda, jakej presne?

Pokud teda ta 205 rozcvicka nebyla, tak nevim... mas dobrej mrtvej tah bez slabin no.

Vazim 100kg. Ja jak zvedam doma tak to mam trosku slozitejsi, mam jen osu + 160kg koutoucu a jeden par lesenarskejch koz - delam drepy tak, ze vlezu pod cinku ktera je nekde na urovni mejch stehen, potom ji drepnu no. Myslim ze bych takhle zvladnul tak tech 180kg.
Bench vubec necvicim, ale mohl bych si sehnat lavicku akorat jsem zatim nemel duvod, nejak o to prilis nestojim abych mohl cvicit bench - jinak ale na pauslej floor press s uzkym uchopem (osa se dotyka hrudi kdyz sou lokty v kontaktu se zemi) zvladnu tak 125kg, na pushpress (nevim jakej je preklad) zvladnu 115kg.
Mrtvej tah sem nedavno zvladl 260kg trosku nad kolena, potom uz to neslo.

Chtel bych tak do roka soutezit, ale nejsem moc ochotnej treba koupit nakej dres nebo pasek... nebo jako pasek ok... ale to je tak maximum.
grogy

PříspěvekZaslal: st březen 30, 2011 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pwr napsal:
Kdyt jasny ze je molitan/rukavice blbost, ale je to blbost a zaroven je to temer jedno... tak proc to resit.

V cem se ti technika ala konstantinovs nevyplatila? Asi nakej uraz teda, jakej presne?

Pokud teda ta 205 rozcvicka nebyla, tak nevim... mas dobrej mrtvej tah bez slabin no.

Vazim 100kg. Ja jak zvedam doma tak to mam trosku slozitejsi, mam jen osu + 160kg koutoucu a jeden par lesenarskejch koz - delam drepy tak, ze vlezu pod cinku ktera je nekde na urovni mejch stehen, potom ji drepnu no. Myslim ze bych takhle zvladnul tak tech 180kg.
Bench vubec necvicim, ale mohl bych si sehnat lavicku akorat jsem zatim nemel duvod, nejak o to prilis nestojim abych mohl cvicit bench - jinak ale na pauslej floor press s uzkym uchopem (osa se dotyka hrudi kdyz sou lokty v kontaktu se zemi) zvladnu tak 125kg, na pushpress (nevim jakej je preklad) zvladnu 115kg.
Mrtvej tah sem nedavno zvladl 260kg trosku nad kolena, potom uz to neslo.

Chtel bych tak do roka soutezit, ale nejsem moc ochotnej treba koupit nakej dres nebo pasek... nebo jako pasek ok... ale to je tak maximum.

hele, téma molitan/rukavice a pod. vynecháme, nikam to nevede

No, takovej menší úraz zad se mi stal...ale 2nebo 3 týdny sem vůbec necvičil..ale zanechalo to i teď následky...před zraněním (kolem vánoc) jsem měl mrtvolu 220. po úrazu spadla a i teď po 4 měsících těch 220 nedám..
jinak tady se o tom dočteš https://forum.ronnie.cz/asi-skriply-nerv-t26596.html

tak těch 205 byl základ, kterej jsem si byl jistej že dám...bylo to lehčí, ale rozcvička ne....

Tak to jsou hodně slušné výkony...sice takhle je to docela nepřesný (mohl bys jednou zajít do posilky a zkusit si osobáky) ale stejně 180 dřep + bench těch 125 (tohle je ale fakt nepřesný..musel bys zkusit) a tah řekněme 255 (abys dal celý opakování..) to máš total 560. pokud máš podmínky, jaký píšeš, tak je to hodně dobrý...

hele, takhle. pokud se přihlásíš do odílu (upozorňuju že členství není zdarma...všude je to jinak, např. já platím 1 000 ročně + jednou za 4 roky 200 za průkaz), tak v řínu (22. tuším) je ve zbýšově závod pro dorost a juniory. pak jedině až zase přítí rok, odhadem tak někdy v únoru (to ještě není stanoveno)

co se vybavení týče, jsou věci, které musíš mít...
singlet (750kč)
podkolenky (100kč)
pásek (1 000kč, ten teda mít nemusíš, ale já si moc nedovedu představit, že budeš tahat maximálky bez pásku..ale nutnost to není)

Potom můžeš pořídit bandáže, ty ti přidaj relativně dost na výkonu
Bandy na dřep (500kč)
Na zápěstí (400kč)

Potom se hoděj pořádný boty
na dřep (cca 1 500-2 500kč)
na tah (stačíjou nějaký s slabou podrážkou, ale jinak za 300kč)

no a poslední zastávka sou dresy
potřebuješ 2, jeden na bench a jeden na dřep a tah, tohle je záležitost tak 4 000-6 000 kč záleží, co přesně kupuješ...

pokud se tomu chceš věnovat tak s nějakýma investicema počítat musíš...

Jinak tady máš obchod, kde koupit http://goodlift.cz/nabidka.asp?lan=cz

"Vždyť je to jen bolest"

Pwr

PříspěvekZaslal: st březen 30, 2011 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok, diky za informace, rozmyslim si to a mozna se treba i o prazdninach zacnu pripravovat na nakej ten rijen.
grogy

PříspěvekZaslal: st březen 30, 2011 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pwr napsal:
Ok, diky za informace, rozmyslim si to a mozna se treba i o prazdninach zacnu pripravovat na nakej ten rijen.

ok tak se třeba potkáme ve zbýšově

"Vždyť je to jen bolest"

grogy

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2011 2:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink

Přemístění+výraz
3x50, 50, 50, 50, 50

Francouzké kliky v leže
5x20, 20, 20, 20, 20

Předpažky v předklonu
5x4, 4, 4, 4, 4

Přítahy JČ s oporou lavičky
5x7, 7, 7, 7, 7

+Břicho

+Strečink

Začal jsem fakt hodně zlehka...ale nějak se začít musí

"Vždyť je to jen bolest"

grogy

PříspěvekZaslal: po duben 04, 2011 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska první den diety...a už mě to nebaví
ještě jsem se zvážil, změřil a vyfotil...

Hrudník- 113
Biceps- 42
Předloktí- 34
Pas- 107
Stehno- 71
Lýtko- 43

Váha 106

A fotky

"Vždyť je to jen bolest"

jadek

PříspěvekZaslal: po duben 04, 2011 1:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

drzim palce, myslim ze je dobra volba dát si dietku.. :-)

Taky bych se na to měl vrhnout, ale porad nejak ne a ne ...
grogy

PříspěvekZaslal: po duben 04, 2011 1:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jadek napsal:
drzim palce, myslim ze je dobra volba dát si dietku.. :-)

Taky bych se na to měl vrhnout, ale porad nejak ne a ne ...

Dík, ono to chtělo už dávno....

jo ono je nejhorší začít...já jsem to už odsouval, a dneska jsem chtěl zas

no, uvidíme, jak dlouho mi to vydrží

"Vždyť je to jen bolest"

wondra

PříspěvekZaslal: po duben 04, 2011 2:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no jak tak koukám, už bylo SAKRA na čase :)) sleduju tě furt a jedeš teda pěkně ale tohle už není ani objem to už začínalo prasečit :D Doufám že dieta ti půjde stejně dobře jako všechno ostatní a pokud ano tak to bude určitě vypadat moc dobře;) držím palce siláku :)
grogy

PříspěvekZaslal: po duben 04, 2011 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wondra napsal:
no jak tak koukám, už bylo SAKRA na čase :)) sleduju tě furt a jedeš teda pěkně ale tohle už není ani objem to už začínalo prasečit :D Doufám že dieta ti půjde stejně dobře jako všechno ostatní a pokud ano tak to bude určitě vypadat moc dobře;) držím palce siláku :)

jo, ono na čase bylo už když jsem ukončil poslední dietu
Ale žádný rýsování u mě stejně neuvidíš...já půjdu dolu max 15 kg, víc ne...
Dieta mi asi moc dobře nepude...ale musím se s ní nějak smířit... dneska jsem zjistil že asi tak 70% z toho co jím (jedl jsem), teď nemůžu

"Vždyť je to jen bolest"

grogy

PříspěvekZaslal: po duben 04, 2011 6:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink

Tahy
5x50, 90, 110, 130, 150

Bench
10x20
5x50, 50, 60, 60, 70, 70

+ Břicho
+ Strečink

ty 5ky sou pěkně hnusný...ale je to jen příprava...čekaj mě 10ky

Napíšu i dnešní jídelák, jen tak pro představu..

Jídelák

Snídaně - Corn flakes 100g+ mléko 150ml

Svačina - celozrné pečivo 100g + šunka 70g

Oběd - špagety s omáčkou a masem (školní jídelna)

Svačina - celozrné pečivo 100g + šunka 70g

Večeře - rýže 80g + kuřecí 200g

II Večeře - tvaroh nízkotučný 250g

Hodnoty sou přiblížný..nevážil jsem to.
Jinak ještě musím vymyslet co lepšího k snídani..po ránu mám totiž poměrně citlivej žaludek a s věcma jako vločky, nebo vajíčka, by mě poslal do prdele

"Vždyť je to jen bolest"

Sloty

PříspěvekZaslal: po duben 04, 2011 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty píčo 106kg už to je slušná prasečina držim palce do diety
grogy

PříspěvekZaslal: po duben 04, 2011 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sloty napsal:
Ty píčo 106kg už to je slušná prasečina držim palce do diety

Jo, už to chce trošku dolů...díky, snad mi to dodá sílu vydržet...
Hele, pletu se, nebo ty taky už vážíš přes 100?

"Vždyť je to jen bolest"

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Grogy...Nový začátek Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 57, 58, 59 ... 183, 184, 185  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: