Je tu nejaky vegetarian co ma dobre vysledky v bodybuildigu?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 18, 19, 20  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Je tu nejaky vegetarian co ma dobre vysledky v bodybuildigu?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Je tu nejaky vegetarian co ma dobre vysledky v bodybuildigu?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mablung

PříspěvekZaslal: ne duben 10, 2011 7:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:
Petey napsal:
zamotal,a poriadne.Kon ako bylinozravec dokaze travit celulozu a vyuzivat ju - clovek nie

To je sice krásný, jenomže celuloza je polysacharid a ne protein

Co to je protein (aminokyselina)? Něco uhlíku, vodíku, dusíku a kyslíku.
Co to je celuloza? Něco uhlíku, vodíku a kyslíku. Schází tu dusík, ale i přes mou neznalost biologie vím že ve strukturách rostliny je (jinak by se nehnojily dusíkem pro rychlý růst). Co vím, tak skot se dříve kvůli dusíku přikrmoval močovinou, ale u koně rychlé přírůstky nepotřebujeme
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
madball

PříspěvekZaslal: ne duben 10, 2011 7:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Mikrouši to byl slůšnej úlet tenhle dotaz......Nejlíp mi fachčí plankton.

Možná se budeš divit, ale řasy jsou kvalitní zdroj živin a to i bílkovin. Sušina chlorelly a spiruliny obsahuje až 60% poměrně kvalitních bílkovin a můj názor je ten, že v budoucnu to bude hojně využíváná surovina a asi i potravina.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: ne duben 10, 2011 7:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rahorus napsal:
Podle mě docela záleží na krevní skupině. Kamarád, pořádný hovado, přešel kvůli krevní skupině na rostlinnou stravu a hodně zkvalitnil a nabral další hmotu. Maso říkal, že už skoro vysadil. Já budu podle všeho 0 (nevím to ale podle popisu těch skupin mi to přijde nejblíž.) a maso mám jako hodně důležitý a mám z něj nejlepší výsledky.

Jo to bude jako spousta vegetariánů. Navenek bojujou za práva zvířátek a vyzdvihujou kytky, a v soukromí se stejně cpou masem.
Mablung

PříspěvekZaslal: ne duben 10, 2011 8:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Rahorus napsal:
Podle mě docela záleží na krevní skupině. Kamarád, pořádný hovado, přešel kvůli krevní skupině na rostlinnou stravu a hodně zkvalitnil a nabral další hmotu. Maso říkal, že už skoro vysadil. Já budu podle všeho 0 (nevím to ale podle popisu těch skupin mi to přijde nejblíž.) a maso mám jako hodně důležitý a mám z něj nejlepší výsledky.

Jo to bude jako spousta vegetariánů. Navenek bojujou za práva zvířátek a vyzdvihujou kytky, a v soukromí se stejně cpou masem.

Nesmysl. Je to hodně o zvyku. Když si zvykneš jíst bez masa, neschází ti. Pokud navíc vysadil maso a nasadil proteiny
, tak prakticky o nic nepřišel. Jen si asi začal více hlídat stravu, což by mohlo přírůstky vysvětlit
Wasabi

PříspěvekZaslal: ne duben 10, 2011 8:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lidi maso neni všechno i když je hodně důležité. Ale jsou i jiné zdroje bílkovin.

Mám kámoše, co skoro od mala nejí maso (nechutná mu) a z 60kg se dostal na 90kg. Ale je fakt, že jí hodně vajec ( 10ks celejch denně), pije mléko a jí mléčné výrobky (až na sýry teda myslim).
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: ne duben 10, 2011 8:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Rahorus napsal:

Bohužel máš asi pravdu, že ti kteří o tom nejvíc mluví a vyzdvihují se jsou ti kterým na vegetariánství záleží nejméně.
Rahorus

PříspěvekZaslal: ne duben 10, 2011 8:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže jinak, ten můj kamarád není žádnej vegetarián ani nic podobnýho. Jenom chtěl maximalizovat přírůstky, tak zkusil dietu podle krevních skupin. Já sám sem četl knížku o té dietě a celkem mi to dávalo i smysl. A to, že mu to šlape (dle jeho slov) tu teorii diet dle kr. skupin potvrzuje, minimálně v jeho případě. Rozhodně tohle nemá nic společnýho s vegetariánstvím (tím dobrovolným)...tohle je prostě snaha dát tělu to co potřebuje a co mu šlape nejlíp bez ohledu na životy zvířat.
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: ne duben 10, 2011 9:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rahorus napsal:
Takže jinak, ten můj kamarád není žádnej vegetarián ani nic podobnýho. Jenom chtěl maximalizovat přírůstky, tak zkusil dietu podle krevních skupin. Já sám sem četl knížku o té dietě a celkem mi to dávalo i smysl. A to, že mu to šlape (dle jeho slov) tu teorii diet dle kr. skupin potvrzuje, minimálně v jeho případě. Rozhodně tohle nemá nic společnýho s vegetariánstvím (tím dobrovolným)...tohle je prostě snaha dát tělu to co potřebuje a co mu šlape nejlíp bez ohledu na životy zvířat.

Ten můj komentář nemířil přímo na tvého kamaráda. Co se týká diety podle krevní skupiny, tak já jsem k němu byl dřív dost skeptický. Ale jeden místní Hadač tu kdysi napsal dost zajímavý post o tom, že se sám přesvědčil o jeho významu když spolupracoval s jedním trenérem/kulturistou.
haino

PříspěvekZaslal: ne duben 10, 2011 10:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejím maso ani vajíčka přes dvacet let a nevidím v tom žádnou nevýhodu.Aspoň při tom co dělám,což je kombinace posilovny a kopců se závažím.Vypiju 3litry mlíka,k tomu 2,5kostky tvarohu a vyhovuje mi to tak.
Petey

PříspěvekZaslal: ne duben 10, 2011 10:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

haino napsal:
Nejím maso ani vajíčka přes dvacet let a nevidím v tom žádnou nevýhodu.Aspoň při tom co dělám,což je kombinace posilovny a kopců se závažím.Vypiju 3litry mlíka,k tomu 2,5kostky tvarohu a vyhovuje mi to tak.

ale ty si internetovy miliardar haino,ty sa nemozes porovnavat s nami...
haino

PříspěvekZaslal: ne duben 10, 2011 10:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jenom milionář,nepřeháněj.
Petey

PříspěvekZaslal: ne duben 10, 2011 10:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

haino napsal:
Jenom milionář,nepřeháněj.

Ok,sorry
Johncreasy

PříspěvekZaslal: ne duben 10, 2011 2:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Madballe: Řasy jsou balast.....Velryby jedou na malých korýších. Ty řasy je jenom serou. :)
Můj názor je zase ten, že tvá představa může mít uplatnění, ale prostě to nedopadne tak, že kulturisté budoucnosti budou stavět výživu na řasách. Povídáme si o tom, co je živina nejvýhodnější pro svaly a ne o napůl postapokalyptické vizi využití "náhradních zdrojů" bílkovin.
redis

PříspěvekZaslal: ne duben 10, 2011 3:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zvirata sou hnusny, blby a dobry ... ^.^'
(cit. joye, ikdyz on mluvil o krute:D)

A ze nekomu nechutna maso? Tak tohle nechapu:) Na svete je TOLIK masa, ze rict "nemam rad maso" je proste blbost:)

Ptaci - krepelky, kachny, husy, kureci, slepici, kruti ...
Prasata - zverina nebo normalni veprik, sele ...
Kravy - hovezi
Ryby - milion druhu ...
Morsky obludy - milion druhu ...

+ u vsech jsou jeste vnitrnosti, jatra apod. ktery sou vynikajici ... proste nechapu jak nekdo muze rict "nejim maso protoze mi nechutna" ... by mne zajimalo kolik toho masa ten clovek vyzkousel :D
To je jak nezrat dva druhy zeleniny a rict "ok nebudu zrat zeleninu protoze mi nechutna..."

btw. a hypis uz v mode taky nejsou nechci nikomu cpat nazor, ale pokud by vam vazne slo o zabijeni zvirat nebo neco, tak pujdete a uklidite treba les nebo nebudete mit doma televizu, internet atd. atd. protoze todle vsechno nici prostredi a zabiji to MNOHEM vic zvirat a prirody nez to, ze si jednou za cas date maso :)
nanobeast

PříspěvekZaslal: ne duben 10, 2011 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jeste u ptaku holoubatka...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Je tu nejaky vegetarian co ma dobre vysledky v bodybuildigu? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 18, 19, 20  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: