|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Lifter750
|
Zaslal: út duben 05, 2011 6:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
grogy

|
|
| nahoru |
|
 |
karlkanas

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út duben 05, 2011 7:50 pm Předmět: |
|
|
| karlkanas napsal: | Jako mam uctu a nemam nic proti jemu ale takovoudle techniku se u toho škube jak nevim co naprosta hruza.. silu tam ma jako bejk ale tohle Muj nazor no... |
před půl rokem bych tohle taky napsal... ale pak jsem pochopil, že to o tomhle vůbec není =)
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: út duben 05, 2011 8:12 pm Předmět: |
|
|
| karlkanas napsal: | Jako mam uctu a nemam nic proti jemu ale takovoudle techniku se u toho škube jak nevim co naprosta hruza.. silu tam ma jako bejk ale tohle Muj nazor no... |
A ty to uděláš líp se 140kg?
|
|
| nahoru |
|
 |
Libor90
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: út duben 05, 2011 8:34 pm Předmět: Re: Petr |
|
|
| Libor90 napsal: | Chlapy co řešíte Nikdo z nás 140 nedá a nikdo z nás nemá ruce 55+ , takže mu to očividně vyhovuje |
No právě..ať je to technicky lepší nebo horší, tak on z toho očividně má dobrý výsledky...
|
|
| nahoru |
|
 |
Lifter750
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st duben 06, 2011 11:49 am Předmět: |
|
|
| karlkanas napsal: | Jako mam uctu a nemam nic proti jemu ale takovoudle techniku se u toho škube jak nevim co naprosta hruza.. silu tam ma jako bejk ale tohle Muj nazor no... | bic. zhyb s cheatingem - pokud tak nejede celý trenink , tak je to jedna z docela slušně využitelných treninkových technik.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lifter750
|
Zaslal: st duben 06, 2011 12:09 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | karlkanas napsal: | Jako mam uctu a nemam nic proti jemu ale takovoudle techniku se u toho škube jak nevim co naprosta hruza.. silu tam ma jako bejk ale tohle Muj nazor no... | bic. zhyb s cheatingem - pokud tak nejede celý trenink , tak je to jedna z docela slušně využitelných treninkových technik. |
Pravda je, že když jsem kdysi mocně cvičil biceps, tak nejlepší výsledky byli s cheatingem a velkou vahou, občas to šlo přes metrák na čince. V 96 kilech jsem měl biceps 49 cm. Bylo vždy otázkou času, kdy začal problém se šlachami a já musel jet biceps s menšími vahami, koncentrovaně, pomalu a na to konto, šel biceps zase dolů. No teď už biceps necvičim tři roky. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
Lifter750
|
Zaslal: st duben 06, 2011 12:38 pm Předmět: |
|
|
S nárůstem tělesné váhy jde ruka hore.. :)
Teď mám 48 aniž bych bic cvičil..k liftu neni biceps moc potřeba, spíš naopak. Zvyšuje riziko zranění.
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
Zaslal: st duben 06, 2011 9:18 pm Předmět: |
|
|
| Lifter750 napsal: | | mysH napsal: | | Lifter750 napsal: | | Přemýšlíme o veřejném tréninku s Petrem, myslim že by to mohlo být také dost zajímavé. |
Tohle neber jako rypnuti, mysleno je to uplne jinak .. ale jak si Petr uziva najednou ty slavy? Nedavno ho "nikdo" neznal a ted temer kazdy, kdo se zajima o silovy sporty .. neleze mu to uz krkem, ze ho furt nekdo otravuje? :)
PS: jak dlouho se hoji urvanej mozol nez s tim jde zase zatahnout neco vetsiho? |
Na rýpaní jsem zvyklej a obrněnej. To je v pohodě. :)
Tak Petr si myslim stojí nohama na zemi, uvědomuje si, že nedělá fotbal nebo hokej. Spolupracuju s desítkami sportovců, a ne každý si uvědomuje, že na nem nestojí svět. (Na čemž následně spolupráce může skončit.) Což bývá u sportovců problém. Vyšší ego je přirozený u individuálních sportů.
Petr je skromnej a v pohodě. Je normální a správný, že se bude snažit vytěžit maximum ze své formy a mediálního zájmu. (To, že to může být občas i nepříjemný, je nedílnou součástí.)
Doufám, že se mu to povede a snad to i pomůže v propagaci silových sportů. Je už jedno jakých, zda tenhle rok bude dělat powerlifting a následně strongmany nebo americký fotbal . Všechno má svůj čas.
Co se týká společného tréninku, tak se plánuje za 2-3 týdny v Praze.
Mozol se hojí většinou 2 týdny co jsem viděl. Petr to měl utržený docela dost. Nejrychlejší léčba, co dříve používali horníci je namáčení do vody s velkým obsahem soli. Ty měli misky se solnou vodou vždy k ruce. |
Doufam ze s tym AF to nemysli vazne protoze na to ho je hodne skoda stejne by tu nemel konkurenci a ven se bez zkusenosti, technik atd... nedostane _________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
BP 180 l DL 300 l SQ ??? l EQ
195cm/126kg 21let
|
|
| nahoru |
|
 |
Lifter750
|
Zaslal: st duben 06, 2011 10:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Lifter750
|
Zaslal: st duben 06, 2011 11:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|