|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
elrubio

|
Zaslal: po duben 04, 2011 3:40 pm Předmět: |
|
|
hezký, kondička roste
zkus někdy WOD Weaver, mám to u sebe v logu (je to celkem 180 shybů a 180 kliků). Ale ono těhle variací je spousta.. burpee pullups je taky masochismus. mrzí mne, že nemám, kde jet muscle-ups
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po duben 04, 2011 3:42 pm Předmět: |
|
|
Okej, kouknu na to. Crossfit věci jsou pro mě neustále opředeny tajemstvím. Samé AMRAP a různé jiné věci. Čučím na to jak puk :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út duben 05, 2011 5:29 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 600 - 5.4.2011
zadní strana těla B
shyby podhmatem 15,16,17
trhy 3x10xKB
přemístění 3x10xKB
přítahy v předklonu s JČ 2x8x50kg
zapažování 15x13kg
zkracovačky nohama nahoře 2x15
sklopky s MB 2x10
pár cviků z Magnificent mobility
- cat/camel, Yoga twist, side twist, bent knee twist, birddog, side laying trunk twist
strečink
ČAS: 0:43 hod
Dnes jubilejní šestistý trénink zapsaný trénink v logu. Trénink se výborně povedl. Mám skvělý pocit. Nechtělo se mi do vah a tak jsem dal dynamiku s kettlebellem a parádně to sedlo. Pocit v celém těle, hlavně v břišních svalech vynikající.
Suplementace:
nic, už je pozdě _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá duben 08, 2011 4:13 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 601 - 8.4.2011
přední strana těla B
výpady s vahou nad hlavou 3x15xKB
dřep s vahou nad hlavou 4x10xKB
push-press 3x10xKB
kliky na bradlech 3x16
upažování ---
zkracovačky nohama nahoře 2x10
supermany 2x10
russian twist s MB 2x15
ČAS: 0:52 hod
Včera jsem si naordinoval volno navíc. Potřeboval jsem něco dodělat do práce a celkově jsem tento týden dost unavaný, takže jsem to věnoval psychickému a hlavně fyzickému odpočinku.
Dnes už byl trénink. Nějak se mi nechtělo, ale byl z toho perfektní trénink. Overhead dřepy mám nejradši za sebou, protože to je porod. Ale bezvadný cvik každopádně. Výpady sedly.
Pushpressy jsem dal s KB, nechtělo se mi tahat do obyváku-tělocvičny činku a demontovat ji :-) Ne, ve skutečnosti jsem chtěl dát pro změnu KB, protože je to trochu jiný pohyb pro ramenní kloub. U kliků na bradlech PR. Tolik jsem nikdy nedal ve třech sériích po sobě. Nechce se mi věšet na sebe závaží, ale zase tyhle highrepy nebudou mít valhého účinku.
Suplementace:
trochu S a B po tréninku _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so duben 09, 2011 2:34 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 602 - 9.4.2011
zadní strana těla A
mrtvý tah jednonož 4x10x50kg
výrazy s JČ 2x4x50kg
shyby na lanech 3x10
swingy jednoruč 2x15xKB
windmill 2x8xKB
výskoky ---
zapažování 15x13kg
pár cviků z Magnificent mobility
- cat/camel, Yoga twist, side twist, bent knee twist, birddog, side laying trunk twist
ČAS: 0:47 hod
Dnes jsem vyjímečně přehodil kondici za normální trénink. Dnes měla být kondice, abych byl konkrétní. Zítra bych se rád šel podívat na brněnské derby v extralize baseballu a vzhledem k tomu, že se to může protáhout, tak nevím, kdy se vrátím. Kondiční trénink tak zvládnu každopádně.
Dnes to bylo výborný. Ze začátku jsem se trochu do tréninku přemlouval, ale to já pokaždé o víkendu. Celkový pocit z tréninku je vynikající.
Suplementace:
trochu S a B po tréninku _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne duben 10, 2011 5:01 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 603 - 10.4.2011
kondice
kliky 2 minuty
pauza 1 minuta
zkracovačky 2 minuty
pauza 1 minuta
dřepy 2 minuty
ČAS: 8:00min
Dnes jsem úplně vyřadil burpees. Dám je příště. Dnes jsem úplně hotovej. Byl jsem kouknout na zápas v baseballu a v půlce jsem šel domů. Dostal jsem hroznej hlad, koupil jsem si úplnou hovadinu a je mi z toho akorát blbě. Trénink mě ale potěšil. Dal jsem první variantu z tréninků, co před chvílí postnul Reiben. Dobrý masíčko, za 8 minut hotovej člověk :-)
Suplementace:
nic _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: ne duben 10, 2011 5:38 pm Předmět: |
|
|
dobrá práce  , pěkně jedeš _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út duben 12, 2011 3:50 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 604 - 12.4.2011
Crossfit - Angie
shyby 100x (10 sérií, 15 minut)
kliky 100x (6 sérií)
zkracovačky 100x (5 sérií)
dřepy 100x (4 série)
ČAS: 37:40min
Jeden z nejtěžších tréninků, co jsem cvičil. Snažil jsem se to držet celé v tempu, jako bych závodil. Všechno docela šlo, zkracovačky sice neskutečně bolely, ale šlo to. Dřepy to byla ale chuťovka. Chce se mi zvracet ještě teď.
Rozhodl jsem se tento týden zkusit cvičit takového crossfiťácké tréninky. Jako změnu a jako to, že jsem to chtěl už dlouho zkusit.
Suplementace:
maličko B a S po tréninku _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: út duben 12, 2011 4:11 pm Předmět: |
|
|
To vypadá na hodně náročný trénink.. smekám klobouk  . Jinak jen malá poznámka.. neměl si náhodou dělat leh sedy místo zkracovaček ?? (sit ups= leh sedy, crunches = zkracovačky). _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út duben 12, 2011 4:21 pm Předmět: |
|
|
Měl, ale nevyhovují mi cviky na břicho, kde dochází k ohybu v kyčelním kloubu. Dal jsem zkracovačky a krásně cítím břicho. Kdybych dal sedy-lehy a opravdu důkladně se pak neprotáhl, budu cítit přitahovače stehen. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: út duben 12, 2011 9:03 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Crossfit - Angie
|
34:20, co dáme příště
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: út duben 12, 2011 9:50 pm Předmět: |
|
|
| elrubio napsal: | | daymoon napsal: | Crossfit - Angie
|
34:20, co dáme příště |
20:48
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st duben 13, 2011 5:25 am Předmět: |
|
|
Já budu cvičit všechno co můžu a pojedu podle abecedy. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
dies

|
Zaslal: st duben 13, 2011 8:26 am Předmět: |
|
|
ad Angie - Daymoon, predpokladam, ze si tych 100 zhybov robil klasickych. V Crossfite sa pouziva kipping / butterfly pullup. Tymito technikami urobis zhyby podstatne rychlejsie a vo vacsom mnozstve nez klasickym stylom, takze napr. 10 zhybov urobi aj nejaka troska, ktora ti klasicky zhyb neurobi ani jeden.
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|