Další pc trapnej dotaz...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 125, 126, 127  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Další pc trapnej dotaz...  Úvodní stránka -> Na smazání... -> Další pc trapnej dotaz...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
usd07

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2011 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když si to složíš sám nebo někoho poprosíš, tak za desítku de postavit slušný dělo. Ty už sestavený bych nebral ;)
U.B0B

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2011 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
Myslíte, že schopen sólo složit něco v odpovídající ceně, nebo bude výše uvedený "koncernový" šunkopočítač levnější právě díky možnosti koncernu vyrábět masově?

ne, takle to u PC nefunguje - kdyz si to slozis sam nebo nejaka velkofirma, tak cena bude defato stejna (pri stejnych komponentech). takze je jedno jestli ho koupis - nebo nechas postavit. driv se i vyplatilo si koupit PC v celku, kuli zaruce. dnes uz je to skoro jedno.
stanocit si cenu a pokusit se vybrat neco vyvazenyho - pro inspiraci bych kouknul trebas sem - svethardware.cz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so duben 09, 2011 11:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Najde se tady nějakej odborník na World?

MÁM NAPROSTO NEŘEŠITELNÝ PROBLÉM!!!!!

Od včera s bráchou řešíme, jakým způsobem očíslovat stránky v dokumentu. Vím, že by tohle měl dnes vyřešit žák základní školy, ale my to zaboha nemůžem rozluštit.

Musí to být asi tak:

Stránky 1-4 se nečíslují. Na 5-6 straně je obsah, který už má být očíslován jako 1 a 2 strana, ale stránkování musí být skryté, aby ve vytisklém dokumentu nebylo. Teprve až od strany 7 a dál začíná ,,vyditelné" stránkování od 3 výš.

Jak na to?

Poradí někdo?
Jan_Marcell

PříspěvekZaslal: so duben 09, 2011 12:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no můžeš to třeba rozdělit to je asi nejlehčí, ty první stránky bez číslování dát zvlášť ; ty stránky co čísluješ = vložit zápatí, v nabídce - vložit číslování stránky - formát číslování - > volba začít od -> zvolíš stránku např. 3,4, ...

oba soubory pak konvertuješ do pdf a v nějaký pdf konvertoru spojíš.

Jan Werich

http://www.vskuniverzitabrno.cz/atletika/sponzori
http://www.asics.com
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so duben 09, 2011 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rozdělit to už mě taky napadlo, ale není nějaká jiná jednodušší možnost než to převádět do pdf? Protože se to pak musí odeslat opět ve formátu World dokumentu.

EDIT: nejde mi do hlavy, že by tohle nešlo nějakým způsobem vytvořit jen ve Worldu. To by mě teda Gates nasral.
Lunreal

PříspěvekZaslal: so duben 09, 2011 1:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sice ti neporadim, ale je to MS Word, ne World proboha
kid

PříspěvekZaslal: so duben 09, 2011 1:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Číslovaná je každá stránka, ať chceš nebo nechceš. Co necháš při tisku tisknout na papír je jen na tobě - jak si naformátuješ patičku hlavičku včetně toho od jakého čísla chceš číslovat. Měla by jít různě nastavit pro jednotlivé sekce (nebo jak se to teď jmenuje).
usd07

PříspěvekZaslal: so duben 09, 2011 2:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

musíš rozdělit dokument na oddíly, je stim celkem sran* ale pak se dají číslovat stránky v každém oddílu zvlášť

http://office.microsoft.com/cs-cz/word-help/oddily-a-konce-oddilu-HP005255035.aspx
Jan_Marcell

PříspěvekZaslal: so duben 09, 2011 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak to netuším já MS Word totiž nepoužívám, všechno dělám OOffice.
ale na vejšce sem to dělal vždycky takhle, protože ve finále jsem to potřeboval mít stejně v pdf.

Jan Werich

http://www.vskuniverzitabrno.cz/atletika/sponzori
http://www.asics.com
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: so duben 09, 2011 4:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Často se mi stává že při psaní textu někam zmáčknu/nevím kam v té rychlosti/ a celá stránka se mi roztáhne do výšky a ztratí se spodní lišta, kromě restartu to neumím dát zpět, já kokot drevený...
grogy

PříspěvekZaslal: so duben 09, 2011 4:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dunnoWayne napsal:
Často se mi stává že při psaní textu někam zmáčknu/nevím kam v té rychlosti/ a celá stránka se mi roztáhne do výšky a ztratí se spodní lišta, kromě restartu to neumím dát zpět, já kokot drevený...

zkus zmáčkout F11, jestli to je to co myslíš (vrátíš to zase stiskem F11)

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/
Zonaxxx

PříspěvekZaslal: so duben 09, 2011 4:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

F11?
e: hm trochu neskoro
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: so duben 09, 2011 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to ono F11 to su chuj..
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so duben 09, 2011 5:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

usd07 napsal:
musíš rozdělit dokument na oddíly, je stim celkem sran* ale pak se dají číslovat stránky v každém oddílu zvlášť

http://office.microsoft.com/cs-cz/word-help/oddily-a-konce-oddilu-HP005255035.aspx

díky za radu.

Už se tady s tim perem, ale pořád nám to dělá naschvály. Když už se nám to teda povedlo rozdělit, tak jsme začali číslovat od strany 7 jako stranu 3 a výš. To je v pohodě. Po uložení se ale automaticky doplní na stránky 1-6 taktéž číslování 1-6. Když to odstraním ze strany 1-6, tak se mi přesune číslování ze 7 strany a výš na začátek.

Co to sakra je?

Miluju comp!!!
redis

PříspěvekZaslal: so duben 09, 2011 6:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
...

Existují firmy, hlavně zahraniční firmy, které nabízejí možnost si počítač poskládat sám a takto to funguje i u notebooků.

Vybereš si třeba nějaký standartní model a do toho si pak v internetovém apletu (aplikaci) naklikáš, co bys rád.

Pokud chceš kupovat elektroniku (nebo spíš počítačovou techniku) za 15.000 a výš, vybírej vždy raději ze zahraničního trhu, cena za ten dovoz je vesměs malá a pořád na tom něco málo vyděláš.
Vybíral bych ale komponenty, které u nás mají nějaký rozumný support, aby nedošlo k tomu, že si vybereš komponenty, které u nás není možné reklamovat (pak reklamace vychází dost draho)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Další pc trapnej dotaz... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 125, 126, 127  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: