|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
usd07
|
Zaslal: út duben 05, 2011 5:42 pm Předmět: |
|
|
Když si to složíš sám nebo někoho poprosíš, tak za desítku de postavit slušný dělo. Ty už sestavený bych nebral ;) _________________ "Každý chce mít svaly, ale nikdo nechce zvedat proklatě těžké váhy."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
U.B0B

|
Zaslal: út duben 05, 2011 6:21 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | | Myslíte, že schopen sólo složit něco v odpovídající ceně, nebo bude výše uvedený "koncernový" šunkopočítač levnější právě díky možnosti koncernu vyrábět masově? |
ne, takle to u PC nefunguje - kdyz si to slozis sam nebo nejaka velkofirma, tak cena bude defato stejna (pri stejnych komponentech). takze je jedno jestli ho koupis - nebo nechas postavit. driv se i vyplatilo si koupit PC v celku, kuli zaruce. dnes uz je to skoro jedno.
stanocit si cenu a pokusit se vybrat neco vyvazenyho - pro inspiraci bych kouknul trebas sem - svethardware.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: so duben 09, 2011 11:47 am Předmět: |
|
|
Najde se tady nějakej odborník na World?
MÁM NAPROSTO NEŘEŠITELNÝ PROBLÉM!!!!!
Od včera s bráchou řešíme, jakým způsobem očíslovat stránky v dokumentu. Vím, že by tohle měl dnes vyřešit žák základní školy, ale my to zaboha nemůžem rozluštit.
Musí to být asi tak:
Stránky 1-4 se nečíslují. Na 5-6 straně je obsah, který už má být očíslován jako 1 a 2 strana, ale stránkování musí být skryté, aby ve vytisklém dokumentu nebylo. Teprve až od strany 7 a dál začíná ,,vyditelné" stránkování od 3 výš.
Jak na to?
Poradí někdo? _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Jan_Marcell

|
Zaslal: so duben 09, 2011 12:20 pm Předmět: |
|
|
no můžeš to třeba rozdělit to je asi nejlehčí, ty první stránky bez číslování dát zvlášť ; ty stránky co čísluješ = vložit zápatí, v nabídce - vložit číslování stránky - formát číslování - > volba začít od -> zvolíš stránku např. 3,4, ...
oba soubory pak konvertuješ do pdf a v nějaký pdf konvertoru spojíš.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: so duben 09, 2011 12:31 pm Předmět: |
|
|
rozdělit to už mě taky napadlo, ale není nějaká jiná jednodušší možnost než to převádět do pdf? Protože se to pak musí odeslat opět ve formátu World dokumentu.
EDIT: nejde mi do hlavy, že by tohle nešlo nějakým způsobem vytvořit jen ve Worldu. To by mě teda Gates nasral. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: so duben 09, 2011 1:37 pm Předmět: |
|
|
Sice ti neporadim, ale je to MS Word, ne World proboha _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: so duben 09, 2011 1:52 pm Předmět: |
|
|
Číslovaná je každá stránka, ať chceš nebo nechceš. Co necháš při tisku tisknout na papír je jen na tobě - jak si naformátuješ patičku hlavičku včetně toho od jakého čísla chceš číslovat. Měla by jít různě nastavit pro jednotlivé sekce (nebo jak se to teď jmenuje).
|
|
| nahoru |
|
 |
usd07
|
Zaslal: so duben 09, 2011 2:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Jan_Marcell

|
Zaslal: so duben 09, 2011 3:20 pm Předmět: |
|
|
tak to netuším já MS Word totiž nepoužívám, všechno dělám OOffice.
ale na vejšce sem to dělal vždycky takhle, protože ve finále jsem to potřeboval mít stejně v pdf.
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: so duben 09, 2011 4:05 pm Předmět: |
|
|
| dunnoWayne napsal: | Často se mi stává že při psaní textu někam zmáčknu/nevím kam v té rychlosti/ a celá stránka se mi roztáhne do výšky a ztratí se spodní lišta, kromě restartu to neumím dát zpět, já kokot drevený... |
zkus zmáčkout F11, jestli to je to co myslíš (vrátíš to zase stiskem F11)
|
|
| nahoru |
|
 |
Zonaxxx

|
Zaslal: so duben 09, 2011 4:06 pm Předmět: |
|
|
F11?
e: hm trochu neskoro
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: so duben 09, 2011 4:11 pm Předmět: |
|
|
Je to ono F11  to su chuj..
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: so duben 09, 2011 5:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: so duben 09, 2011 6:26 pm Předmět: |
|
|
Existují firmy, hlavně zahraniční firmy, které nabízejí možnost si počítač poskládat sám a takto to funguje i u notebooků.
Vybereš si třeba nějaký standartní model a do toho si pak v internetovém apletu (aplikaci) naklikáš, co bys rád.
Pokud chceš kupovat elektroniku (nebo spíš počítačovou techniku) za 15.000 a výš, vybírej vždy raději ze zahraničního trhu, cena za ten dovoz je vesměs malá a pořád na tom něco málo vyděláš.
Vybíral bych ale komponenty, které u nás mají nějaký rozumný support, aby nedošlo k tomu, že si vybereš komponenty, které u nás není možné reklamovat (pak reklamace vychází dost draho)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|