|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
sousedovic Toníček
|
Zaslal: so duben 09, 2011 12:16 am Předmět: |
|
|
VV do toho začaly trošku šlapat a už mají namydlený schody. Něco mi říká, že ta tlama jedna Tluchořova už vytáhnul pár postaviček z potápějící se lodi, kteří budou za chvilku vyhozeni pro porušení etického kodexu VV, a vláda může vesele pokračovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: so duben 09, 2011 9:19 am Předmět: |
|
|
VV šláply akorát tak do hovna .... tohle není žádný záškodnický útok podporovaný buržoazními medii  , ale prostě jejich bordel, který vyplaval napovrch. Kdyby žádný nebyl, tak se to stát nemohlo. Prostě se ukázalo, že jsou stejné kurvy jako ty ostatní, a prd něco nového, nezkorumpovaného, férového. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: so duben 09, 2011 9:27 am Předmět: |
|
|
např. John
Ják jsem ho měl za univerzální postavičku - impotentní vzor měděnýho vojáčka tak ted bych mu nakouřil do ksichtu že by se pochcal, co to je za hovado nekulturní??? ..pokračovat ani nebudu...
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so duben 09, 2011 11:23 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: so duben 09, 2011 11:54 am Předmět: |
|
|
ygg: takze odted volime komouse? :)
kazdopadne model vysoky dane + vysoky poplatky na vsechno .. tak to je prima
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: so duben 09, 2011 12:19 pm Předmět: |
|
|
No chlapci a přesně to se mě týká letos.........já musím všechno nakoupit a hodit na hromadu než z toho postavím barák ale příští rok už bych nestavěl a vysral se na to
Mimochodem mě zajímá jedna věc, jsou volitelný 2 možnosti v jednom zájmu. Za pár let bude i mimo Prahu za jednopokoják cena 10-12 litru v podnajmu což je hnus a člověk nemuže bydlet sám jinak končí...
Mám otázku...myslíte že když si koupíte byt, stěny v cizím baráku že vám bude jako tomu je dnes garantovat tahle politika že byty v osobním vlastnictví jsou pořád výhodné? To znamená že se nebude prakticky zvedat nájem max jen o daň a takový poplatky? Já nevěřím že nevyrukujou s tím že dostanete o 20% menší nájem než u ostatních koho byty nejsou a zalepí jen tlamu tím že hodnota vašeho bytu je vyšší díky nim, zvyšením DPH a tak dále ale že nájem zvednout musí...
Zajímá mě názor....
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so duben 09, 2011 3:47 pm Předmět: |
|
|
Tedy já nevím, vyloženě detailně to nesleduji, ale že by nájmy v Praze nějak rostly jsem si v poslední době nevšiml .... spíš naopak. A za těch 10-12 tis. měsíčně není v Praze najít rozhodně víc, než garsonku. Samozřejmě jde o lokalitu a stav.
Ten poslední odstavec jsem bohužel nějak nepochopil, takže s eomlouvám. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: so duben 09, 2011 4:09 pm Předmět: |
|
|
No to se všímá blbě ono je to tam 10procent, v létě tě připravujou na zimu že to bude dalších 18 a najednou je to jen 17, pomalu ale jistě....to je jedno...
Ten spodní odstavec jsem myslel že byt koupenej do svého vlastnictví je co do nájmu levnější oproti třeba sousedovi kterej ten samej byt má od města ale mě zajímá ten poměr toho zdražování jestli je někdo přesvědčen že se vlastní byty zdraží jen minimálně zatímco ostatní podle potřeby státu a nebo uplně stejně .
Příklad. Cizí byt dnes 5000-zítra 10 000/100%/ a vlastní dnes 3000 a zítra 6000/taky 100% /nebo u toho vlastního musejí dodržet nějakej koeficient nebo něco...?
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so duben 09, 2011 4:28 pm Předmět: |
|
|
Počkej...jaká procenta? Pokud pomineme regulovaný nájem, tak tak výše nájmu je vždy otázkou domluvy a odráží x faktorů.
Pokud máš byt v osobním vlastnictví tak žádný nájem neplatíš? Komu taky????
A pořád nevím, o co jde ... zdražování se bude týkat toho, co BUDE .... je možné, že pokud budou nové byty dražší, což s růstem DPH asi o něco budou, tak MOHOU stoupnout ceny již hotových nemovitostí, ale rozhodně to nelze takto brát automaticky.
A ten příklad pořád nechápu??? _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
Zaslal: so duben 09, 2011 4:43 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | VV šláply akorát tak do hovna .... tohle není žádný záškodnický útok podporovaný buržoazními medii , ale prostě jejich bordel, který vyplaval napovrch. Kdyby žádný nebyl, tak se to stát nemohlo. Prostě se ukázalo, že jsou stejné kurvy jako ty ostatní, a prd něco nového, nezkorumpovaného, férového. |
kurva je ve vysoké politice každej - to je základní axiom stejně si ale myslím, že Kočí dostala od ODS větší prémii, takže proto něco vůbec vyplavalo...
Jinak teda pořád nevím, kdo je víc zkorumpovanej. Jestli kalousek, kterej krade v miliardách a uplácí atd. kdekoho, aby neměl pruhovanej mundůr, nebo "předseda" strany, kterej si uvnitř partaje dělá pořádek (a to ještě zatím (snad zatím) nikdo neví, jak moc to bylo načančaný:)).
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: so duben 09, 2011 9:07 pm Předmět: |
|
|
Citace: S návrhem přišel ministr Kamil Jankovský (VV). „Už léta se na tyto poplatky nesáhlo,“ odůvodnil Právu motivaci pro navrhovaný radikální zásah.
Podle jeho ministerstva jsou sazby poplatků nízké a „neodpovídají již dnešním nákladům stavebního úřadu“
:))))))))))))))))))))))))))))))) "NEODPOVIDAJI DNESNIM NAKLADUM..."
"dobrý den chtěl bych postavit barák"
"jasně tady tady podepište a dejte mi 300,-"
"tady jsou" *předal 300 Kč*
"děkuji"
"nashledanou"
... UF TO BYLA MAKAČKA ...
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: so duben 09, 2011 10:49 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | http://www.novinky.cz/ekonomika/230266-pohroma-pro-stavebniky-nove-poplatky-radne-provetraji-kapsy.html
.... já už tenhle stát mrdám. Co nezdaníme, to vybereme. Ti bolševici aspoň sebrali všechno naráz a všem .... sice kurvy, ale svým způsobem férové. |
no ja nevim .... komunisti, dle meho, muzou i za to, co se dnes a denne u nas deje. 40 let degradace naroda = 80 napravy. myslel snad nekdo, ze se to do 5ti let od revoluce, nejak samo vse napravi??!!! asi jen naivky. vsichni co jsou dnes v tomto state u moci, vyrostli za komunistu a at si to priznaji ci nikoliv, tak to proste maji v sobe. nejdriv v tomto state musi vychcipat vsichni nad dnesnich 20 let, vcetne me, aby se mohlo rict ze v tom komunisti nemaji prsty.
kdyz napr. v r.1975 Rudí Khmérové behem par dnu udelali z hlavniho mesta Kambodže Phnompenh_nu mesto duchu ... jak dlouho by trvalo na 100% opet obnovit chod mesta?? taky jenom par dnu?? asi ne. kdyz jednou zpretrhas a zaslapes zabehly system, tak to za par dni dohromady nedas. kdyz jednou nechas vyrust celou generaci pokrivenych lidskych osobnosti, tak je nejdriv musis zcela odstranit, pokud chces zacit vubec neco menit....
komunisti tady byly 40 let a vetsina toho co se dnes deje, ja osobne pripisuji na jejich vrub. nejsou 20 let u moci, ale to je sakra malo na to, aby se zmenilo mysleni a mentalita celeho naroda, kterou ty kurvy, mozna nenavratne, pokrivily ....
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: so duben 09, 2011 11:55 pm Předmět: |
|
|
| U.B0B napsal: | | ygg napsal: | http://www.novinky.cz/ekonomika/230266-pohroma-pro-stavebniky-nove-poplatky-radne-provetraji-kapsy.html
.... já už tenhle stát mrdám. Co nezdaníme, to vybereme. Ti bolševici aspoň sebrali všechno naráz a všem .... sice kurvy, ale svým způsobem férové. |
no ja nevim .... komunisti, dle meho, muzou i za to, co se dnes a denne u nas deje. 40 let degradace naroda = 80 napravy. myslel snad nekdo, ze se to do 5ti let od revoluce, nejak samo vse napravi??!!! asi jen naivky. vsichni co jsou dnes v tomto state u moci, vyrostli za komunistu a at si to priznaji ci nikoliv, tak to proste maji v sobe. nejdriv v tomto state musi vychcipat vsichni nad dnesnich 20 let, vcetne me, aby se mohlo rict ze v tom komunisti nemaji prsty.
kdyz napr. v r.1975 Rudí Khmérové behem par dnu udelali z hlavniho mesta Kambodže Phnompenh_nu mesto duchu ... jak dlouho by trvalo na 100% opet obnovit chod mesta?? taky jenom par dnu?? asi ne. kdyz jednou zpretrhas a zaslapes zabehly system, tak to za par dni dohromady nedas. kdyz jednou nechas vyrust celou generaci pokrivenych lidskych osobnosti, tak je nejdriv musis zcela odstranit, pokud chces zacit vubec neco menit....
komunisti tady byly 40 let a vetsina toho co se dnes deje, ja osobne pripisuji na jejich vrub. nejsou 20 let u moci, ale to je sakra malo na to, aby se zmenilo mysleni a mentalita celeho naroda, kterou ty kurvy, mozna nenavratne, pokrivily .... |
Já jsem přesvědčený, že je to přesně naopak. Zlí komunisti nepřiletěli odněkud z Měsíce a nepokřivili charaktery a mentalitu dobráků Čechů, ale náš typ komunismu vznikl právě z mentality většiny Čechů.
|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
Zaslal: ne duben 10, 2011 12:42 am Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | U.B0B napsal: | | ygg napsal: | novinky.cz/ekonomika/230266-pohroma-pro-stavebniky-nove-poplatky-radne-provetraji-kapsy.html
komunisti tady byly 40 let a vetsina toho co se dnes deje, ja osobne pripisuji na jejich vrub. nejsou 20 let u moci, ale to je sakra malo na to, aby se zmenilo mysleni a mentalita celeho naroda, kterou ty kurvy, mozna nenavratne, pokrivily .... |
Já jsem přesvědčený, že je to přesně naopak. Zlí komunisti nepřiletěli odněkud z Měsíce a nepokřivili charaktery a mentalitu dobráků Čechů, ale náš typ komunismu vznikl právě z mentality většiny Čechů. |
Od starších ročníků jsem zaslechnul, že zprvu fungoval komunismus docela dobře, protože lidi byli zvyklí makat z první republiky. Pak ale jaksi zjistili, že se nedá nic sehnat, jezdí nám sem tanky atd. a už to šlo do prdele. Jinak, že jsme byli pod palcem Ruska... že ve volbách bylo lehké rozhodování, protože jsi tam musel hodit ten jeden lístek... že Dubček dopadnul tak, jak dopadnul... to ti ještě nikdo neřekl?
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: ne duben 10, 2011 12:54 am Předmět: |
|
|
Tonda:
1) Když se ukradnou fabriky, statky, živnosti, to by v tom byl čert aby to aspoň pár let nefungovalo
2) Ty děláš jak kdyby 90% národa byly odbojáři a disidendi. Naopak, velké většině ten systém vyhovoval a nejenom že se mu rádi přizpůsobili, ale sami ho teba i něvědomky vytvářeli.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|