|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
pavel.hladik
|
Zaslal: po duben 11, 2011 7:26 am Předmět: |
|
|
o tom jsem vubec nevedel musim sehnat vzorky
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: po duben 11, 2011 10:09 am Předmět: |
|
|
osobne bych se mrknul na ronnieshop, obcas tam jednodavky bejvaj a pripadne napsal primo na shop ze by sis rad nechal poslat vzorky jednotlivejch prichuti :D (sem to blbec moch taky udelat, ted sem nasranej ze sem si obednal banan kdyz sou novy prichute :D)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bernhard
|
Zaslal: po duben 11, 2011 10:45 am Předmět: |
|
|
nebo si objednej čtvrtkilovku,to zas není tolik prachů
|
|
| nahoru |
|
 |
Steel

|
Zaslal: po duben 11, 2011 2:17 pm Předmět: |
|
|
| redis napsal: | | díky moc, už ke mně jde banán WPC 80 :) snad to bude dobrý .) |
banán je dobrý, ale jahoda je nejlepší co jsem ze všech chutí měl včetně i těch dvou nových.
|
|
| nahoru |
|
 |
jiri733
|
Zaslal: po duben 11, 2011 3:06 pm Předmět: |
|
|
| Bernhard napsal: | | nebo si objednej čtvrtkilovku,to zas není tolik prachů |
Já taky nejdřív objednávám 250 g a pak podle toho jak mi co chutná tak koupím velký balení.
|
|
| nahoru |
|
 |
Partridge

|
Zaslal: po duben 11, 2011 4:25 pm Předmět: |
|
|
Čau,
Dostal jsem k narozkám mimo jiné i 20 tyčinek 42% Maximum Protein Bar od Weidera. Normálně by mi to bylo fakt naprosto jedno, ale před týdnem mi začla dieta a i přesto že píšou že je vhodná i do diety vzhledem k tomu složení tomu nak nevěřim. otázka můžu v dietě nahrazovat svačinu tímdle? _________________ If the Jesus comes back, we will kill him again.
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: po duben 11, 2011 4:38 pm Předmět: |
|
|
| Partridge napsal: | Čau,
Dostal jsem k narozkám mimo jiné i 20 tyčinek 42% Maximum Protein Bar od Weidera. Normálně by mi to bylo fakt naprosto jedno, ale před týdnem mi začla dieta a i přesto že píšou že je vhodná i do diety vzhledem k tomu složení tomu nak nevěřim. otázka můžu v dietě nahrazovat svačinu tímdle? |
urcite se neni ceho bat kdyz ji das rano nebo pred/po treninku...navic si zacal dietit pred tydnem..nehrot to..jdi krok po kroku..treba prvni mesic bastim vse jen to omezim...pak vyhodim chleba a omezim vejce zloutky, pak mlecny veci..
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po duben 11, 2011 4:39 pm Předmět: |
|
|
| Partridge napsal: | Čau,
Dostal jsem k narozkám mimo jiné i 20 tyčinek 42% Maximum Protein Bar od Weidera. Normálně by mi to bylo fakt naprosto jedno, ale před týdnem mi začla dieta a i přesto že píšou že je vhodná i do diety vzhledem k tomu složení tomu nak nevěřim. otázka můžu v dietě nahrazovat svačinu tímdle? |
Do diety bych to teda moc nedoporucoval, ovsem nanobeast ma pravdu v tom, ze ze zacatku to netreba hrotit, takze ti to obcas neuskodi (lepsi proteinova tycinka nez snickers), ale rozhodne bych tim nenahrazoval svaciny.Co se tyka kvality proteinu, tak v tom bych byl u proteinovych tycinek trochu skepticky. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po duben 11, 2011 5:54 pm Předmět: |
|
|
| redis napsal: | | osobne bych se mrknul na ronnieshop, obcas tam jednodavky bejvaj a pripadne napsal primo na shop ze by sis rad nechal poslat vzorky jednotlivejch prichuti :D (sem to blbec moch taky udelat, ted sem nasranej ze sem si obednal banan kdyz sou novy prichute :D) |
A nebo se zeptat v jakemkoliv obchode s doplnky vyzivy, pokud jsou vzorky k dispozici, tak si myslim, ze ti bez problemu daji. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po duben 11, 2011 6:06 pm Předmět: |
|
|
Mám jeden blbej dotaz. Koupil jsem si levný protein od Promilu s tím že si ho vždy po cvičení namíchám v petce s vodou a vypiju. Jenže ta sviňa zůstává na dně petky a nechce se ve vodě rozpustit. Samozřejmě, něco se spojí, ale zůstane na dně více než bych si přál.
Nechce se mi sebou nosit ani dlouhou lžíci na promíchání, ale hrníček. Nemá někdo nějaký tip?
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: po duben 11, 2011 6:08 pm Předmět: |
|
|
napustit nejdřív vodu a do ní teprve hodit protein? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po duben 11, 2011 6:09 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | Mám jeden blbej dotaz. Koupil jsem si levný protein od Promilu s tím že si ho vždy po cvičení namíchám v petce s vodou a vypiju. Jenže ta sviňa zůstává na dně petky a nechce se ve vodě rozpustit. Samozřejmě, něco se spojí, ale zůstane na dně více než bych si přál.
Nechce se mi sebou nosit ani dlouhou lžíci na promíchání, ale hrníček. Nemá někdo nějaký tip? |
o par prispevku vyse jsem psal, jak tento problem vyresit :)
viz. blazen _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po duben 11, 2011 6:22 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Mablung napsal: | Mám jeden blbej dotaz. Koupil jsem si levný protein od Promilu s tím že si ho vždy po cvičení namíchám v petce s vodou a vypiju. Jenže ta sviňa zůstává na dně petky a nechce se ve vodě rozpustit. Samozřejmě, něco se spojí, ale zůstane na dně více než bych si přál.
Nechce se mi sebou nosit ani dlouhou lžíci na promíchání, ale hrníček. Nemá někdo nějaký tip? |
o par prispevku vyse jsem psal, jak tento problem vyresit :)
viz. blazen |
To mě také napadlo, jenže to má jeden problém. Když si nesu suchý protein z domova v petce, tak už ho do vody nenasypu. Njn, budu se muset doma podívat zda mi po trávě nezbyly uzaviratelné plastové balíčky a přenášet protein v tom ...
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|