Společenská témata ll.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 89, 90, 91 ... 426, 427, 428  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Společenská témata ll.  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Společenská témata ll.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2011 2:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hehehehe, tak z Věcí Veřejných se vyklubal ještě větší paskvil, než jsem čekal...
http://www.novinky.cz/domaci/230099-koci-podala-dalsi-trestni-oznameni-na-bartu-pry-ji-dal-pul-milionu.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
sousedovic Toníček

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2011 5:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bárta šlape na kuří oka stavitelů dálnic... odeesáčci si to přece nenechají líbit.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2011 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

O koryta boj - Kočí se zviditelnila a teď míří do europarlamentu za nenápadné tlačenky z ODS.

Koho v téhle zemi volit ? Nic nelevo od ČSSD - včetně jí mi svědomí nedovolí. ODS tím co předvádí taky za moc nestojí...VV byli jasní už od začátku. Zůstává TOP 09 a ty mi taky zrovna nevoní - už vím: strana mírného pokroku v mezích zákona
Mablung

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2011 5:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
O koryta boj - Kočí se zviditelnila a teď míří do europarlamentu za nenápadné tlačenky z ODS.

Koho v téhle zemi volit ? Nic nelevo od ČSSD - včetně jí mi svědomí nedovolí. ODS tím co předvádí taky za moc nestojí...VV byli jasní už od začátku. Zůstává TOP 09 a ty mi taky zrovna nevoní - už vím: strana mírného pokroku v mezích zákona

JJ, také volím negativním výběrem. Prostě vyházím ty nejhorší a volím nejmenší zlo. To dělá hodně lidí, proto se každé volby objeví jedna malá stranička která zase pak zapadne.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2011 5:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já mám jasno.... SSO - jsou nejblíže tomu, co chci... kontroverzní a to mám rád. Občas i mimo, ale tak kdo ne...
Mablung

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2011 5:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Hehehehe, tak z Věcí Veřejných se vyklubal ještě větší paskvil, než jsem čekal...
http://www.novinky.cz/domaci/230099-koci-podala-dalsi-trestni-oznameni-na-bartu-pry-ji-dal-pul-milionu.html

VV by mě překvapila kdyby byla plná Marťanů chystajících útok na naší planetu. Její rozpad, přestřelka členů za úplňku, infiltrace Al Kajdou či financování Jájou a Pájou by mě nepřekvapilo vůbec ...
Mablung

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2011 5:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
já mám jasno.... SSO - jsou nejblíže tomu, co chci... kontroverzní a to mám rád. Občas i mimo, ale tak kdo ne...

Mach a Matějka mi totálně vzali iluze o této straně.
ygg

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2011 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
To samozřejmě ano. Já to nemyslel zle na mladého Béma, ale prostě jsem si vzpomněl na nedávnou debatu.

Mně hlavně silne dostalo, jak taková vyloženě kravina .... nakulí se a zkusí vylézt na blbou kašnu .... může dopadnout! Že se to s ním celý urve a rozdrtí obě ruce tak, že mu jednu musí amputovat .... to by mě v životě nenapdlo .... FUJ TAJBL .

S těma volbama je to těžce v prdeli ....

1. do PS se dostane nová strana, kterou jsem volil, a dopadne jak SZ nebo VV = hlas v prdeli.
2. budu to házet furt těm samým xindlům, a ti se budou dál a dál chovat jak smečka kurev, a smát se nám do xichtu (proč by taky ne, když je stejno zvolíme zas) = hlas v prdeli.
3. člověk si tedy řekne ano, vstoupí do nějaké té zavedené strany, že se jako bude snažit přispět k její obrodě ... pár dobráků sáhne do šrajtofle, rozdá nějaké chechtáky, zaplatí guláše a piva, a naverbuje si do těch místních organizací nejakou grupu místí lůzy, a zase si mohou dělat co chtějí a mít i pár náhodných slušných členů totálně v p..i.

Být referendum, tak jsem snad pro obnovení protektorátu .
Mablung

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2011 8:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Bombay napsal:
To samozřejmě ano. Já to nemyslel zle na mladého Béma, ale prostě jsem si vzpomněl na nedávnou debatu.

Mně hlavně silne dostalo, jak taková vyloženě kravina .... nakulí se a zkusí vylézt na blbou kašnu .... může dopadnout! Že se to s ním celý urve a rozdrtí obě ruce tak, že mu jednu musí amputovat .... to by mě v životě nenapdlo .... FUJ TAJBL .

.

To mě zase napadly i větší píčoviny. Jen jsem měl prostě štěstí. Myslím že jako většina z nás ...
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2011 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2011 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Týýýýýýýý vole .... ale že jim to vylučování jde, to si asi Ráďa předseda vzpoměl na své komsomolské mládí . Koukám, že proti téhle sběři zlatí Zelení.

Přemýšlím, jestli by mi nemohl Víťa taky pár litrů půjčit ...
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2011 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak půjčit? Za loajalitu se platí, vole, ne?

Komici...
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2011 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

VV znejistilo eurový kurz a ten míří nenápadně nahoru...kdyby to tak vydrželo
ygg

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2011 9:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Jak půjčit? Za loajalitu se platí, vole, ne?

Komici...

Ale fuj!!! To jsou hnusné pomluvy vás, nepřejícných odesáků .... Víťa prostě je kamarád, a když on má (díky své tvrdé poctivé a čestné práci ... fízlování za úplatu kde koho ), a ti druzí jen živoří z chudobného poslaneckého platu a náhrad, tak mu to prostě nedá a pomůže, jak může.

AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2011 9:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

v Praze je holt blaze

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Společenská témata ll. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 89, 90, 91 ... 426, 427, 428  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: